taja27 -> RE: Prosim za nasvet (6.6.2007 22:20:05)
|
trojči tole tvoje pomilovanje mi je kar malo čudno. mislim, da tale tvoj post leti na Zahija in mene. očitno nisi dobro prebrala mojega posta. napisala sem, da je Zahijev odgovor čist kul, ker pač on tako razmišlja. in verjemi, ni edini. hvala bogu, da smo si ljudje različni. kam bi prišli, čebi vsi mislili enako. vendar to še ne pomeni, da Zahi ali jaz odobravama spolno nasilje mož nad svojimi ženami. kakor sem jaz razumela Zahija, je govoril na splošnoo seksu in njegovi pogostosti in ne o konkretnem primeru, ki ga je navedla anonimna. jaz ne bi imela moža, ki bi me silil v nekaj, do česar mi ni. in meni se zdi bolj pomilovanja vredno to, da nekdo misli, da je samo tisto in edino prav, kar on misli, da je prav. vse drugo je nesprejemljivo. če se zdi Zahiju pomembno to, da je treba najti kompromis (en bi večkrat, drug bi manjkrat) al pa dva nista za skupaj. je to to. veliko raje bi bila v zvezi z nekom, ki je pripravljem sprejemati kompromise, kot pa z nekom, ki reče 'al je tko k jst hočem' al pa nč.
|
|
|
|