|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fasada
5.6.2007 11:08:22   
honey
Sem prebrala prejšnjo temo, pa se mi zdi, da tole vprašanje ne spada k njej.

Imam samo eno vprašanje: zakaj user posted image  je vsem tako všeč marelična fasada? Meni se zdi to ena najbolj dolgočasnih barv. Ali pa rumena user posted image .

Midva sva tudi v zaključni fazi fasade (manjka še zaključni sloj), ki bo modre barve. Vem, vem, vsi me boste spljuvali, ampak nama je pač taka všeč. Ampak, vsakega, ki ga vprašam, kakšno bi pa potem ti dal/a? In odgovor: marelična ali rumena. Mislim, pa skoraj vsaka hiša, ki ji na novo delajo fasado, je marelilčna ali rumena. Ne vem, všeč so mi tudi rdeča, oranžna, vijolična, roza, modra sicer prevladuje, ampak toliko je barv, pa vsi tiščijo v marelično.

No, samo vaše mnenje me zanima.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fasada
5.6.2007 11:17:43   
timoteja
Hojla. Tudi mi bomo eni tistih, ki bomo imeli roza-marelično fasado, ker se pač moramo prilagajati obstoječim dimenzijam in arhitekutir hiše. Če pa bi gradila novo hiško, modernega in atraktivnega sloga, bi izbrala kakšno drugo barvo. Sicer je meni modra fasada ful všeč, po možnosti v kombinaciji z belimi okni, ograjami itd. pride prav super. Všeč mi je tudi kombinacija rdeče/sivo pa tudi še kaj bolj odštekanega.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 11:19:52   
Barbara111
Rdečo-siva je fantastična pa še jdosti jih ni za videt.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 11:24:48   
Tiki
Pri nas v soseski je ena nova hiška pobarvana v kombinaciji sive in rumene barve. Tako malo neobičajno, npr. ena stran je po sredini rumena, na krajnih delih pa delno siva, a ne do tal... Pa siva vrata in okna. Siva ravno prav "ubije" rumeno. Zelo dobro skombinirano in zgleda res super.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 11:30:06   
Anonimen
Meni se pa zdi, da so trenutno vse rdeče-sive, zdaj tudi že rumeno.sive ali oranžno-sive. Tako da meni to ni všeč, ker jih je preveč. Marelične so pa bile včasih, pred parimi leti.

Meni so všeč take toplo olivno zelene z lesenimi okni, ali pa kakšne opečnate rdeče, močne barve, tudi z lesenimi okni. Pa tudi kombinacija rdeče opečnate in rjasto oranžne mi je všeč. Absolutno pa mi niso všeč siva okna in predvsem siva garažna vrata, ki mi resnično delujejo kot nekaj začasnega.

(odgovor članu Tiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 11:46:47   
Annny
Po moje je treba o barvi fasade dobro premisliti in bi bilo neumno se ravnati po nekih trenutnih modnih trendih, če ti morda na dolgi rok hiša potem ne bi bila 10000% všeč. Ti si tista, ki se moraš v njej dobro počutiti.

Če ti je recimo všeč marelična, boš pa dala marelično. Lahko barvaš recimo v dveh odtenkih marelične. Spodnji del hiše temnejši, zgornji svetlejši.
Naši sosedje imajo tako, samo da imajo rumeno barvo. Zelo prijetno, domače deluje!

Jaz imam rada dvobarvne fasade toplih barv.
Bela-rdeča, Bela-oranžna, rumena-rdeča, rumena-bela..

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 11:53:20   
žmož
Meni je zelo všeć zemeljsko rdeča z kombinacijo skoraj rjave, pa kakšni lepi zeleni odtenki (olivno zeleni...) No, čeprav smo mi dali klasično Terranovo, ampak mislim, da jo bomo kaj kmalu prebarvali.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 12:31:53   
muza
Ej, zanimivo!
Ravno včeraj, ko sem se peljala domov sem si rekla ravno to, kar si honey napisala. Saj ne, da barvi nista lepi in da je s takšnimi fasadami kaj narobe, sta le mogoče prepogosti, dostikrat kar po principu posnemanja brez kančka drznosti in domišlije, katero bi si pri marsikateri zanimivi hiši res lahko privoščili. S tem bi bila hiša še zanimivejša in povsem unikatna. Sicer pa, vsak ima pač svoj okus in prav je tako! Meni so sicer na splošno všeč bolj močne barve zelenih, rdrče-rjavih tonov,....itd, tudi razne kombinacije z aktualno sivo barvo,............pri trenutni obnovi hiše pa se bomo po vsej verjetnosti odločila kar za klasično črno-belo barvno  kombinacijo z dosti kovine,......in zelo veliko zelenja in tropskega rastlinja s cvetovi čudovitih pisanih barvah. Mi je pa lepo videti naselje mavričnih barv -  tako benettonovsko user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 12:35:24   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

Rdečo-siva je fantastična pa še jdosti jih ni za videt.

meni tudi je ta kombinacija ful všeč.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 13:18:15   
Anonimen
ne vem js takih hiš sploh opazim ne več??
bile so mi všeč te nove rdeče s sdivo in belo pa so mi še samo ptreveč jih je že.
komaj čakam dan, ko bomo mi imeli fasado ... :)

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 13:22:55   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Sem prebrala prejšnjo temo, pa se mi zdi, da tole vprašanje ne spada k njej.

Imam samo eno vprašanje: zakaj user posted image  je vsem tako všeč marelična fasada? Meni se zdi to ena najbolj dolgočasnih barv. Ali pa rumena user posted image .

Midva sva tudi v zaključni fazi fasade (manjka še zaključni sloj), ki bo modre barve. Vem, vem, vsi me boste spljuvali, ampak nama je pač taka všeč. Ampak, vsakega, ki ga vprašam, kakšno bi pa potem ti dal/a? In odgovor: marelična ali rumena. Mislim, pa skoraj vsaka hiša, ki ji na novo delajo fasado, je marelilčna ali rumena. Ne vem, všeč so mi tudi rdeča, oranžna, vijolična, roza, modra sicer prevladuje, ampak toliko je barv, pa vsi tiščijo v marelično.

No, samo vaše mnenje me zanima.

Vsake oči imajo svojga malarja,sam glede fasad pa kokr zgleda sam enga.Moji so naredili pred parimi leti novogradnjo in nežno marelično fasado.Takrat je bila to edina marelična fasada v okolici,sedaj pa jo ima že pet hiš v neposredni bližini.GROZA.No,saj meni je tudi všeč samo da je pa vsaka druga že mareličnauser posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2007 13:30:25   
Annny
Meni se zdi, da videvam same marelične in roza fasadeuser posted image
Klasična bela je že prava redkost pri novogradnjah, čeprav je v pravi kombinaciji tudi lepa.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2007 13:56:02   
tinkamiška
Midva bova imela rjavordečo in slonokoščeno kombinacijo...je pa stara hiška, ki jo počasi obnavljava...

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2007 14:04:34   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Midva bova imela rjavordečo in slonokoščeno kombinacijo...je pa stara hiška, ki jo počasi obnavljava...

To bo pa gotovo nora barva! Superuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2007 18:33:30   
Tiki
Hmm, se pa vidi, da sem bolj malo na terenu. Takšno sivo rumrno kombinacijo sem videla prvič in mi je res všeč. Rumene ali rumeno bele hiše mi drugače niso. Pa meni ne deluje kot nekaj začasnega user posted image .
Tudi olivno zelena mi je zelo všeč, če je pravi odtenek. Mislim, da je ena lepa v Naklem - se vidi s ceste, če se pelješ iz Kranja proti Naklem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.6.2007 21:26:08   
snorlax
Meni je pa od nekdaj všeč rumena fasada, moda gor ali dol in vedno sem si predstavljala, da bo moja hiška rumena. Pa požvižgam se, kaj si drugi mislijo.

(odgovor članu Tiki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.6.2007 22:22:28   
malecka
jaz pravim tako vsak ima svoj okus. user posted image  in tud odvisno od hiše al je stara al nova, pa kje stoji v mestu al v vasi. jaz prisegam na naravne barve. mi imamo sedaj 20 let staro hišo, ki ima hrapavo fasado RUMENE barve na vasi, in je zelo lepa. če bi imela novogradnjo bi imela vinsko rdeče, če pa bi bila v mestu pa kakšno zeleno da birazbila sivino mesta. user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?