|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podiranje kupčka
4.6.2007 20:52:33   
Brbs
ali je res vedno potrebno? Ponoči mi namreč včasih kar zaspi med dojenjem in ga ne zbujam...pa me malo skrbi zaradi tega, ker ne podreva kupčka. Kaj se sploh lahko zgodi? Ker do sedaj se še ni nič, na krče pa tudi ne vpliva...
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podiranje kupčka
4.6.2007 20:54:50   
tinaaja
mi ga nikoli nismo in ni bilo nic narobe. tud ce sem probala, ni billo nic. podiramo ga sele sedaj po hranjenju s flaso, tko da zgleda na joski  lepo pije, s flaso pa zrak pozira. Podre ga pa v minuti dveh po hranjenju.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 20:55:39   
Anonimen
Lahko se ti pobruha. Tudi če spi.

Jaz ko sem videla da bo zaspal, sva podrla kupček, potem pa se dojila naprej do spanca.

(odgovor članu Brbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 20:59:03   
Brbs
Ja, saj tako delam, da potem dalje dojim.
Včasih se res pobruha, ampak tudi kdaj, ko podre kupček. Spi pa na strani. Včasih se pobruha šele čez nekaj časa, ko že vsi sladko spimo. Ampak to bruhanje je minimalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 8:56:40   
kjava
Ni panike, jest ga tud ne podiram, če zaspi. Samo , če se kmalu zatem zbudi je to zato, ker ga tišči zrak. Takrat mu podreš kupček in ga položiš nazaj v posteljico.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 11:22:47   
lilka
Mi ga skušamo vsakič podret, če ne gre pač ne gre, jaz najprej dojim in potem podreva, potem pa daje ati flaško(tudi ponoči pridno vstaja) in podreta vmes in če na koncu ne gre, pač ne gre, naša še nikoli ni kaj bruhala ponoči v zibki.Včasih mi tudi čez dan ne podre, pa potem malo ven prileti ko jo previjam, pa to ni nič hudega. Sej niso strojčki otroci, včasih pač ne gre.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 21:58:03   
Naja30
jaz sem ukinila nočno podiranje kupčka že kmalu na začetku, ker se je vsakič čisto razbudila in je trajalo tudi po 2 uri, da je nazaj zaspala. In potem je bilo na vrsti že naslednje hranjenjeuser posted image  

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2007 19:55:23   
Anonimen
Moja punčka je stara 6 dni in tudi ne zna podreti kupčka. Potem pa jo ful tišči noter, tako da se kar davi - no nazaj ji gre. Včasih bruhne. Najbolj mi je zoprno ponoči, ko se bojim, da bi se lahko zadušila. Je pa tak zaspanček, da mi med vsakim dojenjem zaspi. Kaj naj delam, da ji bom podrla kupček. Ma vse sva že probala. Jo dramiva, masirava po hrbtu, pa nič od vsega tega.
Pa hvala za pomoč

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2007 21:34:34   
Naja30
Da bo podrla kupček, jo kar privzdigni in drži vsaj 20 minut v pokončnem položaju. To je fajn tudi zaradi polivanja.
Če pa sredi hranjenja zaspi, je pa nikar ne zbujaj. Pri nas je bilo isto in kaj vse nisma počela, da bi jo zbudila! Je bilo komično. Ampak se ni dala, je enkrat povlekla in spala dalje. Saj se bo navadila. Zdaj je tudi še utrujena od poroda. Daj ji čas in jo hrani, ko zahteva. Sčasoma si bo pa sama postavila red.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2007 17:36:50   
urskas
jaz ponoči ne vztrajam s podiranjem kupčka (razen če ga takoj, ), ker se preveč zbrihta. Potem ima sicer probleme z vetrovi, ampak bistvena je mirno prespana noč... Podnevi pa ji vedno podrem kupček, ker drugače ob malo nerodnejšem spontanem kupčku izbruha mleko. Nikoli pa ne vztrajam 20 min ampak največ 3-5 min. Če ga ni, ga pač ni.

LP

< Sporočilo je popravil urskas -- 8.6.2007 17:38:21 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 21:53:51   
Anonimen
Mi prvi mesec sploh nismo znali podirati kupčka (mislim, da je tudi zato imel ful krče), potem smo jih pa po vsakem obroku, ponoči pa ne, ker ko mi je zaspal, ga nisem dvigovala, sem ga samo prestavila v njegovo posteljico...pa ni bilo nikoli nič narobe...user posted image

LP

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?