Anonimen -> RE: EPILOG NA DOGODEK V POSTOJNI (15.6.2007 6:04:58)
|
Po včerajšnji oddaji Trenja bo verjetno danes še eden od epilogov na tole situacijo. Najprej izražam iskreno sožalje svojcem. Res, to se nebi smelo narediti. Pravijo, da naj bi usoda bila zapisana.....kje pa ne vem. Vsekakor je v žalovanju tudi faza iskanja krivca. In ko ga najdeš moraš svoj gnev nekam izliti. To je normalno in logično. Tudi sama sem šla skozi take faze, že večkrat. Jaz sem zpismo videla tako: ženske, zdaj vas pa čaka .... Mene do poroda ločita še dva meseca (upam). Rodila bom prvič. Strah me je poroda, da se tresem, kot šiba na vodi. In kam pripelje objava takega pisma na malodane vseh forumih, zlasti na delu nosečnost? Ja še 5x bolj me je strah. Kar ima lahko za posledico kakšne komplikacije na porod. Tiste, ki ste rodile boste same vedele, da ženska, ki do poroda goji pozitivna čustva in ne strahu lažje in hitreje rodi. V povprečju nastane manj komplikacij pri porodu ženskam, ki so psihično dobro pripravljene na porod. Manjkrat morajo zdravniki zato napraviti carski rez. Še enkrat poudarjam, da kar se je zgodilo vsekakor ni sprejemljivo za starše in svojce niti za ostale nosečnice. Ampak zdravniki pa včasih tudi ne morejo narediti čudeža. Jaz pa bi rada kljub vsemu zaupala mojemu zdravniku. Ampak, če mu ne dam možnosti...ja roditi bom morala, tako ali drugače, bo bolelo ali ne, se bodo drli name ali ne, če bom prišla le do najbližje porodnišnice, pač tam. Na morju če bo treba....Res pa je, da si tega nihče ne želi in, da bi bilo dobro uvesti kakšen način, kjer bi lahko tiste delavce, ki so nečloveški, kar po kratkem postopku premestiti ali pa celo odpustiti.
|
|
|
|