Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "Anti-švic" zadeve :-) 7.6.2007 17:23:44
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ To je tak kamen, ki ga maš lahko 100 let . Sam ni glih priročen, ker ga morš z vodo zmočit preden se namažeš . Vsaj zdi se mi. Popravte me, če se motim. Popravljam. Dobi se tudi raztopljen kot roll-on ali sprej . Jaz imam roll-on že vsaj dve leti, ne pretiravam. Gre pa res proti koncu. In deluje - nič ne smrdiš. Pa ne pušča sledi, čez lahk daš svoj parfum in je brez aluminija. Vse kar ste prej naštele vsebuje aluminijev oksid, ki je zelo toksičen in gre skozi kožo. Ga ima 99% antiperspirantov. Mineral v rolci sem kupila v Mullerju, imajo ga tudi v DM, Leclercu, najbrž še kje. Pa mineral sploh ni drag, je bil takrat mal pod jurja. Pa ker ga imam zelo dolgo, sem verjetno že precej drugih deo not prinesla.
< Sporočilo je popravil Putka -- 7.6.2007 17:25:45 >
|
|
|
|
RE: "Anti-švic" zadeve :-) 7.6.2007 18:41:33
|
|
|
|
pravljica
|
BIONSEN v mullerju...nimam pojma, koliko stane kar kupim, niti ne gledam, ampak neka cena po moje ni, drugače bi si hitro zapomnila
|
|
RE: "Anti-švic" zadeve :-) 7.6.2007 19:32:55
|
|
|
|
Dadi
|
Jaz že dolga leta uporabljam Rexono spray...nobenih madežev, svež vonj cel dan (evo sem se glih zdejle povonjala, da ne bom prazne slame mlatila)
|
|
RE: "Anti-švic" zadeve :-) 7.6.2007 19:34:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz že dolgo prisegam na Vichy rollon in kremo....
|
|
|
|
RE: "Anti-švic" zadeve :-) 7.6.2007 19:57:14
|
|
|
|
miška piška
|
mene pa zanima, če je katera že slišala za zmanjšanje znojenja z injiciranjem botulinus toksina? to zadevo ti vbrizgajo pod pazduho, in baje je brez stranskih učinkov. drži pa nekje do 6 mesecev, pol pa postopek ponoviš- če želiš seveda.. pa to ni tko, da sploh nič več ne švicaš. ko npr. športaš, še vedno. tko da tudi s tega vidika ni tako nezdravo, saj ne zadržuje znojenja popolnoma.
|
|
|
|
RE: "Anti-švic" zadeve :-) 7.6.2007 21:07:25
|
|
|
|
zungi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška piška mene pa zanima, če je katera že slišala za zmanjšanje znojenja z injiciranjem botulinus toksina? to zadevo ti vbrizgajo pod pazduho, in baje je brez stranskih učinkov. drži pa nekje do 6 mesecev, pol pa postopek ponoviš- če želiš seveda.. pa to ni tko, da sploh nič več ne švicaš. ko npr. športaš, še vedno. tko da tudi s tega vidika ni tako nezdravo, saj ne zadržuje znojenja popolnoma. ja jaz sem že slišala za to zadevico, je predvsem bolj popularna čez lužo pri "zvezdnikih". Nevem koliko je pa pri nas ta stvar razširjena, se je za pozanimati, ker meni se sliši zanimivo.
|
|
|
|
RE: "Anti-švic" zadeve :-) 7.6.2007 23:44:19
|
|
|
|
miška piška
|
baje je že kar razširjeno. imam eno znanko, ki si hodi to vbrizgavat. vse kar moraš narediti je, da samo greš do svojega splošnega zdravnika po napotnico (ne vem točno za kam in koga..) in ti naredijo, brezplačno. je pa čakalna doba nekje pol leta. no, ta znanka je pa sedaj noseča in ji je zadeva ravno popustila in si ne upa obnovit. sicer je bila na posvetu pri zdravniku, je rekel, da je brez stranskih učinkov, da ji lahko naredi brez problema, pa si ne upa... za vsak slučaj!!! jaz sem že ful iskala na netu, po forumih, pa ne najdem nič konkretnega. ker mi je res zanimivo, da bi bil ta poseg res popolnoma brez kakršnihkoli stranskih učinkov, negativnih posledic??
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?