nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

eva1 -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 19:48:01)

No danes sem bila na pregledu pri G,ki se je kar zgrozil na velikost mojega bušija! Vem da je ogromen, to že skoz ponavljam-vsi mislijo da bom kmalu rodila-mami me zafrkava naj vprašam, če pa slučajno nista dva! No tako da me je G najprej meril-počez in pošrek, nato takoj Uz naredil, da je videl če :duda: ustreza tednom nosečnosti-in ja čist ustreza reglcem! No potem mi je dal še napotnico za test glukoze!
Da vam povem me je ful prestrašil, sedaj pa me zanima, kakšen buši ste ve imele, ali pa imaste v 20t? Jaz sem v album dala eno slikico, da boste videle kakšen je moj, pa mi povejte je res TAKO velik?
Lp, Eva 20t in :duda:

beba76 -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 20:00:16)

Uh! Res je ta pravi trebuh za 20 tednov:)-:)-:)-!
Pa ne se sekirat - če je z :duda: vse OK, nima veze, kakšen je trebušček.
Nekje na netu sem enkrat našla neke slike nosečnic pri 12 tednih. Pa so bile velikosti trebuščkov tako različne, da ni bilo za verjet... In če bi primerjali več trebuščkov pri 20 tednih nosečnosti, bi rezultat ziher bil enak. Enim pač gre v trebuh, drugim v rito, tretjim pa bog ve kam...:)-:)-:)-

Lepo nosečnost ti želim, pa pobožaj svojega bušija!

beba76 -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 20:02:06)

Aja, pozabila vprašat...koliko pa si se zredila?

jagoda -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 20:02:52)

Jaz sem tudi ves čas imela ogrooomen trebuh in rodila pravega korenjaka (4590g)! Trebuhi pa so res različni. Pravijo, da bolj zraste, če si ponosna nanj. :)-:)-:)-

eva1 -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 20:06:05)

Zredila pa sem se za 4.5kg-ni take panike!
Mal me je prestrašu, ker je tako paniko zganjal!
Lp, Eva 20t in :duda:

beba76 -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 20:08:41)

Drugič mu povej, da naj te ne straši po nepotrebnem. Če je z :duda: vse v redu, se ne obremenjuj!

kimi -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 20:56:15)

Jaz ga takrat skoraj nič nisem imela šele v 5mesecu se mi je poznalo pa še to ne veliko

SISI25 -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 21:39:42)

Jaz sem tudi imela tako velikega bušija. samo da jaz imam pa notri res dva.

nita -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 22:11:12)

:sloncek::sloncek::sloncek:

Ja, takole je s to zadevo...jaz sem kr mal potolažena, ko te vidim takole, saj ni mene nič manj skupa (mogoče malo manj, pa ne veliko), sicer pa sem sedaj v 25t, ampak ni velikih sprememb od 20t. Zredila pa sem se sedaj vse skupaj za 8kg. Sem se jaz tud mal sekirala, da imam velik trebuh - takšen pač je. Drugače pa se nisem bistveno nikamer drugam zredila, razen seveda nekoliko v prsa.

PO moje bomo obe preživele. Nič panike.

Lepo pobožaj bušija.:love:

Annny -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (27.10.2004 23:00:43)

No, jaz sem takega bušija imela na koncu:)-
Pa je bila punčka vseeno težka 3420 g...Nekatere pač nosite bolj spredaj, jaz pa sem ga bolj 'v hrbtu' (al kako se že reče:))..Nč bat.

Ro-La -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (28.10.2004 8:00:20)

Jaz sem imela tuk buh, ne buši, da smo vse vratne podboje razširili:)-:)- , pa taveliki krožnik sem si gor dala, pa je še buhi ven gledal. Po vseh UZ je bil naš škrat veliiiiiki in težek, pa so me poslali tudi na test glukoze (bilo vse ok, samo tista smrdljiva glukoza- bljek), no in rodil se je čist povprečno velik in težek (51cm, 3800g) fant.
Nič se ne sekiraj, božaj bušija, čeprav se ti mogoče zdi malo velik.

Lp R&L

jožica-2 -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (28.10.2004 8:34:28)

Jaz sem imela tudi ogromen trebuh :zmeden2: in babica v porodnišnici je rekla, da ene nosimo bolj spredaj, zato še večje zgleda.

Mene so tudi hecali, če bosta dva..., je bil pa eden in tudi čez 4 kg ob rojstvu. Ginekologinja mi je drugi del nosečnosti "težila", kako naj pazim na hrano, nič sladkega :zmeden:..., ker sem se precej redila (pa čisto normalno jedla). Do konca sem pridelala 17 kg in ogromen trebuh.

Bodi brez skrbi, samo da je z vama vse OK. Nič drugega ne rabiš samo zeloooo široke hlače, kot sem jih jaz :)-

LP

Joži

majča -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (28.10.2004 9:53:07)

Eva,

tale buši je pa tako cortan, da sem dobila solzne oči, ko sem ga videla.... ti samo uživaj.... če je z bebo vse ok, ga še toliko bolj božaj...

ti samo uživaj in pazi nase!!

KIRA -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (28.10.2004 9:55:22)

Vau, jaz sem mela takega teden dni pred porodom. Pa res nista 2 :duda:? včasih se na UZ ne vidi....

Sneguljcica -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (28.10.2004 12:27:40)

Ufff...tvoj trebuscek pa res lepo raste:bravo:.
Jaz sem sedaj v 27. tednu pa mam ful manjsega od tebe:ups:. Sem pa opazla, da se glede velikosti trebusckov nosecnice res razlikujemo (sem sla mal po netu brskat za fotkami trebusckov...). No, sej jaz sem zase itak sumla, da bom bolj pocasi rastla v trebuh pa tolk bolj v celoti v sirino:)-

Lp, Sneguljcica

Abby -> nosečke in tiste ki ste že rodile -POMOČ! (28.10.2004 13:02:24)

V prvi nosečnosti sem imela tak trebušček, ko sem šla rodit. Res pa sem pri 23t srečala bivšo sošolko, ki ni bila noseča, pa je imela večji trebuh od mene. Tokrat je pa veliiiko večji, kot prvič, ampak v debelih zimskih oblačilih tudi jaz zgledam samo debela.
Aja, prvič sem rodila ob roku, punčka pa je tehtala samo 2630g. Tako da itak ni mogel biti ne vem kak trebuh.

Stran: [1]