ronja
|
srček, vsako zlo za nekaj dobro, a ne? jaz tudi včasih mojega sam objamem, pa kušnem, ko preberem kak post... POtem me pa včasih začudeno gleda, pa mu preberem kak del, pol pa je pa pri njem ista reakcija divana, fizična razdalja domovanja ne določa tega, ali si mamina hčerkica ali ne. Gre se bolj zato, koliko upoštevaš starše v svojih odločitvah in koliko so te plod tvoje samomisleče glave. Lepo je, če poslušamo njihove nasvete, ni pa niti približno treba, da jih vedno upoštevamo! Mi je pa nepopisno smešno, ko je rekel, da čiščenje sobe ni njegovo delo Ja čigavo pa???? Sicer na splošno nisem tako črnogleda glede tega pucanja, ker se mi zdi, da se fantje svašta navadijo, mojemu fantu je tudi mama menjala posteljnino, pa prala, pa kuhala, pa včasih še kaj pospravila, če ni lih znorel, naj pusti na miru;), skratka vse, pa to še ne pomeni, da jo moram pa zdaj jaz nadomeščat, je pa res, da se večkrat spomnim na posteljnino, recimo, ker sem jo pač sama menjala že od malega, ampak lahko samo rečem, da jo morava zamenjat, pa ni noben problem. To,da pa tega NOČE naredit, to se mi pa zdi problem!!! Res pa je, da je moj lubi tudi sam rekel mami, naj ga nauči likat, prat itd... pa ga ni hotela hecna ženska, ampak ok, na srečo ni izgubil interesa in jaz mu zdaj z veseljem vse pokažem, tak da že skoraj čisto vse super obvlada! (Res pa je, da nisem nikoli slabe volje, če kaj ni tako narejeno, kot bi naredila jaz - kdo pa pravi, da je vedno samo moj način pravi. Včasih mu mimogrede rečem, kako je kako stvar enostavneje naredit, če bo pa to potem upošteval, je pa njegova stvar) Se mi zdi tudi edino fer do bodočega otroka - če se mamici kaj zgodi, ma, da očka poskrbi in jaz ne mislim met na operacijski (po kaki prometni nesreči, recimo) še teh problemov in misli, "Ja, kaj bosta pa zdaj brez mene... Saj še prat ne zna dat..." če bi bilo kaj narobe, vem, da je za vse poskrbljeno. moj mogoče malo pretirano praktičen pogled na svet, ampak vsaj dela:)
|