firasto
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen a ima mogoce kdo kaksen nasvet...firasto? ...sam ne rect, nej si loverja najdm :) sej vem, da mi to mogu moj v svoji bucki mal poslihtat...mah klincic No tudi ta ideja z loverjem ni slaba. Samo mora bit tvoj zraven, da se bo od loverja nauču, kako se stvari streže. Sicer mu pa naravnost povej, da to tebi veliko pomeni in da bi bilo lepo, da bi se malo bolj potrudil v tej smeri. Če je pa preveč zablokiran, mu pa reci, da ga tudi ti ne boš njemu pot... , dokler se ne bo potrudil. Jezik za jezik, bi lahko temu rekli. In ker vsakemu moškemu zelo godi, če se ga ženska loti z usti ( ne vem, komu ne bi ,saj je to nekaj najlepšega), bo morda kaj hitro poštimal stvari v glavi. Tista pa, ki pravi da ji ne paše; če boš igrala in svojemu nič povedala, je tudi malo verjetno, da ti kdaj bo všeč. Povej mu to, pa užaljenost gor ali dol. Morda mora le malo tehniko spremenit, morda bolje izbrati trenutek, morda te bo sprostilo že samo priznaje, da ti trenutno ni všeč. Mnogo tega, a brez odkritega pogovora ne bo šlo. Tudi moja me dolga leta ni kaj preveč rada spustila zraven, vedno je imela neke izgovore in me porinila vstran. šele zadnja leta je začela bolj uživat v tem, pa sva skupaj že skoraj 20 let. Ugotavljava pa, da je bila blokada zaradi njene zlorabe v otroštvu. Morda imaš tudi ti kakšne posledice iz otroštva; vzgoja, vcepleni predsodki, ali pa morda svojemu partnerju ne zaupaš povsem? Povej mu za problem in skupaj raziščita. Moški radi rešujemo probleme in on bo bolj užaljen, če slučajno odkrije, da igraš, kot pa če mu poveš za težavo.
< Sporočilo je popravil firasto -- 11.6.2007 0:18:30 >