bobek05 -> NUJNO-pozna kdo to turistično agencijo?? (6.6.2007 21:20:26)
|
Najprej opravičilo, ker uporabljam velike črke, ampak res gre za nujno stvar. Torej zanima me če pozna kdo agenicjo: CONTINENTAL TRAVEL iz Celja oz. je že letoval preko njih?! Zakaj sprašujem? Ker sem pri njih rezervirala letovanje v dol. hotelu na Hrvaškem in zdaj sem prišla do ZANESLJIVIH podatkov, da pri tej agenciji finančno stanje ni rožnato in da niso zaupljivi. Torej me seveda zanima, če bom res dobila to za kar bom plačala oz. da se ne bom kje obrisala pod nosom za denarjem, ki ga ne bo ravno malo... Naj omenim še to, da se mi je stvar zdela malce sumljiva že na začetku, ker sem klicala najmanj 10 tur. agencij za ta hotel in so mi vse javljale, da je julija že nabito poln. Ok, pa sem kljub temu upala, da ima že kdo kakšno sobo zakupljeno in res! - z omenjene agencije so mi javili, da imajo res prosto (celo več sob) in da je celo za otroka brezplačno! (pazi: pri VSEH ostalih agencijah je za otroka od 2 let dalje 50% cene)... Pa še neke mučke so z žiro računi (pa o tem ne bi javno)... Normalno, da sem najprej skakala do stropa od veselja, da mi je uspelo dobiti sobo, pa še za malega brezplačno (ker bo takrat ravno 2 leti in 1 mesec) in potem dobim tisti telef. klic -. ni važno od koga - od bolj zanesljive osebe ga ne bi mogla dobiti in zdaj ne vem kaj naj?! Naj agencijo preverjam, jih pokličem in vprašam kaj se dogaja?! Razmišljam, da bi zahtevala neko pisno potrdilo od hotela samega, da so prejeli našo rezervacijo (pa sploh ne vem če je to možno)... Skratka, zanima me, če pozna kdo to agencijo oz. ima kdo kakšne izkušnje z njo ali je slišal kaj od koga... Zelo bom pa vesela seveda tudi vaših predlogov, mnenj ... Pa tako sem se že veselila... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|