Diabetes-part 17 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Alja1 -> Diabetes-part 17 (27.10.2004 14:34:38)

Cukrčke!

V torek (02.11.) se vračava z možem s Primorske in grem 100% v laboratorij, ker bom morala, ko dobim izvide še 1x v LJ (k Tomažičevi).

Ne vem točno kdaj bom v LJ (vsekakor pred 18.00, ker je laboratorij odprt samo do omenjene ure).

Če se bomo zmenile, žal brez Medvedk :((, potem pridem v Kolosej, če ne grem pa malo shoppingirat :bravo:, potem pa v Celje. Torej, kaj bomo :zmeden:

LP
A.

Kinokija -> Diabetes-part 17 (29.10.2004 8:03:51)

Očitno zogovrnost cukrč pada obratno sorazmerno z prihodom zime :zmeden:

Meni je vseeno, lahko tudi 2.11., vseeno bi rada videla, če bi bile še Katja in Aisha, ampak dokler se ne pofočkajo, še nismo zagotovo zmenjene.

Torej Aisha in Katja, bi šlo 2.11. ob 18h Kolosej?

Kako kaj drugače, kaj novega na Štajerskem. Alja, najbž te ful zanima, kako in kaj glede Hb. Ma, mora bit ok, da bo Božiček prinesel kako darilo :darilo: -------->:duda:

Medi, prov škoda mi je, ker ne bomo vidli tvojga bušija.:( Vseeno povej, kako kaj cukri, imaš kaj poskokov?

Aisha, ti si itak uživačica na kvadrat......ehh, kdaj pridemo za tabo.:zmeden:

Katja, potrudi se do Koloseja, da mal poveš svoje izkušnje glede cukrov in :modri:

lepe sladke praznike vsem, kmalu bo Martinovo :love: (skor k valentinovo)

Lp K.:miska:

Ajsha -> Diabetes-part 17 (29.10.2004 8:15:41)

Jaz se že spet ponavljam....ja, tudi 2.11. lahko prideva in bova prišli, če bo meeting!

Držte se!

Katja* -> Diabetes-part 17 (30.10.2004 22:23:38)

Najbrž dogovorjeno? Ja, imam čas. A mi lahko katera pusti kak zelefon v predalu - če bo kaj takšnega kot zadnjič?

lp

Stran: [1]