cufi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

cufi -> cufi (27.10.2004 11:04:11)

Pozdravljene!

Danes sem bila v posvetovalnici in ker sem na žalost ena tistih mamic, ki jim ni dano dojiti naša mala pije HIPP 1. Pa je zdravnica rekla, da to mleko ni poplnoma adaptirano in da naj zamenjam . Ko pa sem bila v lekarni, so mi povedali, da nobeno mleko ni popolnoma adaptirano, tudi Aptamil ne. Ko pa sva z gospo primerjali vrednosti železa, maščob... sva ugotovili, da je Hipp boljši. Sedaj sem v dilemi: ali naj zamenjam ali ostanem pri stari hrani. Ne bi rada male begala z menjavo mleka. Ali sploh obstaja čisto prilagojeno mleko?

LP

kimi -> cufi (27.10.2004 11:10:35)

:zmeden: Jza sicer že od začetka uporabljam aptamil, ker so malčka v porodnišnici navadili nanj. Še nihče pa mi ni rekel nič kaj takega. Jaz mislim da lahko še kar uporabljaš Hipp

ZARA -> cufi (27.10.2004 11:15:20)

oj...cufi... jst tud ne dojim in mislm da je najboljse da ostanes pri temu mleku,ce detki pase seveda...Jst moji sicer dajem zdej ene 2 mes Aptamil 1,prej je bila na Aptamil Pre....oba sta ji full odgovarjala in nisem imela nobenih tezav...ne vem zakaj bi menjala,ce za to ni nobene potrebe...

Pomoje nobeno mleko ne bore bit cisto prilagojeno ker cez mamino mleko GA NI!!!
Samo moje mnenje...

papa :rozica:

KIRA -> cufi (27.10.2004 11:47:16)

Če tvoja to mleko dobro prenaša, ostani pri njem. Razlike med posameznimi mleki so tako ali tako minimalne...
LP

BARBARA R. -> cufi (27.10.2004 11:57:27)

Mi sicer nimamo takšnih težav,vendar mislim da če ni driske in bruhanja ni potrebna zamenjava.

:muca:

neja23 -> cufi (27.10.2004 14:01:55)

Svetujem ti da ostaneš na Hipp-u.Tudi mi smo bili na flaški.Na začetku smo uporabljali Pikomil pa so nam ga umaknili iz prodaje.Zamenjali smo ga z Aptamilom in smo malo čisto zmešali.Na koncu ni hotela piti adaptiranega mleka in smo že od 9 mesaca na alpskem mleku.Okusi adaptiranih mlekov se zelo razlikujejo.
LP:sloncek:

mala Zala -> cufi (27.10.2004 22:00:56)

Živjo!

Meni je ravno v ponedeljek pediater svetoval, da naj čimmanj menjam mleko, kajti s tem eksperimentiranjem narediš otroku več slabega kot dobrega. Tako da - če ga ok prenaša, nadaljuj z njim.

Jaz sem spraševala ali naj greva z Aptamila AR na A2, pa mi je odsvetoval.

LP!

Stran: [1]