Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Anonimen -> Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (6.6.2007 21:35:09)

Kje jo lahko kupim in kakšna je cena? Pa zanima me tudi, če je res tako funkcionalna (da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ni vroče v njej)...ker naš se sedaj v Tobiju precej poti...

Hvala za odgovore.

LP




asso -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (6.6.2007 21:44:58)

V Baby Centru tudi preko spleta. Cena 29€

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168204

Meni je v redu. Glih ne vem, če se toliko ne poti, ampak vsaj bolj prijetna koži je.

Lp asso




ajja -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (6.6.2007 21:46:22)

Vem, da jih imajo v BC v treh barvah, cena je 25 EUR, evo link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164116




ajja -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (6.6.2007 21:47:33)

asso, to sva usklajeni![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pikapolona2 -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (7.6.2007 14:23:31)

prjatlca mi je glih rekla naj ne kupujem...da je čist vseeno če ji dam spodaj frotirasto brisačko malo večjo pa narediš luknje tam ko so pasovi.

P




pravljica -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (7.6.2007 22:39:09)

ma ne vem, če se splača v brisačo luknje delat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] saj ena večja uredu brisača tudi toliko stane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
meni se zdi prevleka vredna cene...imamo temno modro...glede potenja ne vem, logično gledano ga je sigurno manj, drugače pa je tudi prijetnejša za sedet, kot tudi za čistit, vsakodnevno (drobtine ipd.) in za pranje...avtosedež je kot nov, ko jo snamemo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (9.6.2007 20:40:23)

Se strinjam s pravljico. Meni se zdi vredna denarja ta prevleka, brisače nikoli ne moreš tako dobro naštimat, se tudi guba med drugim in žuli otročka. In naša tamala se ziher bolje počuti v sedežu, ko je prevleka gor. Mi smo že v lupinici imeli prevleko in je bilo občutno boljše in smo zdaj  tudi za avtosedež nabavili.




asso -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (27.6.2007 21:04:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Se strinjam s pravljico. Meni se zdi vredna denarja ta prevleka, brisače nikoli ne moreš tako dobro naštimat, se tudi guba med drugim in žuli otročka. In naša tamala se ziher bolje počuti v sedežu, ko je prevleka gor. Mi smo že v lupinici imeli prevleko in je bilo občutno boljše in smo zdaj  tudi za avtosedež nabavili.


Se popolnoma strinjam. Sej bi živce zgubila non stop brisačo popravljat... še posebno pri taki vrtavki...




eya -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (27.6.2007 23:27:06)

A pa je res tako hladna? Ker meni se frotir ne zdi tako hladen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A ima kak efekt.se malčki res manj potijo?




miaxxx -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (28.6.2007 7:31:00)

Mi imamo to prevleko... imeli smo tudi že za Maxi Cosi in je super. Itak, da je otroku v najhujši vročini vroče tudi , če je ta prevleka, ampak vseeno nismo oklevali in kupili tudi za Tobija. Meni je že iz vidika, da jo lahko vsake toliko operem, res fino, da jo imamo. V končni fazi ne samo, da se otrok med vožnjo poti, ampak tudi bruha lahko ali pa, če ima slučajno kakšno žemljico v roki in potem umaže. Res nam ni žal in kupili jo bomo tudi za Romerja, ki ga imamo v drugem avtu.

Lp




asso -> RE: Letna prevleka Maxi Cosi Tobi (28.6.2007 7:34:21)

IZVIRNO SPOROČILO: eya

A pa je res tako hladna? Ker meni se frotir ne zdi tako hladen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  A ima kak efekt.se malčki res manj potijo?


Glih tako hladna ni, ker nima vgrajene klime [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ampak že občutek na telesu je prijetnejši. Poskusi se ti ulešt v kratkih v največji vročini na neko sintetiko ali brisačo? Boš vidla razliko. Pa lepše vpija pot...




Stran: [1]