TRDO BLATO (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

saba01 -> TRDO BLATO (27.10.2004 7:49:48)

POZDRAVLJENE!
Hčerka je stara 2 meseca in ni dojena.Pije MILUMIL,drugo tekočino.kot naprimer vodo in čaj mi zavrača.Ima pa zelo trdo blato,kako pomagati 2 meseca stari punčki?????
Prosim za vaše nasvete in že vnaprej se vam zahvaljujem!:muca::muca:

romy23 -> TRDO BLATO (27.10.2004 8:10:22)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=14855&idk=89

Jst sm ravno prej iskala. Pa sem tole našla, mogoče ti bo kaj pomagalo.

lp romana

BARBARA R. -> TRDO BLATO (27.10.2004 8:23:49)

Ojla!
Iz iskušenj ne znam pomagati,ker ima naša Kristina bolj redko blato,kljub temu da se privajava na gosto hrano.Ali hčerka zavrača (ne mara) ali zavrača,da bruha? Poskusi ponuditi kompotno vodo.Jaz sem skuhala nesladkan jabolčni kompot in ji dala to vodo za pit.Seveda iz čimbolj sladkih jabolk......Grem malo pogledati v literaturo,če kaj najdem se zopet javim.

:muca:

BARBARA R. -> TRDO BLATO (27.10.2004 8:30:29)

Sem že nazaj.
Sladek sadni ali zelenjavni sok.

mateja 26 -> TRDO BLATO (27.10.2004 8:47:30)

Najprej vsem en lep dober dan.:)

,Glede trdega blata pa takole.Tudi naša punca je imela težave s prebavo.Bila je tudi bolj zaprta ,kot ne.Ali pa je imela zelo trdo blato.Poskusila sem in s sladkim čajem,vodo,....Nič.:(Potem pa mi je patronažna predlagala,naj ji dajem Comformil1(tudi od milupe).To je za otroke ,ki imajo težave s prebavo,proti krčem in za ostale manjše prebavne težave.Ko sva začeli s tem mlekom ,so težave izginile in prebava se je uredila.:bravo:Kakala je normalno vsak dan.:sloncek:Comformil pa ,če se boš odločila,kupi v ind,prodajalni Kolinske,ker je tam najcenejši.Nekaj čez 3000sit.
Zraven ji pa vseeno poskusi ponuditi čaj komarček(Hipp)

Pa lep dan še naprej:rozica:
Mateja

Nogavička -> TRDO BLATO (27.10.2004 9:26:05)

Hani so pomagale sladke kamilice (nasvet pediatrinje).

L.p.

Tea

MINEJA -> TRDO BLATO (27.10.2004 9:48:11)

Najprej glede Comformila:Tudi mi smo bili na njem in je res super zadeva.Nikoli nismo imeli problemov.

Glede trdega blata pa baje pomaga sok iz namočenih suhih sliv ali ena žlička probiotičnega jogurta na tešče (kolegici je to predlgala pediatrinja, ker je ta mala po 5 dni zaprta!).

Pa čim več kakcov v plenički ...

:kuza::kuza::kuza:

kimi -> TRDO BLATO (27.10.2004 10:31:57)

Meni je patronažna sestra rekla naj sladkam čaj kamilice in mu naj dam-pol smo pa res fajn kakal:)-

Stran: [1]