Katja271 -> RE: Krvavitev med ciklusom (5.6.2007 12:54:09)
|
Pozdravljena, meni se te vmesne krvavitve pojavljajo že približno 3 leta. Začelo se je med jemanjem KT in s tem razlogom sem tudi prekinila z njimi. Tudi po prenehanju KT so se te krvavitve pojavljale skoraj pri vsakem ciklusu. Pri G sem bila najmanj 3 krat, vedno panična (to se mi namreč ni zdelo normalno) in vsakič so me odslovili, češ da sem že kej pod stresom, pa da so to hormoni in da ni nič narobe. Vaginalni UZ ni pokazal nič posebnega, moji brisi so bili vedno najboljši (1-), tako da sem se nehala sekirat (kaj pa čem). Sedaj pa z dragim poizkušava zanosit (1. krog) pa bomo videli kako bo. Upam na najboljše. Kar se tiče stresa in menstruacij je sigurno nekaj na tem. Jst sem v svojem "najhujšem" obdobju celo izgubila M za 3 mesece, pa sem imela vedno redne cikluse. Nič, jaz mislim, da pri tebi ni nič zaskrbljujočega, sploh če se ti je to zgodilo prvič. Če pa bi se te krvavitve pojavljale, vsekakor obišči ginekologa - če ne zaradi drugega, zato, da boš pomirjena. Pa nikar se ne pusti odsloviti. Kar poglej na kakšno plačilno listo in položnico koliko jih plačujemo! Zato so tam, da te bodo pregledali! Upam da sem ti kaj pomagala. Pa srečno!
|
|
|
|