Kdaj se obrnejo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček >> Razvoj otroka, razvojna ambulanta

Sporočilo

Slončica -> Kdaj se obrnejo (7.6.2007 13:03:21)

Moja mala je stara 7 m in se še ni prevalila iz trebuščka na hrbet,sedi pa že sama,brez opore.Ko jo dam kravce past gleda okol pa obrne se v krogu za 360 stopinj,prevali pa se ne.Ne vem a se ji ne da al kaj?
Pa verjamem da je blo že velik napisanga,sam nimam časa vse sčelirat..tko da hvala za odgovore. 

Anonimen -> RE: Kdaj se obrnejo (7.6.2007 13:25:02)

Saj bo boš videla kar naenkrat. Mene je tudi skrbelo, kar rikverc ga je noslo in tudi v krogu se je sukal, sem mislila, da se nebo obračal in plazil, pa še v razvojno sva hodila, ker se je premahen rodil. Kar naenkrat se je začel obračat in plaziti.
Eni prej eni pa kasneje.

Strawberrie Cherrie -> RE: Kdaj se obrnejo (7.6.2007 13:25:55)

Nas se je kar na 1x...dala sem ga kravice past, pa je neke vragolije uštimaval, pa se je prevalil...

Naja30 -> RE: Kdaj se obrnejo (7.6.2007 18:47:45)

Naša se je nekje po 5m. Ampak to je različno, kot so različni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

ajja -> RE: Kdaj se obrnejo (11.6.2007 7:50:29)

Naš fant se je tudi prevalil kar naenkrat nekje pri 4M in se je nekaj časa samo obračal, sploh ni pasel kravic. Zdaj pa je nehal, namesto da bi se obrnil, stegne rokice naprej in se vrti v krogu ali pa poskuša plaziti. Pri vsakem je drugače.

emaa -> RE: Kdaj se obrnejo (11.6.2007 12:04:13)

Naša dva sta stara 6,5 meseca, korigirano 5,5, pa se je David včeraj prvič obrnil s hrbta na trebuh, Luka še ne, nazaj pa itak, da ni variante. Meni je rekla fizioterapevtka, da imata še kar nekaj mesecevčasa, da to osvojita, da ni nobene sile. Pa smo osvojili kar naenkrat. Saj bo. 

atteya -> RE: Kdaj se obrnejo (14.6.2007 19:57:50)

Moj mali se je začel na trebuh obračat zelo zgodaj, nazaj na hrbet pa pri 8. mesecu (mogoče kak teden prej), ampak, ko je začel s tem, se zdaj kar naprej vali po postelji in kavču sem in tja. Še posebej, ko bi moral spat, je ko en mali valjarček.
Vse pride s časom, če še ni, pa še bo. Sicer pa si ne želi prehitro, ker boste po možnosti potem tudi manj spali.

Stran: [1]