Anonimen -> RE: Kakšne barve spalnica? (4.6.2007 19:56:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Glede na to, da verjetno ni prav velika, Ne, res ne, cca. 10 kvadratov ima. IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kolikor razumem, se bo tale 'spalnica' čez dan spremenila v otroško sobo, in se bodo otroci tam igrali... Točno tako.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR Jaz sem slisala, da mora biti za v spalnico hladna barva, ker spodbuja k pocitku. Ja, saj jaz tudi. Pravzaprav naj bi pomirjala. Ravno modra recimo ali pa zelena. Samo glih to, da bo to čez dan otroška soba, kjer se bosta tamaladva tudi igrala, mi daje misliti, če je hladna barva prava izbira. No, saj skoraj ziher bo obveljala rumena ali oranžna. Mož je bolj za oranžno, samo nimam pojma, kak odtenek izbrati (itak, da nežen, samo vseeno), poleg tega pa študiram, da na oranžno steno ne bo pasala lučka zvezdica iz Ikee, ki smo jo nabavili in je temno modre barve. Tudi zato med drugim navijam za nežno rumeno. Aja, poleg tega je v spalnici edini vir dnevne svetlobe za spalnico in dnevno sobo - kuhinjo, pravzaprav za ves življenjski prostor (samo kopalnica ima še svoje okno) tako da skoraj mora biti nekaj, kar bo dalo malo življenja not.
|
|
|
|