baguSka -> RE: poroka 2008 (11.4.2008 9:47:32)
|
baguska a greš zdaj na dopust s kolegicam? Daj mi povej to ko se z depilatorjem potegneš tud korenino ven, a ne... in po 10 letih kakšen je rezultat so kaj bolj švoh in jih je manj? dons baje zvem ce grem... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] ja s korenino itak... in ti lahko povem, da se fuuuull pozna razlika v gostoti in trdoti dlak (od prej, ko sem britvico vlekla)... ampak je fino, ce si vsaj tam na ene 14 dni, 3 tedne mal potegnes z masinco... ker tamale hitro spet pridejo vn... tko kot lasje - nimas kej! ampak vedno veckrat si to nardis, vedno manj boli... jst si jih nisem zdele ze kaksen mesec pomoje in jih mam glih za vzorc... bo ta vikend ze spet mal cas, da jih odstranim... skratka: pri meni je blo tko, da sem tud za pogum sla najprej dvakrat h kozmeticarki, ker je res mogoce mal krajsa bolecina in nje glih ne morem skenslat tam... :)) in sem se pac pustila.. pol sem pa sama doma zacela - ampak moras takoj, torej sproti - ne smes cakat da ti ponovno fuuull zrastejo, drugac nisi nc nardila... ce sproti to pocnes, sploh ne ves da kej delas - cist resno! mene zna ta vikend ze mal spikat - ampak to je priblizno tak obcutek kot bi ne vem - mah nc u bistvu...
|
|
|
|