|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za nasvet
6.6.2007 23:29:16   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sexata po dvakrat na dan včasih ,da je res mir tudi po petkrat.To je samo dopoldan,ko ni otrok doma.Potem še zvečer bi on dalje.Tudi,ko ima ženska menst.mora sexat z njim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zahi, beri, beri, heheuser posted image , je bilo malo pred tabo napisano, kolikokrat...

joj, zahi, če bi jo on znal zrajcat, bi ji tudi bilo do tega! ne vem zakaj je enim moškim tako težko sprejet dejstvo, da nismo ženske nehorny, ampak da nekateri pač niso talentirani ali pa se jim ne da potrudit... Lej, meni je v tej user posted image non stop slabo, pa me je fant še vedno zna pripravit do tega, da mi je za spat z njim! Samo včasih se mu smilim, pa me rajši pusti, da grem bruhatuser posted image in me potem samo pocrklja. To, da pa on kar turi in turi, pa če njej je ali pa ni, pa ni ok, pa če se na glavo postaviš! 

Pa kaj misliš, da smo vse take kure, da bomo padle na argument, "ja če ti ne boš dala, bom šel pa drugam?" Za takega - kar se mene tiče, naj samo gre, čim prej tem boljše! To bi mi samo 1x rekel... Sorry, ampak to je čisto nezrel odnos! Če ti je do seksa, pa njej ni, boš pač poskrbel zato, da ji bo, ne pa navalil ko svinja na kukuruz! Če ji pa res ni pa pač daš mir, kaj pa češ. Užaljeni moški ego, heheuser posted image Kolikokrat je čisto odvisno od para in ne moreš rečt, da je prav 1x tedensko ali 1x dnevno ali 1x mesečno - vse je prav, če obema paše!

Aja, pa midva sva oba sicer bolj pristaša tvojih cifer, da ne boš mislil, da se kaj ven mažemuser posted image . Samo hočem rečt, da smo različni in tudi so različna obdobja, med user posted image se je recimo ta cifra precej zmanjšala... Ma zato še ne bo letel k sosedi, lepo te prosim, ti garantiram, da tuid 30tič ne;) - ko da je to edino, kar mu lahko dam! ne rečem, da ni zelo pomemben del odnosa, ampak ni pa vse! In zaradi vsega ostalega pač preživiš tista obdobja, ko ima partner bilokake probleme, zaradi katerih mu pač ni toliko do tega... pa predno bi šel drugam, bi probal doma ugotovit, v čem je fora, da se meni več ne da, toliko mu pa že zaupam...

Meni se pa zdi, da ti, zahi, iz seksa delaš obveznost, ravno s tem, ko praviš, da bi MORALE poskrbet za svojega deca tako ali drugače, itd... Jaz mislim, da mora bit to spontana stvar, pa da se mora potrudit tisti, ki mu pač tisti trenutek je do tega. Če je to obema, sploh super, če pa samo enemu, pa pač on naredi prve korake, da zrajca drugega. Fora je v tem, da če imaš svojo punco rad, ji ga ne boš turil, če veš, da ji ni do tega. Sploh si ne predstavljam fanta, kak mu je sploh to užitek, če ve, da ona ne uživa... jaz ne bi hotela seksat s fantom, ki ne bi 100/h užival z mano!

srček, pri nama je pa ravno obratno: si ne predstavljam, da bi ga samo zadovoljila, meni bi bilo pa med tem ravno ko kosovo polje - ni nič narobe s tem, da smo si na jasnem, ampak pri nama je zdaj v user posted image tak, da navadno on začne kaj probavat in potem se še meni začne dat, je pač nadarjen, pa mu ni treba po forumih prepričevat punc, da morajo seksat, hehe, ker zna naredit, da punca HOČE seksatuser posted image ... Če bi sama začela s tem rokovanjem, bi pa verjetno šlo še naprej...

Če ji ne paše, ker je utrujena, naj ji pač pomaga, da ne bo tak utrujena, on bo pa malo bolj... Pa bosta hitro skup...Čeprav se meni zdi večji problem v odnosu: da je ne spoštuje, saj ga kar turi, ne glede na njo! Kot je ena napisala, to ej legitimno posilstvo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
6.6.2007 23:29:56   
trojči
In še to: to žensko njen mož posiljuje. Če seksa z njim, da ji da mir in to na suho, ni to nič drugega kot posilstvo. Rabita strokovno pomoč. Ko se bosta želela spremeniti, jo bosta poiskala. Ko bosta pripravljena, da gresta vsak svojo pot, če bo potrebno. Zdaj pa visita en na drugem. Oba nesamozavestna, mislita, da jima nič drugega ne preostane. Ne samo ona, tudi on tone, ne zna drugače. Groza ga je tega, da bi ga ona zapustila. Sicer bi globoko vdihnil in ugotovil, da jo posiljuje.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 77
7.6.2007 0:34:45   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi
kočno ena razume.. ker razni odgovori "nej si ga gre na wc zgont" mi grejo na živce..

potem je pa jok in zgražanje ker gre desc k sosedi..

Ne dolgo nazaj si razlagal, da "gre dec k sosedi" ce svojo zeno ne ljubi in ne spostuje in si pravzaprav tovrstne primere, ki jih sedaj navajas, razlagal tocno po principu, ce jo ljubi in spostuje si ga bo sel na WC zgonit in ne bo varal, a sedaj ti gre to na zivce....
Ali mogoce, ce ni sexa v zadostni količini, ni ljubezni in ni spostovanja......

tudi če se njemu nebi sexalo.. bi verjetno posrkbel, da bi žena spala z nasmehom.. in moralo bi biti tudi obratno.. ne pa da se sex nekaterim tukaj zdi kot neka obveznost.. bljak.. take žene nebi hotel met..

Zakonske dolznosti. Ne niso obveznost, bljak je, da so obveznost, je pa zazeljeno, da se sexa, tudi ce ji niti najmanj ni do tega, vendar bi moralo biti tako, da ona poskrbi za zelje njenega moskega. In v cem je razlika med obveznostjo da poskrbi za svojega moskega in bi morala poskrbeti za svojega moskega? user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 78
7.6.2007 7:31:42   
maruškaŠ
V zvezi je seks 20% vsega, kadar je obema zadovoljivo. Kadar pa seks ne štima je pa 200% veze.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 79
7.6.2007 10:38:51   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Ne dolgo nazaj si razlagal, da "gre dec k sosedi" ce svojo zeno ne ljubi in ne spostuje in si pravzaprav tovrstne primere, ki jih sedaj navajas, razlagal tocno po principu, ce jo ljubi in spostuje si ga bo sel na WC zgonit in ne bo varal, a sedaj ti gre to na zivce....
Ali mogoce, ce ni sexa v zadostni količini, ni ljubezni in ni spostovanja......

ne pametuj.. in ne obračaj... jasno je.. če ni sexa.. je lahko samo ljubezen.. vendar so človeške potrebe tukaj primarna gonilna sila..

Zakonske dolznosti. Ne niso obveznost, bljak je, da so obveznost, je pa zazeljeno, da se sexa, tudi ce ji niti najmanj ni do tega, vendar bi moralo biti tako, da ona poskrbi za zelje njenega moskega. In v cem je razlika med obveznostjo da poskrbi za svojega moskega in bi morala poskrbeti za svojega moskega? user posted image

če se to smatra kot dolžnost ali obveznost.. je to zelo žalostno.. če to ni spontana stvar in obojestransko željena.. sem proti takim zvezam.. trpijo..

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 80
7.6.2007 10:39:16   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

V zvezi je seks 20% vsega, kadar je obema zadovoljivo. Kadar pa seks ne štima je pa 200% veze.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 81
7.6.2007 12:30:34   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

ne pametuj..

Ok, ce jaz pametujem, kaj ti delas kaj nasprotnega? Pa ne bit zivcen.user posted image

in ne obračaj... jasno je.. če ni sexa.. je lahko samo ljubezen.. vendar so človeške potrebe tukaj primarna gonilna sila..

Prav o tem se gre, da si v eni predhodnih tem trdil, da v kolikor "primarna gonilna sila" premaga spostovanje in ljubezen, to ni vec cloveska gonilna sila, temvec destruktivna in unicujoca sila, ki obvezno destruktivno vpliva na zakon oz. partnersko razmerje.

če se to smatra kot dolžnost ali obveznost.. je to zelo žalostno.. če to ni spontana stvar in obojestransko željena.. sem proti takim zvezam.. trpijo..

Ze zdavnaj se, na sreco cedalje manj, spolni odnos smatra za zakonsko dolznost. In ne drzi, da zveze trpijo. Prav srecne in uspesne znajo biti zveze v katerih zaradi taksnih in drugacnih okoliscin spolnost poteka nacrtovano, ob dolocenih urah, ob dolocenih dnevih, vcasih tudi zaradi ljubega miru oz. kot si sam rekel, zaradi zadovoljevanja potreb svojega moskega ali zenske - poskrbeti da zaspi z nasmehom. Partnerja imata vcasih otroke, ki se jih ne moreta "odkrizati in oddati" ko se jima spontano seksa, mogoce ne zivita sama, mogoce im delovni cas onemogoca spontanost v spolnosti....
Sicer pa, upam, da bos imel priliko ob kaksni 10 ali 15-ti obletnici poroke, razmisliti o svojih sedanjih staliscih.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 82
7.6.2007 13:49:00   
tanikaa
Mišek, ti si tak vrede. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.6.2007 20:33:57   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Mišek, ti si tak vrede. user posted image

Hvala, hvala, ljubim ruke milostiva. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 84
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?