|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za nasvet
6.6.2007 12:05:31   
Anonimen
Ti Zahi se pa toliko tukaj gor boriš za pravice moškega do seksa, da se resno sprašujem, če nisi prav ti v takšni situaciji, da več kot 1x tedensko ne dobiš in bi sedaj s temi flancami prišel vsaj do tega, da bi ženske začele razumeti da vi dedci potrebujete več akcije.

Pa briga mene za vas in vaše potrebe ravno toliko kot briga vas za naše. Pa sem pred user posted image  seksala vsaj 5x tedensko in NE zgolj v reproduktivne namene, sedaj pa mi enostavno ne paše več kot 1x tedensko in pika. In kaj možu preostane? Nič. Enkrat leva, enkrat desna, enkrat moja, enkrat oruser posted image ........ in je zadeva rešena. Če pa misliš, da bom sedaj cele dneve premišljevala o temu da bo zato k drugi odšel....pa naj gre. Če mu je seks vse v življenju, potem sem se tako rešila velikega bremena.

In ja, prijateljice si res vse povemo, samo vedeti moramo kdo je resnična prijateljica in katera je samo čveka. Jaz o moji prijateljici in njenem spolnem življenju vem toliko, da če bi tukaj napisala njen problem, bi se RR skuril....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
6.6.2007 12:09:28   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Zahi,če bi to bilo tako kot ti praviš bi moral moj prej že nekdaj oditi k drugi,ko sva sexala enkrat-dvakrat na mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image Se je pač tako navadil in ni bil problem v  meni in ne v njem.Ampak zaradi drugih stvari kot je npr. zdravje.

narobe si me razumela.. če je obema fino.. in sta oba zadovoljena.. potem ni nobenega problema.. govorim če je desc horny.. (al pa ženska).. pa se ženi ne da več.. potem bo pač šel drugam.. če sta pa oba OK s takšnim sexom kot ga mata.. pol je pa to super.. lahko je tut 1x letno če sta oba za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
6.6.2007 12:11:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ti Zahi se pa toliko tukaj gor boriš za pravice moškega do seksa, da se resno sprašujem, če nisi prav ti v takšni situaciji, da več kot 1x tedensko ne dobiš in bi sedaj s temi flancami prišel vsaj do tega, da bi ženske začele razumeti da vi dedci potrebujete več akcije.

A veš, da sem tudi sama pomislila na to user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
6.6.2007 12:14:10   
Zahi

pravice? hehe.. kdo govori o pravicah?

govorim o neumnostih kot so "sej gre lahko na wc" .. sej gre lahko.. ampak tridesetič bo šel pa k sosedi.. pol bo pa kle gor spet jok..
vsak ima svoje potrebe.. tako ženske kot moške.. če se jih ne umiri.. se bo nekaj naredilo.. tako je.. takšna je narava user posted image

Pa briga mene za vas in vaše potrebe ravno toliko kot briga vas za naše.

zdravo razmišljanje.. user posted image  ko ti bo pa desc pojahu sosedo.. ga bo tudi brigalo za tvoje user posted image

Pa sem pred user posted image  seksala vsaj 5x tedensko in NE zgolj v reproduktivne namene, sedaj pa mi enostavno ne paše več kot 1x tedensko in pika. In kaj možu preostane? Nič. Enkrat leva, enkrat desna, enkrat moja, enkrat oruser posted image ........ in je zadeva rešena. Če pa misliš, da bom sedaj cele dneve premišljevala o temu da bo zato k drugi odšel....pa naj gre. Če mu je seks vse v življenju, potem sem se tako rešila velikega bremena.

če je tko zadovoljen.. pol super.. če ne bo.. bo šel drugam.. samo to hočem povedat user posted image  in sex je velka stvar v življenju..
in vse in res vse se vrti okoli sexa.. to je naša primarna naloga.. razmnoževanje user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
6.6.2007 12:16:12   
tanikaa
Jaz se mu v bistvu izogibam. Žal. Ampak taki prepotentneži mi grejo ful na živce. Pametni so in vedno majo prav, o vsem vse vedo...vprašanje pa je, kak je doma. Če pa se strinjam z njim, pa mu tudi povem. Redko, ampak se zgodi.

Je** se mi za vse in vsakogar.
6.6.2007 12:18:59   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Zahi po tvojem,če se tvoji neda več kot enkrat na teden kar k drugi???
Joj svašta.Meni se tudi zdi,da Zahi sexa enkrat na mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image

ženske ženske.. zakaj vam ni to jasno.. tok bi blo lažje če bi vam bilo user posted image

nezadovoljen desc.. bo naredil vse da bo zadovoljen user posted image  jasno?

če je zadovoljen 1x letno, 1x mesečno, 1x dnevno.. je to pač njegova stvar.. problem rata, ko se s partnerko ne ujameta.. in je en od njiju nezadovoljen..

in za info.. sem zadovoljen.. tako, da.. mogoče 1x na mesec.. mogoče 1x na leto.. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 56
6.6.2007 12:31:28   
Anonimen
Zahi, moj dec ne rabi it na ročno obdelavo na WC, ker mu jaz to naredim z največjim veseljem in še kaj več. Samo rečt mora. Ali pa z bulo v hlačah okrog mene lazit....Samo do dejanskega not in ven pa mi trenutno ni niti malo. Pa če se on razpoči zraven.

Imam pa srečo, da sta naši ednini sosedi njegova teta in sestrična, potem pa kar nekaj KM naokoli nikogar, tako da me še ni strah da bo ušeluser posted image . Vsaj k sosedi neuser posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 57
6.6.2007 12:36:59   
Anonimen
Anonimna: ne vtikaj se v njihove zadeve. Če oni sami ne morejo rešiti zadeve, jih boš ti še manj. Edino kar lahko narediš, če se začneš vtikati je to, da jih boš skregala med sabo, tega pa ne delaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
6.6.2007 13:15:03   
Lusa
Če sama nič ne naredi pri tem ,si je pa sama kriva.Pa naj ded grozi kolkor hoče.To kar se pri njih dogaja se mi total gravža.Kufre in deco spakiram ,pa čao-mare.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
6.6.2007 13:30:49   
Zahi

Zahi, moj dec ne rabi it na ročno obdelavo na WC, ker mu jaz to naredim z največjim veseljem in še kaj več. Samo rečt mora. Ali pa z bulo v hlačah okrog mene lazit....Samo do dejanskega not in ven pa mi trenutno ni niti malo. Pa če se on razpoči zraven.

user posted image

pohvalno.. torej skrbiš za svojga desca.. lepo lepo user posted image

drugo je če bi govorila par let zapored "pejt si ga vržt na wc" sexala pa samo 1x mesečno.. njega bi pa vsak dan trgal..

če pa poskrbiš je pa to super user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
6.6.2007 13:51:07   
trojči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sexata po dvakrat na dan včasih ,da je res mir tudi po petkrat.To je samo dopoldan,ko ni otrok doma.Potem še zvečer bi on dalje.

Zahi, a ta post si prebral? Pa sploh ni problem v količini, problem je v tem, da se njej ni tolko, itak, jo čisto razumem, če po sebi sodim. Čudno, da se ji po vsem spolnem nadlegovanju sploh še je kdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
6.6.2007 13:58:05   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Zahi, a ta post si prebral? Pa sploh ni problem v količini, problem je v tem, da se njej ni tolko, itak, jo čisto razumem, če po sebi sodim. Čudno, da se ji po vsem spolnem nadlegovanju sploh še je kdaj.

sem prebral.. samo zanima me koliko je njej zadosti?

če bi on 5x dnevno je to čist normalno user posted image  vprašanje je če bi ona vsaj 1x? user posted image

ker horny dec bi dejansko 5x.. potem mu je pa 1x dovolj user posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 62
6.6.2007 14:01:12   
taja27
men se zdi pa Zahijev odgovor čist kul. pač tko razmišlja. in marsikter drug moški tud tko razmišlja. in res je pomembno, da imata oba partnerja podobne potrebe po seksu. mene bi tud motlo, če bi moj hotu kr naprej seksat, al pa če bi hotu seksat samo 1x na mesec.

men je važn to, da če se mojmu seksa men pa ne, da na prav način poskrbi, da se tud men seksa oz. sem jst pol tista, k ponorim ...

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 63
6.6.2007 14:04:12   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

men se zdi pa Zahijev odgovor čist kul. pač tko razmišlja. in marsikter drug moški tud tko razmišlja. in res je pomembno, da imata oba partnerja podobne potrebe po seksu. mene bi tud motlo, če bi moj hotu kr naprej seksat, al pa če bi hotu seksat samo 1x na mesec.

men je važn to, da če se mojmu seksa men pa ne, da na prav način poskrbi, da se tud men seksa oz. sem jst pol tista, k ponorim ...

kočno ena razume.. ker razni odgovori "nej si ga gre na wc zgont" mi grejo na živce..

potem je pa jok in zgražanje ker gre desc k sosedi..

tudi če se njemu nebi sexalo.. bi verjetno posrkbel, da bi žena spala z nasmehom.. in moralo bi biti tudi obratno.. ne pa da se sex nekaterim tukaj zdi kot neka obveznost.. bljak.. take žene nebi hotel met..

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 64
6.6.2007 14:40:51   
jade1
Kakšen je to sex, če si ga eden od partnerjev ne želi. To je zame posilstvo ne pa sex, pa ni važno al je to 1 x letno al pa 5x na dan. Če eden noče, noče in pika. Hecno, da mora žlahto klicat, da jo rešuje pred možem, ne vem kakšen zakon je potem to?
Anonimna pa tvoja prijateljica ve, da njene porobleme, ki ti jih je zaupala lahko bere vesoljna slovenija?
Neposredna povezava do sporočila: 65
6.6.2007 14:42:58   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Moram bit pa zelo za luno, da ne razumem in ne razumem, kaj hoče povedat. Dejstvo je, da je ženskam manjkrat kot moškim in edina rešitev je, da moški presežek zadovolji sam. A za gonjenje s sosedami uporabljate ta izgovor, da žena ni hotla? Tako jaz razumem Zahija. In trenutno, tako kot jaz to razumem, pomilujem moške in ženske, ki tako razmišljajo.

evo.. da ti bo šlo v razum...

seveda je v večini primerov moški tisti, ki bi večkrat.. to je čisto normalno.. in seveda se presežek pedena samoiniciativno..

ampak.. če je te samoiniciative preveč.. in pride do sexa le 1x mesečno ali manj.. s tem, da je moški nezadovoljen pri taki ženi.. bo pač šel k sosedi..

razumeš sedaj?.. preberi si malo zgoraj.. nekaj jih je celo takih, da moškemu same pomagajo in to brez sexa user posted image

če si tok za luno.. pa tudi jaz malo pomilujem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 66
6.6.2007 14:49:09   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Kakšen je to sex, če si ga eden od partnerjev ne želi. To je zame posilstvo ne pa sex, pa ni važno al je to 1 x letno al pa 5x na dan. Če eden noče, noče in pika.

grozn je tak sex.. in ne poznam nobenega moškega, ki bi si sploh želel tak sex.. problem je drugje.. problem je tak, da če moški želi vsak dan.. dobi pa 1x letno.. če je to neko obdobje žene.. pač razumeš.. in se spedenaš... ampak če sta si s ženo tako zelo različna.. da se v sexu ne ujameta.. in da žena smatra sex kot "posilstvo".. je pa to velik problem.. in tak desc bo pač šel.. ali pa pač skrival..

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 67
6.6.2007 14:56:24   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

sigurno.. so slabi dnevi.. pri obeh.. nič ne rečem..

če so pa slaba leta.. je pa to nekaj drugega.. če je njenemu možu do sexa.. njej ne več.. bo pač sex drugje.. čist preprosto je to..

In kaksna je formula "spostovanja" v tem primeru?

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 68
6.6.2007 14:57:55   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

to ve samo partner ne? .. ni neke splošne "formule" user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 69
6.6.2007 15:11:40   
Misek

to ve samo partner ne? .. ni neke splošne "formule" user posted image

Cudno kako izpuhti razumevanje medcoveskih odnosov. Nisem vprasala po splosni formuli, temvec tebe za "formulo" v primeru, ki ga navajas oz. v relaciji do tvojih ugotovitev, ki jih navajas.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 70
6.6.2007 15:12:58   
Zahi

Cudno kako izpuhti razumevanje medcoveskih odnosov. Nisem vprasala po splosni formuli, temvec tebe za "formulo" v primeru, ki ga navajas oz. v relaciji do tvojih ugotovitev, ki jih navajas.

moja formula še ni prišla do realizacije... user posted image

kakšna je pa tvoja? user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 71
6.6.2007 15:26:22   
Misek
moja formula še ni prišla do realizacije... user posted image

Nisem prosila za realizacijo, temvec za smiselno oblikovano prezentacijo. No vsekakor tvoje izogibanje odgovoru je pravzaprav povsem pravsnji odgovor.

kakšna je pa tvoja? user posted image  

To me pa lahko vprasas, ko bom drzala lekcije o spostovanju in postavljala etalone, kaj spostovanje je in kaj spostovanje ni. Takrat ti bom z veseljem odgovorila.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.6.2007 22:20:05   
taja27
trojči tole tvoje pomilovanje mi je kar malo čudno. mislim, da tale tvoj post leti na Zahija in mene. očitno nisi dobro prebrala mojega posta. napisala sem, da je Zahijev odgovor čist kul, ker pač on tako razmišlja. in verjemi, ni edini. hvala bogu, da smo si ljudje različni. kam bi prišli, čebi vsi mislili enako. vendar to še ne pomeni, da Zahi ali jaz odobravama spolno nasilje mož nad svojimi ženami. kakor sem jaz razumela Zahija, je govoril na splošnoo seksu in njegovi pogostosti in ne o konkretnem primeru, ki ga je navedla anonimna.

jaz ne bi imela moža, ki bi me silil v nekaj, do česar mi ni.

in meni se zdi bolj pomilovanja vredno to, da nekdo misli, da je samo tisto in edino prav, kar on misli, da je prav. vse drugo je nesprejemljivo. če se zdi Zahiju pomembno to, da je treba najti kompromis (en bi večkrat, drug bi manjkrat) al pa dva nista za skupaj. je to to. veliko raje bi bila v zvezi z nekom, ki je pripravljem sprejemati kompromise, kot pa z nekom, ki reče 'al je tko k jst hočem' al pa nč.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 73
6.6.2007 22:37:12   
Magi*
ne razumem zakaj bi mešali hruške in jabolka, če so tema hruške?

vprašanje ni bilo o spolnosti nasplošno, pač pa o siljenju v spolnost, ki da menda tej ženi ne paše v tej meri. pa še kateri verjetno neuser posted image

kompromisi in iskanje prave poti med partnerjema je popolnoma druga tema. tukaj sploh ni za debatirati. vsak par naj si svojo spolnost uredi tako, kot to njima paše. obema.

če bi mene en kar naprej preganjal in mi težil s sexom in to tudi večkrat dnevno udejanjil, bi me itak vse minilo, pa četudi bi bila "horny" do neba (kot bi se izrazil Zahi). zato, ker to pač ni sexi, ker to ne napali, to prej odvrača.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 74
6.6.2007 23:23:35   
trojči
Točno tako. Približno, kot bi kdo komentiral pri temi: šef me je posilil, kaj naj naredim

bi kdo rekel, ene se pa rade dajo dol s šefi. Ali pa: ene se oblačijo, ko da so horny. Ali pa.....

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

tampon ponoči?
muška

pri šibki menstruaciji

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!