|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod
5.6.2007 14:06:18   
Anonimen
Živjo!
Zanima me če kaj veste o epiduralni! Če se odločiš zato ali moraš imeti potrdilo o predavanju ali ni potrebno! Kako se zmeniš za epiduralno če pa ne veš niti natanko kdaj boš šel rodit.user posted image

Prosim napišite če kaj veste o tem, ali pa če ste imele podobne izkušnje.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod
5.6.2007 14:08:13   
Anonimen
Čisto odvisno od porodnišnice. Jaz sem rodila na Jesenicah, kjer si moral obvezno prej na predavanje, kjer so te tudi vpisali v knjigo, da si bil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 14:08:45   
Anonimen
Zanima me če kaj veste o epiduralni! Če se odločiš zato ali moraš imeti potrdilo o predavanju ali ni potrebno! Kako se zmeniš za epiduralno če pa ne veš niti natanko kdaj boš šel rodit.

Prosim napišite če kaj veste o tem, ali pa če ste imele podobne izkušnje.

Na tole sem se pa morala prijavit user posted image  zakaj se pa odločaš za njo, če ne veš nič o njej? A v osnovi sploh veš, kaj je to? Ali samo zato, ker je pač "modna muha".

Pa lapajte, da je nesramen odgovor, samo nisem mogla da ne bi, mi je vprašanje malo lase pokonci postailo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 14:13:35   
*alja*
Nimam izkušenj z tem, samo kolko se spomnim da so nam rekli v materinski šoli da moraš imet vpisano v knjigouser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 14:21:35   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

zakaj se pa odločaš za njo, če ne veš nič o njej? A v osnovi sploh veš, kaj je to?

sej ni napisala, da se odloča za to. ker v osnovi ne ve točno, skuša dobiti čim več informacij. odločala ( če se bo ) se bo pa najbrž po tem, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 14:24:52   
MarijaPo
Jaz sem sla v postojno, ker meni modne muhe, ki resijo nekaj ur grozljivih bolecin, ful veliko pomenijo.
Prej sem sla na predavanje, ker tam dobis nek obrazec, ki ga izpolnis in podpises.

al bina - a ves, da so ob odkritju vlaka znanstveniki dokazali, da ce gre clovek hitreje kot 20 km/h, da umre? Po moje se bodo tvoji otroci tebi enako smejali, ko bodo zvedeli, da si epiduralni rekla modna muha.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 14:28:43   
Anonimen
Če se odločiš zato

Hja, verjetno se že odloča, če razmišlja in sprašuje o njej al kako? user posted image  Aja, mogoče se pa samo izobražuje o "modnih muhah". V redu. Samo še vedno se mi zdi čudno in smešno postavljeno vse skupaj. To se mi pa menda lahko, a ne?

MarijaPo, prav imaš.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 14:36:40   
daddy
   anonimna, zagotovo lahk na netu dobiš dovolj informacij o vsem, kar te zanima. kar pogumno pa tudi vprašaj ginekologa/ginekologinjo o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 14:59:04   
BaByGiRl
Pojdi na predavanje. Tam boš izvedela vse o tem kako gre to , pa še vprašala boš lahko kar te bo zanimalo. Potem pa se boš odločila če je to pravo zate.
Glede zadnjega vprašanja, ...saj greš na predavanje že prej lahko par mesecev prej,..tvoja odločitev, potem pa te ni treba skrbeti kdaj točno rodiš.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 17:19:16   
dudi2006
V Postojni npr. je tako, da greš na neko predavanje kjer ti povejo vse o tem postopku ter odgovorijo na vsa tvoja vprašanja. Na koncu se podpišeš, da si predavanje poslušal ter, da si z vsem seznanjen. Za domov pa dobiš neke vrste napotnico (obrazec), ki jo moraš takrat, ko greš rodit prinesti s seboj podpisano...v tem smislu, da se strinjaš. Sicer pa epiduralna ni nobena modna muha...za tiste, ki so jim bile porodne bolečine katastrofa vedo, kaj s tem mislim. Sicer pa so porodne bol. tako ali tako tako zelo zelo subjektivna stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?