|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prehiter izliv
7.6.2007 11:06:14   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

cist tko za intermezzo...poznam enga tipa, k zna zadevo, ko mu pride, not zadrzat...to paq naredijo doolga leta prakse, jogiranja etc.

sej not zadržat ni tak problem.. sam nič ne narediš s tem user posted image

problem se je ustavit v sredi orgazma.. in ta orgazem podaljšat na par minut.. baje se da.. ampak spet indijci.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.6.2007 11:07:50   
Anonimen
ok, pol ste ocitno vsi neki fenomeni...al sm pa jst debiluser posted image

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 7.6.2007 11:08:55 >

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.6.2007 11:13:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ko začutiš, da ti bo prišlo, greš s sredinjcem in kazalcem pod jajčka in otipaš v bistvu tvojega, ki se začne že v tvojem telesu... in bla bla  

Ne komplicirat nooo.. :))

Rajs jo se enkrat al pa 4x napbrises.. in problem resen.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
7.6.2007 11:18:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ko začutiš, da ti bo prišlo, greš s sredinjcem in kazalcem pod jajčka in otipaš v bistvu tvojega, ki se začne že v tvojem telesu... in bla bla  

Ne komplicirat nooo.. :))

Rajs jo se enkrat al pa 4x napbrises.. in problem resen.. user posted image user posted image

tocno tko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.6.2007 11:27:47   
Njuškalo
Ja,res ni druge variante,kot,da pač  še parkrat sexata ,pa je problem rešen.Moški so iz tega vidika prav bogiuser posted image Če nam pride takoj , pač sexamo naprej, moški se mora pa ustavit za nekaj časa, da potem lahko nadaljuje (če sploh lahko).

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.6.2007 11:32:00   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Ja,res ni druge variante,kot,da pač  še parkrat sexata ,pa je problem rešen.Moški so iz tega vidika prav bogiuser posted image Če nam pride takoj , pač sexamo naprej, moški se mora pa ustavit za nekaj časa, da potem lahko nadaljuje (če sploh lahko).

no.. itak ste tukaj v prednosti..

se pa tkole najbolje reši.. najprej hitr sex.. potem pa en tak lep dolg oralc s strani desca.. da se "umiri".. pol ženski pride.. pa spet akcija user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.6.2007 11:32:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image zahiuser posted image user posted image user posted image user posted image jest bi tudi zdaj pa sem sama.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
7.6.2007 11:33:20   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

no.. itak ste tukaj v prednosti..

se pa tkole najbolje reši.. najprej hitr sex.. potem pa en tak lep dolg oralc s strani desca.. da se "umiri".. pol ženski pride.. pa spet akcija user posted image

Vidim,da imaš kar napisan urnikuser posted image Tako človek hitro zapade v rutinouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Njuškalo -- 7.6.2007 11:34:37 >

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.6.2007 11:34:03   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

user posted image user posted image user posted image user posted image zahiuser posted image user posted image user posted image user posted image jest bi tudi zdaj pa sem sama.user posted image user posted image user posted image user posted image

hit roko pod hlačke z mislijo na đorđa klunija.. pa bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.6.2007 11:35:34   
Anonimen
Sem žeuser posted image user posted image user posted image Kako je bilo lepo da jojjjjjjjjjj.Jaz bi še ampak ne sama.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
7.6.2007 11:37:50   
tanikaa
user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.6.2007 11:37:52   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Sem žeuser posted image user posted image user posted image Kako je bilo lepo da jojjjjjjjjjj.Jaz bi še ampak ne sama.

ponovi vajo.. vendar z bretom pitom.. mogoče bo želja pol manjša user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.6.2007 11:42:34   
Anonimen

Vidim,da imaš kar napisan urnikuser posted image Tako človek hitro zapade v rutinouser posted image user posted image

Jap...

Ampak ti mas rada rutino.. zavarovanja.. sigurnost.. predvidljivost.. a ne? user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
7.6.2007 11:45:34   
Anonimen
Tanikaa kaj pa tebi ni jasno zdaj??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
7.6.2007 11:46:26   
tanikaa
Zakaj si s prsteki in ne z vibratorjem, takim konkretnimuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.6.2007 11:47:14   
Anonimen
ponovi vajo.. vendar z bretom pitom.. mogoče bo želja pol manjša

Potem raje z Salvadorjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
7.6.2007 12:01:31   
Zahi
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.6.2007 12:07:00   
Anonimen
Kaj?user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
7.6.2007 12:35:00   
Anonimen
Tudi ta je posrana...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
7.6.2007 14:41:46   
Njuškalo

Jap...

Ampak ti mas rada rutino.. zavarovanja.. sigurnost.. predvidljivost.. a ne? user posted image

Načeloma v življenju JA,samo pri sexu pa ne.Da bi pa že vnaprej točno vedela,kaj sledi..lepo po zaporedju,pa hvala lepa.Sem raje brez.user posted image

< Sporočilo je popravil Njuškalo -- 7.6.2007 14:42:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.6.2007 8:53:44   
Anonimen
Da bi pa že vnaprej točno vedela,kaj sledi..lepo po zaporedju,pa hvala lepa.Sem raje brez.user posted image

A zato si brez? user posted image user posted image

Kaj pa friziras se kej? user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
8.6.2007 21:02:14   
Njuškalo

Da bi pa že vnaprej točno vedela,kaj sledi..lepo po zaporedju,pa hvala lepa.Sem raje brez.user posted image

A zato si brez? user posted image user posted image

Kaj pa friziras se kej? user posted image

No, Tjazy..ne delaj se finega...saj veš,da nisem brezuser posted image .Strižem pa še,samo zdaj sem že tak mojster, da to zaračunam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.6.2007 22:03:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
10.6.2007 22:22:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Pozna kdo kaj zanesljivega, kar bi preprecilo prehiter izliv?

Hvala za odgovore že vnaprej.

Med seksom naj misli na staro mamo.

Prosim, ni za kaj.

hahahahaha kak sem se zdaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?