možnost menjave ambulante za neplodnost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> možnost menjave ambulante za neplodnost (5.6.2007 18:28:21)

Zanimivo je, da se naše izkušnje z izvajalci (dr.Reš,GK Lj.,MB.) zelo razlikujejo in segajo vse od pohvalnih do zelo negativnih.
Bistveno je,da jim zaupaš, ni pa vedno tako enostavno, tako se lahko odločiš, da zamenjaš ustanovo. Vse tiste, ki imate izkušnje s tem, nam prosim opišite kako to poteka, če je par voden preko napotnice. Hvala.

Anonimen -> RE: možnost menjave ?? (6.6.2007 20:54:04)

Moja prijateljica je imela 8 poskusov umetne oploditve. 4 je opravila pri dr. Rešu (2 na napotnico, 2 samopl.),nato pa še 4 na Gin.kliniki. 9. poskus je uspel...rodila se je punčka.

gojska -> RE: možnost menjave ambulante za neplodnost (8.6.2007 7:42:27)

Sama sem bila tudi na tem , da zamenjam Reša. Vendar ge nisem in mi ni žal.
Kadar ne gre vse kot bi hotel so vedno dvomi. Samo tako zelo težko greš čez vse to. Če si pač prosil za pomoč, jim moraš zaupat in se ne spraševat niti o strokovnosti niti o zanesljivosti. V teh stvareh gre lahko marsikaj narobe.
Je pa pri Rešu idealno to, vsaj zame, da niti enkrat nisem čakala več kot pol ure. Ko se začne gre res vse hitro. V petih postopkih nisem imeladneva dopusta, če izvamem teden bolniške po laparoskopiji.Na telefon je brez slabe volje dosegljiv tudi sredi noči. In ko je res hudo zna pokazat veliko srce.
gojska

GoYa -> RE: možnost menjave ambulante za neplodnost (8.6.2007 9:40:19)

To, kar je gojska opisala, je zame res en velik plus pred ostalimi klinikami.

O tem, kako izvedeš zamenjavo klinike, pa ti žal ne znam nič povedati. Predvidevam, da greš z napotnico enostavno na GK oz. se mogoče prej kaj po telefonu dogovoriš.

Stran: [1]