allysa -> RE: nosečnost in partner (7.6.2007 18:35:32)
|
Lep pozdrav vsem! Najprej hvala iz srca za spodbudne,tople besede! Trenutno sem se res malo odmaknila od vsega in razmišljala o situaciji. Kako je do nje prišlo.. No, pa naj obrazložim, prva nosečnost se je zgodila nenačrtovano in s kontracepcijo (tabletke), ta je bila pa načrtovana. Partner je bil res cukrček, kolikokrat ko sva se skregala so mu tekle solze in vedno je najdel pravo besedo. Res sva se dobro ujela in sama sem imela srečno življenje tudi ko nisva bila skupaj, ne da sem se le na njega opirala. Ko sva bila pozimi na počitnicah, mi je povedal, da kako mu je žal za tisti splav in kaj če ne bi imela otroka. eveda me je zasulo milijon vprašanj, kako bova finančno shajala, kako bo izgledalo moje življenje, kako se bodo stvari spremenile itd... Veliko sem ga o tem tudi spraševala, ker ima tudi sam finančna bremena in živiva v podnajemniškem stanovanju. PA je vedno rekel, da stvari ki si jih močno želiš "grejo skozi". Vem, da sem bila sama največ kriva in najbolj naivna, neodgovorna,a verjela sem v njega tako kot še nikoli v nobenega. Kakšen odnos ima do svojih otrok? Imata ga zelo rada, še posebno punca, vidijo se vsak vikend in slišijo zelo pogosto. Mi je žal da vas obremenjujem s tem vsem, nočem zbujati nekega usmiljeja, hotela sem le prečitat vaše mnenje. Zdaj resnično malo vegetiram in razmišljam kaj in kako... Malo v miru, da se mi zbistrijo misli. Še enkrat hvala vsem za vso spodbudo, ki sem jo tako rabla!!!!!!!!!!
|
|
|
|