nina166 -> RE: odnosi z njegovo družino (7.6.2007 8:00:43)
|
Imamo isti problem. Od fanta žena je po poroki z njim postala pravi satan. Najprej mu je prepovedala, da bi prihajal domov na obisk (k staršem), potem pa mu je prepovedala, da bi poklical starše ali pa brata. Kasneje pa mu je prepovedala še vse stike s prijatelji. Moja tast in tašča že 2 leti nista vidla sine in vnuka zaradi tega in se zato sekirata. Pa sta drugače čisto vredu človeka. Drugače pa jaz tudi pogrešam to, da bi se kdaj videli. Saj ne da bi neprestano tiščali glave skupaj, samo vsake toliko časa pa bi se lahko, vsaj z od mojega bratom in njegovim sinom. Tako moj sin sploh ne pozna svojega strica in bratranca, niso prišli ne na njegov krst, tudi na njegov rojstni dan jih ne bo. V glavnem ženkica mu ne pusti nobenih stikov z družino in prijatelji. Naj še povem, da dokler se ni poročila in je bilo treba plačat poroko, moj je šel celo za pričo in je boter nečaku, pa je lepo hodila na obisk in bila vsa sladka. Ko pa je bila poroka plačana, pa se je začelo. Ampak kaj češ, tudi taki obstajajo. Če imata onadva takšno željo (po moje je to samo njena želja), jo bomo pa spoštovali. Njemu pa bo verjetno enkrat še žal. Tebi anonimna pa svetujem, da se pogovorite, če veš, da imate vsi željo, da bi se družili. Če pa oni te želje nimajo, pa ti ne preostane drugega, da jih pustiš pri miru in čakaš, če si bodo premislili.
|
|
|
|