|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ah, ta seks!
7.6.2007 14:47:43   
Anonimen
Vem, da se je o tem že veliko pisalo, a vas moram še enkrat povprašati za mnenje oz vaše izkušnje. Odkar sem noseča (22t) nisva normalno seksala. Prebrala sem že veliko o tem in zato vem, da naj s seksom v user posted image  ne bi bilo nič narobe. Moti me to, ker nama je g že 2x rekel naj paziva user posted image . Ne vem pa, kaj je hotel s tem reči - naj bolj malo seksava, naj ne gre do konca noter user posted image user posted image  Z mano je vse ok, nosečnost poteka brez problemov in zapletov. Na momente me res trže, ker mi je dovolj "crkljanja" in bi rada pravi seksuser posted image

In pol valda, da si ves zblojen in ne veš al bi al ne ... huh!
Kako je pri vas? Gre vaš user posted image  do konca?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ah, ta seks!
7.6.2007 14:55:27   
katis
Veš kaj, še do enega meseca nazaj, se nisva nič kaj nazaj držala (edino le, da se mi ni ravno na trebuh opiral). sedaj, ko pa je moj trebušček že večji, se pa bolj ob koncu spraviva v kakšen položaj 'a la žlička', da moj trebuh ni ovira in ne poskakuje preveč, da ne bi mali mislil, da je na toboganu user posted image .

V glavnem, pazi le toliko, da trebuh ni prevč stisnjen. Maternični vrat pa je itak zaprt s čepom in se malemu ne more nič zgoditi tudi ob normalni penetraciji (razen če tebe kaj boli, to pa je drugo).

Uživajta in izkoristita brezkrbni seks v nosečnosti. Zame je super in si ne predstavljam, da ne bi uživala. sicer pa, če ti uživaš in te preplavljajo endorfinčki, jih dobi tudi mali in uživa zraven user posted image . Privošči torej sebi, parnerju in malčku v tebuščku user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2007 15:03:54   
BaByGiRl
hehe,...ma če je vse ok v nosečnosti,....SEX brez ovir. Samo najs e ti ne naslanja na trebušček...drugega pa ni treba paziti, sploh ne v tako zgodnji nosečnosti. Midva sva še na koncu normanlno sexala, če nisem bila utrujena,..kar pa ej bilo zelo pogostouser posted image
Ampak jaz bi vseeno G vprašala, kaj misli s tem, da pazita. Za vsak slučaj.

Na sploh se strinjam z vse kar je napisala KATIS user posted image

Punce prijeten sex v nosečnosti. Ponavadi še bolj sede kot tako.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2007 15:10:36   
Tia27
recept- poza:psičekuser posted image ,al pa z boka
proti koncu pa oralalalalauser posted image user posted image ,nič drugega ti ne morem predlagat tako je najbolj varno-to pomen od 38 tedna dalje,lp

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2007 16:26:27   
dudi2006
Babygirl je čist super napisala. Jst bi sam to še dodala, da boš itak sama najbolje vedela kera poza ti paše al ne. Tiste, pri kateri te bo mal bolelo spodaj ali pa ti bo tlačila trebušček,  sigurno ne boš izbrala. Sicer pa želja po sexu itak skoz neki niha med nosečnostjo... vsaj pr men je bilo tako. Sprosti se in uživaj...dokler še lahkouser posted image user posted image

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2007 16:39:07   
Anonimen
Meni je G. rekel, na začetku, da naj paziva, ker nisem mogla zanositi v prvo.

Proti koncu (zadnji mesecv je pa rekel, da seksa ne priporoča, vendar, d aga itak nihče ne posluša user posted image .

Torej komot, do onemoglosti lahko telovadita. pazita edino, da se ti na trebuščeka na uleže.

(odgovor članu dudi2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2007 8:49:04   
bambi
Jaz pa imam posteljico zelo nizko in preko MV (placenta previa) in so mi sex popolnoma odsvetovali.... tako, da bo potrebno malo potrpet in se zadovoljit na drug način.....user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2007 9:00:31   
deja01
Jaz sem še čisto na začetku (6 tednov), pa sem malo krvavela, tako da mi je G odsvetovala spolne odnose. Itak imam vnetje, tako da mi niti ne paše, samo komaj čakam, da bo to mimo. Moj je pa nekje prebral, da se v 2. trimesečju želja po seksu stopnjuje, tako da komaj čaka, da mineta še 2 meseca user posted image

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2007 9:31:13   
Anonimen
Midva na samem začetku user posted image  nisva upala, ker sem pač prejšnjič imela ss. Potem pa sem v 17. tednu krvavela in spet malo v 21. in spet nekaj časa nisva. Proti koncu se mi pa spet ni dalo, ampak sva.
V bistvu, če nosečnost poteka normalno, brez zapletov, lahko normalno sexata, le ne preveč grobo.
Sicer pa Pušenjak pravi, da spolni odnos nikakor ne more povzročiti splava recimo.

(odgovor članu deja01)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2007 9:55:35   
pikica*
V prvi nosečnosti se nisva pustila motit praktično do konca. Mislim, da sva si nazadnje privoščila nekaj dni pred porodom. Seveda potem, ko je trebuh že velik, vse skupaj malo prilagodiš, ampak vseeno gre.
Zdaj, v drugo pa prav tako nisva v skrbeh. Težava je samo v tem, da so me do pred kratkim mučile slabosti in res ni bilo volje. Ampak se obrača na boljeuser posted image .
Če nimaš težav, ne rabiš skrbet. Pazita le toliko, da ne bo zate kakorkoli neprijetno ali celo boleče. Če boš ti uživala, bo tudi deteuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 10:50:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.6.2007 14:03:22   
Ajvy
Kaj je že to???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2007 15:34:12   
Anonimen
Punce so tako že vse napisale, dodala bom samo to, da je bolje izogibati se izlivu v nožnico, ker lahko povzroči krče......to pa je itaq najmanjši problem, ne....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?