|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ste že rodile - kaj naj naredim?
27.10.2004 17:25:25   
asso
Pozdravljene vse,

sem v 38t in že en mesec imam lažne popadke povprečno na 10 min, precej močne, zaradi tega sem bila tudi na bolniški.
Danes na pregledu me je g. dala na CTG in ponovno so se pokazali popadki, kot tudi pred mesecem in to močni (80). Ko je doktorca videla kakšni popadki so, jo je kar slabo. Jaz sem pa poudarla, da takšne popadke imam jaz že cel mesec cca. na 10 min, sedaj sedaj so bili na 5 min. Rekla je, da ženske s takšnimi popadki so v porodni sobi in ji ni bilo nič jasno.
Nato me je pregledala, najprej rekla, da sem zaprta, nato pa ko je potipala in ko je bil istočasno popadek rekla, da sem odprta 1-2 cm in da čuti glavico. Da ona stavi, da ne bo minilo dolgo, ko ne bom rodila.
Jaz sem rekla, da ne čutim prav nobene spremembe od tistih standardnih mojih krčev, sicer danes so res bolj pogosti in ni vedela kaj naj bi rekla. Po njenem bi mogla kmalu roditi.
V glavnem do sedaj mene še nič ne boli (razen občasno minimalno špika v križu), krči so nekje na 4-5 minut in jaz doma ne vem kaj naj naredim.
Ali naj grem v bolnico ali naj čakam ne vem na kaj: na boleče popadke, odtek vode... Punce, če ima katera kakšen nasvet naj mi prosim pove, ker jaz ne vem ali so to lažni popadki ali so to že pravi in bom vsak cajt držala svojo štručko.

Prosim help.

Lp asso in :duda: (38t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.10.2004 17:49:49   
Annny
Asso, pojdi v bolnišnico- itak ti več kot 'pojdi domov' ne morejo reči. Vendar tudi dvomim, da ti bodo.
Tudi jaz sem imela take popadke cca. 14 dni- vsakič, ko sem bila na CTGju, so me hoteli 'obdržati'...ampak sem hotela počakati...res ne vem kaj:)
Potem pa sem na enem CTGju rekla OK, ostanem tukaj...in čez cca. 5 ur je bila tu moja mala Naja9nebesa..
Tako da- držim pesti, da boš kmalu držala v naročju svojo miško9nebesa

Srečno:rozica:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2004 17:50:46   
KATY&TIMMY
ciao!kot prvo bi te vprašala iz kje si?oz.kam hodiš h g.?ker to se mi ne zdi glih v redu,kar se tebi dogaja.ne bi te rada strašila,ampak bi ti priporočala da greš v porodnišnico in zahtevaš res pošteno pregled.:grrr: ker pri meni je bil tudi en problem,odtekanje vode en mesec,in niso opazili.pol pa je slučajno imela ena prakso in so me na ultrazvoku pošteno pogledali in opazili da vode ni več!!!:grrr::grrr:res ti priporočam da greš.pa vso srečo,upam da res ni kaj narobe!!!

lp,Katja:morje::kuza::muca::sloncek:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2004 17:54:38   
Nogavička
Tako kot so rekla dekleta - kar v porodnišnico.

Pa hiter in lahek porod ti želim.

Tea

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2004 17:59:28   
asso
Pozdravljena Katja,

sem tudi jaz iz tvoje okolice in hodim k Rožičevi. Sej ona me je že večkrat pregledala, bila sem v 23 t tudi v porodnišnici in so ugotovili, da sem pač takšna s krči. Prejšnji teden mi je tudi UZ naredila in plodovnice je bilo še veliko in niti :duda: ni potiskal dol. Bilo je vse v najlepšem redu.
Jaz tudi sedaj ne čutim prav nobene spremembe, jaz teh krčev sem tako ali drugače navajena in... če se bo slučajno začelo na 3 minute se bom odpravila v porodnišnico, če ne pa bom čakala, sicer ne vem kaj...

Hvala vsem za nasvete.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2004 18:05:45   
KATY&TIMMY
ciao!jaz sem bila tudi pri njej.jaz imam PCO,in sem se mogla skregat z njo,da mi je napisala na listek :zmeden: kam moram.in mi ni hotla dat napotnico.:grrr:dala mi jo je moja os.zdravnica,za endokrinološko.:zmeden2:moj g. je v postojni.in so super.njej tako ni nikoli nič.meni je rekla vse v redu,a v lj. in v po. so mi rekli da ni,da se moram zdravit in pol.....no pa je vseeno moj Timi tu.:bravo::)-ne čakat.rajši pojdi na sigurno.

lp,Katja:morje::muca::sloncek::kuza:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2004 18:10:59   
asso
Oprosti Katja moji nevednosti, kaj naj bi bilo to PCO?
Sej sem že dosti kritik slišala na njen račun, ampak jaz nisem imela težav z njo. Saj tudi Lovšin je rekel, da zgleda, da sem ena tistih, ki ima celo nosečnost krče (bil je moj g. v bolnici). Ona me je res vedno vzela resno.
Bom še malo počakala pa bomo videli. Za enkrat so krči še vedno na 5 min in :duda: lepo giba.

Hvala vseeno za tvoje izkušnje in podporo.

Lp asso

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2004 18:22:32   
Anonimen
ciao!policistični jajčniki.hormonska disfunkcija:zmeden2:v glavnem hormoni narobe delajo in moraš jemat hudo močne hor. tablete in to pozdraviš.ampak traja in so mi rekli da ne bo otrok.pa je ČUDEŽ se zgodil in tu je moj :duda:.saj sem bila čudež za vse doktorje,ki so me pregledali,da kako mi je to uspelo???:zmeden2:in to brez terapije.
samo res pazi nase in na :duda:,čim boš kaj drugega začutila tu kar šibaj:kuza:,za takšne stvari je dovoljeno paničarit in pretiravat!!res srečno pa javi se kaj,da poveš kako je.9nebesa:kuza:

lp,Katja:kuza::muca::morje::sloncek:

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2004 18:23:59   
KATY&TIMMY
:ups::ups::ups:že spet,moramo nabavit 2 računalnika,ni kaj:grrr::ups::ups::ups:zgoraj napisala KATJA:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2004 15:36:37   
asso
Veš Katja, jaz vedno pravim, da tudi čudeži se dogajajo in kar ti je usojeno to je. Očitno imaš nad sabo angela, ki ve, kaj si zaslužiš.

Kot vidiš sem danes ponovno tu. Odločila sem se, da bom počakala, če bo kaj sprememb in tako sem noč prespala brez večjih problemov, razen slabega spanja.
Danes zjutraj sem ponovno štela moje "lažne popadke" in so bili na 8-9 min manj intenzivni kot včeraj in neboleči tako, da sem se odločla, da dokler ne bo spremembe pač počakam doma, raje, kot ležat v bolnici, namreč sem tudi gibe zelo dobro čutila.
Sedaj sem še vedno doma z istimi lažnimi popadki kar na 10 min brez bolečin, le novost je, da se mi je čep odluščil pred nekje 2-3 urami, ampak drugo brez sprememb.
Čakam na prave popadke oziroma na odtek vode, če ne pa prej bom dva dni po roku šla v porodnišnico rodit.

Hvala za tvojo podporo in želim ti še ogromno lepih trenutkov s tvojim Timijem. Še to, če bo moj :duda: bo tudi Timotej.

Lp asso

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?