|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MOJ NESRAMNI FANTIČ
5.6.2007 10:06:21   
Dejča
Če je res takšen do tebe, si največja kre..., če boš ostala z njim - do tebe nima nobenega spoštovanja in - verjemi - ga tudi nikoli ne bo imel.
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.6.2007 11:17:58   
divadana
sej ravno tega ne razumem...
Vse je res, da se razumeva, da mi stoji ob strani, da lepo sexava...
Ampak kar se tiče tega, pa me je sedaj malo trknilo v glavi ker me je zadnjič tako užalil pa sem si rekla sedaj je dosti tega in ne zdržim več... Ko mu povem da določenih stvari ne dela prav, pa znori... da sem tečna!!
Res pa je da sem razdvojena,,, starši me vlečejo na eno stran on na drugo!!
Ampak vseeno ni pošteno od njega, da tako ravna z mano.... mogoče zaradi tega ker sem premalo pri njemu!!

Ne me blatvit, sej mogoče sem res čudna sama da določenih stvari ne vidim... Ampak zadnje čase full poskušam razčistiti sama s sabo... ker sem zelo pod stresom!!
Vseeno hvala za odgovore!!

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.6.2007 11:21:36   
Tia27
kolk sta pa vidva stara 15 let?Groza kake otročarije, pa to ni nobena ljubezen, spokaj stran, lp

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.6.2007 11:22:40   
tanikaa
Poglej punca. Mogoče je to njegov obrambni mehanizem. Ve, kak je pri vas doma. In počuti se ogroženega. Saj na koncu koncev tudi ti njega ponižuješ. S tem, da se ne moreš odtrgati od staršev. Ti njemu na en način, on tebi na drug način, na koncu koncev pa delata oba enako.

Najdi si kako delo preko študenta, pejd na svoje. In šele takrat boš videla, kakšen je v resnici. Šele takrat, ko on več ne bo mel občutka, da je on tretje kolo, da pride na vrsto šele za tvojimi starši. In šele takrat, ko bosta več skupaj. Ker očitno si to želi.

Brez tega po mojem skromnem menju ne bo šlo. Ker vsak vleče na svojo stran, vsak se brani po svoje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.6.2007 11:29:27   
Anonimen
Starši???

Joj potem pa pusti fanta ne išči več nobenega pa živi z starši do konca življenja sama.Zgleda,da si še res premlada,er se ne moreš ločiti od staršev.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
5.6.2007 11:31:52   
Anonimen
Ti bom dala isti nasvet kot zadnjič.

Odloči se, ali boš pridna punčka doma, jih vedno ubogala, jim vedno na razpolago, boš zastojn delovna sila, boš nasedala na čustveno izsiljevanje s strani družine, ki bi očitno najraje videla da si za večno doma, pa po možnosti pripelješ še enga fajn kerlca ki bo zastojn garal cel dan......ali pa boš končno odrasla, poskrbela prvotno zase, se trudila za svoje želje in cilje in ne za želje drugih, ugotovila kaj sploh hočeš in končno zaživela.
Odločitev je čisto tvoja. Ni lahko prekinit popkovino in se postavit zase, ampak to je pač del odraščanja. In je edini način, da bosta s tvojim imela normalen odnos in vezo. Ker enkrat mesečno tista urca, pa še tista urca teženja in razglabljanja o "pomembnih" stvareh ni nič, še najmanj pa veza dveh odraslih ljudi.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
5.6.2007 11:38:04   
Anonimen
Ene pravijo,da imajo ali so imele Mamine  sinčeke.Tvoj pa ima mamino hčerkico potakem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
5.6.2007 11:49:01   
Anonimen
Pišem čisto naplošno...

Ker to ni več za zdržati. Vsak dan isti problemi samo drugače zapakirani in druga oseba.
In na koncu nikoli ničesar ne rešimo, ker vedno ostanete z istimi cepci in pišete isto naslednji mesec, pa nasledni, pa naslednji......

In vedno vas vprašamo ali se res nič ne cenite, kje jih najdete, odidite....pol pa ga v trenutku začnete zagovarjat, da ni tako slab, saj ni vedno tako.....Pa kako naj vam potem še kdo da kak nasvet? A ste res tako odvisne od teh tipov? Psihično, fizično...? A vas je strah biti same? Kje je problemuser posted image ?

Po drugi strani sem pa vam izredno hvaležna, ker tudi meni ni vedno vse po godu pri mojemu možeku, samo ko tukaj berem v kakšnih odnosih živite in še kar vztrajate, sem vedno hvaležna, da imam tako super moža, da mi ga sedaj najraje poklicala in mu povedala kako sem hvležna za njega.

Pa brez zamere.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
5.6.2007 11:50:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Srček se strinjam z tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.6.2007 11:51:32   
Anonimen
Srčekuser posted image -bolj se nebi mogla strinjatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.6.2007 12:13:07   
Anonimen
Bravo srček!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.6.2007 12:25:30   
Anonimen
Srček jst se dostkrat strinjam s tabouser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 37
5.6.2007 12:49:08   
filipinka
Zelo mi je zal...ampak, zakaj si sploh se z njim?user posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.6.2007 12:53:15   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Itak! Kako pa naj bo drugace? Sej jst tud.. user posted image user posted image  Sej vsak..

Ce rece.. da sem nesramen.. al pa kej... Ok kul.. ti pa tezis.. in debata zakljucena..

Probaj kumunicirat drugace.. reci da je prijazen.. ker te zadnjih 10 minut ni uzalil.. pa ne bo reku, da si tecna.. :)) user posted image  Mogoce.. tud to ni cist zihr.. ampak za probat bi blo.. user posted image

user posted image

točno tako.. več teženja.. bolj so zoprne user posted image  ne vem zakaj se tega ne naučijo.. prijaznost je edini ključ to prijaznosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
5.6.2007 13:08:07   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne razumem, kakšno vezo ima Mici sedaj tuuser posted image  Mislim, da ste jo že v kar nekaj postih "raztrgale", tako, da to postaja že malo dolgočasno.... Mislim, da se ne bi nobena dobro počutila, če bi jo še v nadaljnih x-postih  "zajebavali". OK, ni po "JUS-u", pa saj še marsikatera ni.

Kaj pa vemuser posted image

Bravo.

Avtorici teme pa, najboljše da gresta narazen.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.6.2007 13:14:37   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: srček

In na koncu nikoli ničesar ne rešimo,

Sej mi ne moremo reševat problemov drugih. Lahko določen vidik nekega problema samo pokomentiramo, mogoče osvetlimo iz več plati ( pa to nam ne uspe vedno ), kaj več pa že ne.
   In ko nekdo napiše "spakiraj mu kufre", lahko dotični ta nasvet upošteva, ali pa tudi ne. Ali ko napiše "ostani z njim, taka je božja volja" - lahko dotični to verjame in upošteva, ali pa ne. Vsak presodi sam, tudi vsak od nas, koliko teže bo dal posameznemu problemu, ki je praviloma podan samo iz ene vpletene strani.
  Problemov drugih pa, kot rečeno, ne moremo reševat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.6.2007 13:18:42   
Anonimen
Nekdo ima probleme, vi pa vsepovsod iščete samo študentko Mici.. Ma pozabite že enkrat na njo.. Na čisto vsaki temi jo iščete, pa kaj nimate časa za kaj drugega? Se opravičujem, samo se mi ne zdi fer, da jo še zdaj omenjate na vsaki temi, kjer so resni problemi.. Pojdite na čvekanje v 3 dni in tam čvekajte o Mici, če se vam je tak vtisnila v spomin..

Se pa strinjam s postom od Srček.. user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
5.6.2007 13:21:23   
lemavrica

Enostavno mi ne gre v glavo da nekdo ki ima take probleme kot so opisani še vztraja v vezi in glede na kar lepo število neresnih postov ki se zadnje čase pojavljajo tukaj mi tudi ta deluje tak.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 5.6.2007 21:00:18 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
5.6.2007 13:26:42   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: srček

In na koncu nikoli ničesar ne rešimo,

Sej mi ne moremo reševat problemov drugih. Lahko določen vidik nekega problema samo pokomentiramo, mogoče osvetlimo iz več plati ( pa to nam ne uspe vedno ), kaj več pa že ne.
  In ko nekdo napiše "spakiraj mu kufre", lahko dotični ta nasvet upošteva, ali pa tudi ne. Ali ko napiše "ostani z njim, taka je božja volja" - lahko dotični to verjame in upošteva, ali pa ne. Vsak presodi sam, tudi vsak od nas, koliko teže bo dal posameznemu problemu, ki je praviloma podan samo iz ene vpletene strani.
Problemov drugih pa, kot rečeno, ne moremo reševat.

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.6.2007 13:54:04   
Anonimen
Tole sem nekje najdu.. ze neki let nazaj..

Priznam,
da najdem vec zanosa
v pozelenju kot v molitvi.
To pozelenje je molitev!

Priznam,
da se vedno molim,
da bi cutila dotik ustnic mojega ljubimca...
...njegove dlani na meni,
roke,ki me objemajo.

Priznam,
da se vedno hrepenim po razvnetosti.
Rada bi zivela v sanjah,
dalec stran od te zmesnjave,
kjer si ne bova podobna in bo to vedno najino.

Ce si tega ne bi priznala in bi zivela drugace,
kot suzenj mozevih muh,
brez dotikov in ljubezni,
bi ti nesteti dnevi in noci
bili veliko vecja kazen,
kot sezig na grmadi.

In vsi vi.
ki hrepenite po tem,
kar imam in dajem,-
a ne prenesete,
da ima zenska tako moc.

Najvecji bozji dar,
naso potrebo po ljubezni
imate za greh in krivo vero!

Kesam se,
kesam se ker nisem imela druge moznosti.
Svojega zivljenja
se ne kesam!

Ce bi se vam vdala,
bi vam dala svojo duso.

Izgubila bi vse,
kar sem kdaj bila:
"ljubezen,besede,srce."

Postala bi "neka" druga oseba.

Avtor meni nepoznan....
  Neposredna povezava do sporočila: 45
5.6.2007 14:30:20   
divadana
Tudi sama se strinjam s tabo SRČEK....
ampak ta pogum zbrati in oditi stran je hudo...
vem da si zalužim boljš!!
Ne ne morem biti mamina hčerkica ker živim v lj čez teden in moj je tisti ki noče iti proč od staršev na soje. Rekel je, ko bom končala šolanje v LJ in tudi prek študentskega servisa delam in varčujem, tako da ne bi bil problem da bi šla na svoje. A on bi rad ostal doma pri starših, kjlub temu da se non stop prepirata. Njegov brat je že zdavnaj spakiral in odšel.... on pa tega noče narediti ker on noče prerezati popkovine in ne jaz. Ko pa začnem pritskati nanj da bi šla živet posebej malo bližje Lj da bi se lahko vozila na predavnja pa mi začene težit, da misli da je za vse sam, pa ni res, ker jaz samo čakam da spokava skupaj  živet in mi ne bi bil noben problem da kar delam prek študneta bi dajala za najmenino pa še štipendijo dobim. Raje bo živel doma in mene videl tam da bi morala biti vmes stašev ko bi se kregala!!

Glede sobe ko sem mu rekla naj jo počisti!! Prosim, no, vsaj osnovne stvari. Če ga mama ni navadila ga bom očitno morala pa jaz. Kako je lahko tak, da ko pridem k njemu, ker je tista sobica edino kar imava skupnega tako razmetana, sej ne zahtevam da se mora svetiti, pa po dveh mesecih bi lahko vsaj posteljino zamenjal, ker sama nimam časa. Odkar sva skpupi je to naredil samo enkrat in še takrat sem ga morala prostit in se skragati!!
A je to vredno??? NEEEEEE
In ko mu povem da dela narobe.... in da greva skupaj živet, ali pa da je nesramen in žali, sem pa jaz tista tečna ki zahtevam preveč??!!

Kdo je pa ta študentka mici??

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.6.2007 14:37:28   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: divadana

je hudo.. ampak če te ta veza ne osrečuje.. kaj čakaš? .. tak razvajenček se ne bo nikoli spremenil.. za vse boš samo ti in njegova mamica.. res želiš to?

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.6.2007 14:44:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: divadana

Ok. Je težko. Ampak na tebi je sam da se odločiš al ti je težje it, pa živet normalno življenje, z možnostjo da najdeš človeka s katerim boš srečna in ne boš imela takih problemov, ali pa ostaneš in še nadaljnih 50-70 let dajaš skozi iste probleme kot sedaj in se smiliš sama sebi.

Sam na to rabiš odgovor.

Naprej bo šlo vse samo od sebe.

In ja razumem kako je ko imaš nekoga rad, sam.....ne vem no, a sebe pa ne marate, da dovolite da vam nekdo greni ta kratka leta, ki jih imamo na razpolagouser posted image

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
5.6.2007 15:40:38   
Anonimen
Niso lahke.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
5.6.2007 16:53:54   
ronja
srček, vsako zlo za nekaj dobro, a ne?user posted image jaz tudi včasih mojega sam objamem, pa kušnem, ko preberem kak post... POtem me pa včasih začudeno gleda, pa mu preberem kak del, pol pa je pa pri njem ista reakcijauser posted image

divana, fizična razdalja domovanja ne določa tega, ali si mamina hčerkica ali ne. Gre se bolj zato, koliko upoštevaš starše v svojih odločitvah in koliko so te plod tvoje samomisleče glave. Lepo je, če poslušamo njihove nasvete, ni pa niti približno treba, da jih vedno upoštevamo!
Mi je pa nepopisno smešno, ko je rekel, da čiščenje sobe ni njegovo delouser posted image Ja čigavo pa????user posted image
Sicer na splošno nisem tako črnogleda glede tega pucanja, ker se mi zdi, da se fantje svašta navadijo, mojemu fantu je tudi mama menjala posteljnino, pa prala, pa kuhala, pa včasih še kaj pospravila, če ni lih znorel, naj pusti na miru;), skratka vse, pa to še ne pomeni, da jo moram pa zdaj jaz nadomeščat, je pa res, da se večkrat spomnim na posteljnino, recimo, ker sem jo pač sama menjala že od malega, ampak lahko samo rečem, da jo morava zamenjat, pa ni noben problem. To,da pa tega NOČE naredit, to se mi pa zdi problem!!!

Res pa je, da je moj lubi tudi sam rekel mami, naj ga nauči likat, prat itd... pa ga ni hotelauser posted image hecna ženska, ampak ok, na srečo ni izgubil interesa in jaz mu zdaj z veseljem vse pokažem, tak da že skoraj čisto vse super obvlada! (Res pa je, da nisem nikoli slabe volje, če kaj ni tako narejeno, kot bi naredila jaz - kdo pa pravi, da je vedno samo moj način pravi. Včasih mu mimogrede rečem, kako je kako stvar enostavneje naredit, če bo pa to potem upošteval, je pa njegova stvar)

Se mi zdi tudi edino fer do bodočega otroka - če se mamici kaj zgodi, ma, da očka poskrbi in jaz ne mislim met na operacijski (po kaki prometni nesreči, recimo) še teh problemov in misli, "Ja, kaj bosta pa zdaj brez mene... Saj še prat ne zna dat..." če bi bilo kaj narobe, vem, da je za vse poskrbljeno. moj mogoče malo pretirano praktičen pogled na svet, ampak vsaj dela:)

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?