|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spredaj ležeča posteljica
27.10.2004 10:58:13   
tanaja*
Čao vsem skupaj!

V petek 22.10. sem imela ponovni UZ (21t2d) pri svojem G. Povedal nama je, da bo :roza: (jupiiiii), da je velika 25-30 cm, tehta 500g in da je z njo vse v redu:bravo:. Omenil mi je, da imam spredaj ležečo posteljico. Nimam pojma kaj to pomeni:zmeden2:. Rekel je še, da je posteljica lahko povsod, samo na ustju maternice ne. Zanimajo me vaše izkušnje in mnenja, ker me grozno skrbi:((.

Lp, tanaja* (22t)

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.7.2008 10:35:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SPREDAJ LEŽEČA POSTELJICA!
27.10.2004 11:27:14   
Anonimen
V 21. tednu to ni nič strašnega, saj maternica raste in "potegne"posteljico višje gor, tako, da ni čez ustje. Meni so tudi rekli, da jo imam, pa se je čez nekaj tednov vse popravilo. Problem je, če ostane tam po 30. tednu, ampak se to zelooo redko zgodi. Tako, da bodi kar brez skrbi. Če bo kasneje še vedno, te bo G že opozorila, na kaj moraš pazit.

Srečno! :rozica:

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2004 11:27:33   
Anonimen
Aja, čestitam za punčico. :bravo::bravo:

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2004 11:56:10   
Lunca1
Pomembno je da nimaš predležeče posteljice, kar pomeni ležeče čez maternično ustje. Pri tebi pa je posteljica namreč na sprednjem delu trebuha.
lp Lunca

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2004 13:57:31   
Soncnica
Super, da bos dobila puncko. Jaz sem v 20 tednu, pa se ne vem kaj imamo. Zaradi posteljice se nikar ne sekiraj, to pomeni, da deklico nosis spredaj in ne zadaj v krizu

lp

Sončnica

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2004 17:31:44   
mika
ČE BI BILO KARKOLI NAROBE, BI TI G ZIHER POVEDALA. JAZ NOSIM :duda: ZADAJ, TI PA SPREDAJ. PA LEPO NAKUPUJ VSE ROZA:)-:)-:)-:)-.
JAZ SEM PA V 33T PA ŠE NE VEM SPOLA IN SI NE MOREM DATI PREVELIKEGA DUŠKA Z NAKUPOVANJEM.

LEPO NOSEČNOST
MIKA

:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2004 17:42:09   
Abby
V prvi nosečnosti so tudi meni omenjali placento preavio, potem se je pa nekako sama pomaknila višje, tako da ni bilo težav. Sicer pa nekateri dr. trdijo, da do 20t vse posteljice ležijo nizko. :zmeden2:
Skratka, če placenta povsem pokriva cerviks, je potreben carski rez, sicer pa morda le kanček več previdnosti.

Čestitam za punčko! Jaz še ne vem, kaj bo, ker se ni videlo na uz.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2004 0:02:12   
tanaja*
Punce ste me pomirile. Hvala!

P.S. Zdaj sem tudi ugotovila od česa imam tako velik trebuh:)-:nosecka:;)....

Lp, tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: SPREDAJ LEŽEČA POSTELJICA!
18.6.2008 18:28:10   
JAKOBINA
tudi jaz imam placento previo, zaenkrat še totalno, torej prekriva cel maternični vrat. V kolikor se spoznam na te stvari, je potrebno zelo paziti, da se ne natrga. ne smeš imeti vaginalnih spolnih odnosov, ne dvigovati bremen, prehitro hoditi, se preveč napenjati. Se pa tekom nosečnosti placenta skupaj z maternico pomika navzgor, tako da ni nujno, da tako tudi ostane. Do 28 tedna počakaj, kje bo takrat. V primeru, da sega še vedno čez ali do ustja, boš imela carski rez, ki je programiran če ne zakrvaviš in urgenten, če zakrvaviš. zato je pametno, da se preveč ne oddaljuješ od naših bolnišnic. lep pozdrav, saj bova zdržali.user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?