|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čebriček...
26.10.2004 22:53:32   
kimi
vem da smo že govorile v čebričku. Vendar mene sedaj zanima koliko mamic ga ima? Koliko stane? Od koliko do koliko starosti otročki grejo vanj-če je kakšna meja? Ali otroček notri sedi? Koliko stane in kje se ga kupi? In je podoben čemu:zmeden: malo čudno vprašanje pa vendar? Kakšno ima dno? No to je vse...hvala vnaprej za odgovore.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čebriček...
26.10.2004 22:57:12   
Seven*
Super je. Izgleda kot teglc za roze. Sama ga imam zato, ker noter nalijem cca 3 litre vode in skoraj z eno roko odnesem v sobo, kjer malega kopam. Zato sem ga tudi kupila. Kriz nic ne trpi..

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čebriček...
26.10.2004 23:01:49   
kimi
to ja za moj križ...ali bi ga lahko kopala v eni veliki plastični okrogli košari, ki je sicer namenjena perilu. Ampak se mi zdi ravno kot...hm...ali pa ne? Dno je plastično in stene so plastične visok je kakšnih 90cm in to je to kaj menite? Drugače grem pa čebriček kupit;)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čebriček...
26.10.2004 23:05:53   
Veva
Mi smo ga uporabljali do približno šestih mesecev in je super, mi je blo žal, da sem sploh kupovala klasično banjico. Toplo priporočam! Jaz sem ga dobila za darilo, sem ga pa pri nas vidla v Arielu in stane cca. 6.000.

Lp, Veva

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čebriček...
26.10.2004 23:18:34   
kimi
Moj je star 6 mesecev kako pa naj ga sedaj kopam, banjica je premajhna. Kad je prevelika in gre preveč vode za vsakodnevno kopanje? Čebriček je pa samo za po leta ali kaj?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čebriček...
26.10.2004 23:22:59   
ZARJA
VEVA, kaj pa firma?
jst ne vem, za katerega naj se odločim Tommy tub al un, ki ga iamjo v Infantinu al celo kateri drug? Razlikujejo se po velikosti. Tommy tub je bolj ozek, oni drugi so malce širši.
Katerega???

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čebriček...
26.10.2004 23:48:04   
Annny
Kimi, po moje ga lahko kopaš tudi v tisti košarici- samo čista mora biti, pa je.
Če boš kupovala Tummy Tub, se bolj splača kupiti rabljenega (saj se mu itak nič ne vidi, da je rabljen) za 2 ali 3 jurje, kot pa novega za 6.000 sit...no ja, moje mnenje..
Lp

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čebriček...
27.10.2004 8:16:29   
Jančika_
Jaz imam Shantalo, stala je 15€. In kot sem že večkrat napisala, se pri nas obnese bistveno bolje kot banjica. Če pa se mali rad kopa, ga po moje lahko daš glih v kakršno koli posodo. Moja prijateljica ga kopa včasih v lavorju, včasih pa v taveliki bani in mali v obeh primerih ful uživa. Naš je bil v banjici čisto nesrečen, v čebričku se pa celo tu pa tam nasmeji.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čebriček...
27.10.2004 8:22:43   
ZARA
jst imam Tummy tub kupljen v Villachu, za men se zdi ene 19 EUR...:zmeden:
V Kiki...

papa:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čebriček...
27.10.2004 10:50:01   
kimi
Seveda je čista plastika...samo stoji zaprta v garaži:zmeden: še zdaj ne vem zakoj jo tašča ima:)- ampak se jo bom kar prilastila. Punce hvala za vaše odgovore ste mi fffffffffffuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllll pomagale

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čebriček...
27.10.2004 10:57:06   
jagoda
Adam se kopa v čebričku in zelo uživa. To lahk vidiš na slikici!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čebriček...
28.10.2004 14:37:32   
Anja167
Na web strani Tummy Tuba šimfajo druge podobne plastične posode, ker naj bi bila kemična sestava plastike neprimerna in potem to lahko v kombinaciji z mili in vodo vpliva na kožo otroka. No, meni se zdi to bolj marketinška poteta, ampak kaj veš... Mi smo notri od začetka, po moje bomo, dokler se bo le dalo. Zdaj Enej nogice pokrči v krogu (kasneje jih bo moral pa prekrižati, se vsesti po turško, da se bo zbasal noter) in že lepo sedi - čeprav še vedno lebdi, voda ga podpira povsod okrog telesa, tako da za hrbteničko ni panike. Tummy Tub je 6000 SIT, kupiš ga v Connecti, idejni agenciji pri optiku nasproti stadiona v Ljubljani. Dno je malo okroglasto. Bistvo takega posebnega čebrička je namreč tudi v tem, da nima ostrih robov. LP.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čebriček...
28.10.2004 19:28:08   
niki5
Mi imamo Tummy tub-a, nismo ga še uspeli uporabiti, upam pa da bo naš mali :duda: užival.

V Arielu sem ga videla in ga imajo po 5.000 sit :) , jaz sem pa za njega odštela 6.000 sit :((

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čebriček...
28.10.2004 23:10:36   
Veva
Zarja,

jaz imam Tummy tub-a in je super. Tistih drugih pa ne poznam.

Lp, Veva

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čebriček...
1.11.2004 12:22:13   
pravljica
na www.soncek.si ga majo tud zdej v akciji...4.990,00

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Čebriček...
1.11.2004 15:30:57   
Abby
Tudi v Arielu je zdaj menda 4990.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Čebriček...
2.11.2004 11:49:11   
pravljica
jaz še nimam izkušenj s tubijem...kje pa ste jih kopale do takrat, da so lahko sedeli v njem? se to lahko uporablja že pred 6im mesecom, ko otrok še ne sedi sam...ni to nič nevarnega za hrbtenico?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Čebriček...
2.11.2004 12:19:55   
jagoda
Mi ga uporabljamo že od 1. meseca. Glavico mu pa držiš!

LP od naju

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?