ditka -> Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim? (31.10.2004 23:40:36)
|
Zelo rada bi ti kaj pametnega svetovala,pa vendar smo vsaka po svoje narejene.Lahko ti samo povem kaj in kako je bilo pri meni.Meni so rekli,da bom zelo verjetno rodila vsaj dober mesec ped rokom,tako da sem se iz dneva v dan spraševala ali je gre že zares.Celo nosečnost sem imela močne bolečine(v križu,spodnjem delu trebuha),poleg tega pa je bila še moja srčica tako živahna,da so se dohtarji kar spraševali,kaj imam not.Mesec pred porodom pa so se mi vsak večer pojavili popadki,trebuh se mi je spustil pod popek,popadki pa so trajali tudi po tri ure včasih na pet ali pa še manj minut.Pa vendar se je nato stvar umirila.Na koncu pa je naša punčka prišla na svet pet dni po roku.Ne vem ali je bilo huje to da sem se vedno spraševala kdaj se bo porod začel in ali bom vedela,da gre zares.Bili so dnevi,ko sem bila prepričana,da je to to,pa so me po CTG-ju in amnio kljub popadkom domov poslal.Ko pa sem bila prepričana,da še ne bo nič,mi je pa zdravnik rekel da bomo zdaj rodil,čeprav nisem imela nobenega občutka,nobenih drugačnih bolečin in težav kot običajno.Pri meni je torej instinkt totalno zatajil.Pa še to:RPje bil 11.9.,rodila pa sem kljub napovedim,16.9-ga.Pri porodu pa najprej popadkov ki jih je kazal CTG sploh nisem čutila.Vso srečo in čim lažji porod ti želim,pa ne glede na težave,se ti vse povrne ko dobiš malo štručko v roke in se zaveš,da je to plod ljubezni in del tebe.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|