|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po grizenju nohtov
5.6.2007 9:27:40   
sončnica24
 Sem videla da nisem edina, še dobro.

Sedaj si nohte lakiram z lakom, ki ima full neprijeten okus in stanje se počasi izboljšuje, sedaj pa problem. Ker si nohte grizem da že ne pomnim nikakor nimajo nobene oblike in se vedno na strani lomijo in ker sem si jih grizla absolutno nimajo nobene oblike.

Sedaj pa me zanima kaj mi svetujete kako si jih naj porihtam da bodo vsaj kolikor toliko zgledali "normalni".

Pa glede nohtne kožice se mi zdi ali se motim da tudi navadno belo olje pomaga.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po grizenju nohtov
5.6.2007 9:31:08   
Anonimen
jaz sem si jih tud celo življenje grizla..user posted image user posted image user posted image potem sem kupla tisti lak - mavala, k je nagravžen k user posted image .. in sem nehala..user posted image

Tko ti bom rekla.. sej stanje se bo mal popravilo..ti sam pusti času čas pa bo.. Js mam oz. sem mela zdej že veliko boljše kot prej...

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 9:37:00   
Lenny
Ne bom trdila ampak zdi se mi, da se da to za prehodni čas z manikuro z gelom dobro porihtati. Toliko, da si pravi noht opomore in dobi pametno obliko. Pa popravite me, če širim krivo vero user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 13:01:42   
Anonimen
ne vem jst sm grizla,zdj sm mela pa gel nohte gor en mesec,in rezulta moji spodnji nohti so tenki kt papir,k ti jih za gel more najprej dobr spilt,tko da ne vem....res je da si jih ne grizem vec se mi pa lih tko cufajo,sej vrjetn cez kksn mesec k bojo zrastl tok da bo sou cel del tm k je bil gel cez dost vredu,sam zdj je pa obupuser posted image  bi pa ce bi mela denar, skos hotla met gel gor,sem se full dobr pocutila k sm mela lepe nohte..

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2007 8:52:14   
binica
Jaz sem imela isti problem, pa sem si decembra tudi dala nohte gelirat in to še sedaj ponavljam, saj se mi zdi zelo lepo imet lepe urejene roke... tako da ti jaz to priporočam, je pa res, da so nohti po odstranitvi gela precej tanki, ampak se boš vsaj odvadila jih imet skoz v ustih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2007 9:40:10   
pajčolanka
jaz sem si jih grizla pa nehala po dolgem času spet začela. februarja sem si dala delat gel nohte in bom tako rekla. kozmetičarka res kar popili nohte ampak vseeno ko grejo enkrat dol nohti ti vmes spodaj že malo zrastejo tako da vsaj kao nekak zgleda. res da so precej uničeni ampak meni so kar hitro zrastli. od takrat naprej si jih ne grizem več, kar se mi zdi blazno fajn ampak je pa problem spet ker bi rada imela nalakirane nohte in to ne sam dva dni. zdej ker pomivam posodo na roke itd. lak ne obstoji dolgo gor. user posted image user posted image in bi ful rada našla enga fuuul obstojnega. če ma katera kak predlog, ker vsaka dva dni se mi res ne da na novo lakirat.

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.