Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 15:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če te bodo kaznovali boš plačala okrog 50.000 starih tolarjev, drugače bo pa najbolj kaznovan tisti pri katerem si delala.Mene so prijavili pred dvema letoma in nisem nič plačala, lastnik firme pa veliko, ker me ni hotel prijaviti.
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 15:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
denarna kazen... razen če uredita z delodajalcem kako pogodbo ...NEVEM POSKUSNO DELO...(lahko vložiš za 8 dni nazaj na ZZZS)Odvisn kdo te je prjavu...ma kakšne dokaze..
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 15:55:50
|
|
|
|
LERO
|
Problem je v tem, da sem delala na svojo roko.
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 15:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa si delala???
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 15:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ni važno, važno je to, da te lastnik firme nebi smel zaposliti na črno.
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 19:32:12
|
|
|
|
lojzika
|
Ja včasih je bilo okoli 50 000 sit. Zdj pa pojma nimam kolko je Upam, da veš kdo te je prijavil
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 20:21:18
|
|
|
|
živa
|
En moj znanec je plačal 400.000 SIT, ko so ga prijavili. Pa kaj ne moreš rečt, da sta kolega s tistim, kjer so te zalotili? Zase pa menda lahko delaš zastonj, ne? Lp, živa
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 20:22:28
|
|
|
|
dory
|
a pa lahko dokazejo,da si delala na crno? namrec velik je zlobnezev,tko,da dones zavist dela vse zivo...
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 20:34:01
|
|
|
|
LERO
|
Problem je, da ne vem, kdo je bil. Poskusla bom izvedet, ko me bodo zasliševal. Izgovorila bo, da mi je prostovoljno plačal kot uslugo, ali pa kaj takega. A so mi dolžni povedat, kdo me je prijavil? LP, Lidija
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 5.6.2007 20:35:41
|
|
|
|
LERO
|
Kazni so od 50.000 do 450.000 bivših sit, seveda pretvorjene v €.
|
|
|
|
RE: Delo na črno - sankcije 6.6.2007 8:59:52
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: LERO Problem je, da ne vem, kdo je bil. Poskusla bom izvedet, ko me bodo zasliševal. Izgovorila bo, da mi je prostovoljno plačal kot uslugo, ali pa kaj takega. A so mi dolžni povedat, kdo me je prijavil? LP, Lidija Jaz sploh nebi denar omenjal. Reci da si delala prostovoljno ker sta pač kolega in ti je dolgčas in obenem vztrajaj da ti naj dokažejo da si bila plačana.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?