puncica -> RE: Glasujte za našega JACK-a (5.6.2007 12:40:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Tole tam piše, a to nima veze? Glasujte pošteno! Vsak lastnik je ponosen na svojega pasjega lepotico in razumemo, da si močno želite njegove zmage. Vendar pa si želimo, da bi resnično zmagal tisti pasji kosmatinec, ki je všeč širokemu in nepristranskemu krogu ljudi. Zato sporočamo, da bomo pri vsaki zmagovalnem psu preverili način zbiranja glasov in vkolikor bodo okoliščine nakazale možnost, da ste s t. i. »hekanjem« ali na drug nezakonit način priredili rezultate natečaja, Vam zmage žal ne bomo mogli priznati. Glasovanje je dovoljeno le iz slovenskega spletnega prostora. Glasovanje preko proxy strežnikov je prepovedano. V kolikor bomo ugotovili, da je prišlo do kršenja napisanih pravil, bomo takega prijavljenega kandidata izločili s tekmovanja. No ja, bom glasovala, samo ne vem, kako bo s temi našimi glasovi, če bodo res preverjali. Ne vem, če bodo veljavni. Ali pa to vedno povsod piše, pojma nimam. Po moje to pomeni, da si kako glasove prirediš z računalniškim znanjem, če pa ti prosiš ljudi naj glasujejo ja tvojga psa pa to ne more biti protipravilom, no vsaj jaz tako razumem. In sem glasovala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|