ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sexata po dvakrat na dan včasih ,da je res mir tudi po petkrat.To je samo dopoldan,ko ni otrok doma.Potem še zvečer bi on dalje.Tudi,ko ima ženska menst.mora sexat z njim. Zahi, beri, beri, hehe , je bilo malo pred tabo napisano, kolikokrat... joj, zahi, če bi jo on znal zrajcat, bi ji tudi bilo do tega! ne vem zakaj je enim moškim tako težko sprejet dejstvo, da nismo ženske nehorny, ampak da nekateri pač niso talentirani ali pa se jim ne da potrudit... Lej, meni je v tej non stop slabo, pa me je fant še vedno zna pripravit do tega, da mi je za spat z njim! Samo včasih se mu smilim, pa me rajši pusti, da grem bruhat in me potem samo pocrklja. To, da pa on kar turi in turi, pa če njej je ali pa ni, pa ni ok, pa če se na glavo postaviš! Pa kaj misliš, da smo vse take kure, da bomo padle na argument, "ja če ti ne boš dala, bom šel pa drugam?" Za takega - kar se mene tiče, naj samo gre, čim prej tem boljše! To bi mi samo 1x rekel... Sorry, ampak to je čisto nezrel odnos! Če ti je do seksa, pa njej ni, boš pač poskrbel zato, da ji bo, ne pa navalil ko svinja na kukuruz! Če ji pa res ni pa pač daš mir, kaj pa češ. Užaljeni moški ego, hehe Kolikokrat je čisto odvisno od para in ne moreš rečt, da je prav 1x tedensko ali 1x dnevno ali 1x mesečno - vse je prav, če obema paše! Aja, pa midva sva oba sicer bolj pristaša tvojih cifer, da ne boš mislil, da se kaj ven mažem . Samo hočem rečt, da smo različni in tudi so različna obdobja, med se je recimo ta cifra precej zmanjšala... Ma zato še ne bo letel k sosedi, lepo te prosim, ti garantiram, da tuid 30tič ne;) - ko da je to edino, kar mu lahko dam! ne rečem, da ni zelo pomemben del odnosa, ampak ni pa vse! In zaradi vsega ostalega pač preživiš tista obdobja, ko ima partner bilokake probleme, zaradi katerih mu pač ni toliko do tega... pa predno bi šel drugam, bi probal doma ugotovit, v čem je fora, da se meni več ne da, toliko mu pa že zaupam... Meni se pa zdi, da ti, zahi, iz seksa delaš obveznost, ravno s tem, ko praviš, da bi MORALE poskrbet za svojega deca tako ali drugače, itd... Jaz mislim, da mora bit to spontana stvar, pa da se mora potrudit tisti, ki mu pač tisti trenutek je do tega. Če je to obema, sploh super, če pa samo enemu, pa pač on naredi prve korake, da zrajca drugega. Fora je v tem, da če imaš svojo punco rad, ji ga ne boš turil, če veš, da ji ni do tega. Sploh si ne predstavljam fanta, kak mu je sploh to užitek, če ve, da ona ne uživa... jaz ne bi hotela seksat s fantom, ki ne bi 100/h užival z mano! srček, pri nama je pa ravno obratno: si ne predstavljam, da bi ga samo zadovoljila, meni bi bilo pa med tem ravno ko kosovo polje - ni nič narobe s tem, da smo si na jasnem, ampak pri nama je zdaj v tak, da navadno on začne kaj probavat in potem se še meni začne dat, je pač nadarjen, pa mu ni treba po forumih prepričevat punc, da morajo seksat, hehe, ker zna naredit, da punca HOČE seksat ... Če bi sama začela s tem rokovanjem, bi pa verjetno šlo še naprej... Če ji ne paše, ker je utrujena, naj ji pač pomaga, da ne bo tak utrujena, on bo pa malo bolj... Pa bosta hitro skup...Čeprav se meni zdi večji problem v odnosu: da je ne spoštuje, saj ga kar turi, ne glede na njo! Kot je ena napisala, to ej legitimno posilstvo...
|