|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juliju!
28.6.2007 7:47:03   
Katja271
Evo, sem obljubila, da ne bo miru pred mano :):)

majci23, jst ti priporočam uporabo tampona in higienskih vložkov, ki so namenjeni prav za tangice. Vsekakor pa navijam, da se ti ne bo potrebno obremenjevat s tem, ker bos nosecka. 

Punce, upam da vas čim manj pride v avgustovski krog! Navijam za vas in vam želim lepe dopustniške dni! Napolnite si baterije in upam da tudi trebuščke user posted image !!

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 176
28.6.2007 7:53:32   
kovič
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Živjo punce,
končno sem se spet mal oglasila. Kmalu se bliža moj dan ! user posted image
Glede na to, da je to šele moj drugi krog, srčno upam, da je ne bo user posted image  !

Matejka 78, LuNa73, tudi jaz imam enake probleme in res ima psiha ful veliko zraven..komaj čakam da grem na morje, mogoče nam bo user posted image   in sonček kaj pomagal da ugledamo user posted image  user posted image  !

Vsem, nam ko se trudimo pošiljam user posted image

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.6.2007 9:05:02   
bekyca
user posted image user posted image  Punce, tudi jaz imam enake probleme, smo šele v tretjem krogu, pa vseeno mi je tole "delo" kdaj čist odveč. Tukaj dela psiha svoje. Z user posted image  sva se pogovarjala o tem in se zavestno odločila, da bova šla bolj sponano v vse skupaj, da ne bova gledala na uro itd. (ker on je tak točnež, da je naredil PLAN DELA - vse skupaj preračunal tako, da morava delati na 30 ur) user posted image user posted image user posted image  ĐIZS!!!!  Si zamislite punce?

No, ta mesec sva pa imela drugačen plan... vsak drugi dan in veliko bolj spontano ter sproščeno sva šla oba v to. Valjda sva tudi bolj uživala, kot na ure user posted image  , pa še na morčku sva bla vmes, tako da.....bomo videli koliko je bilo produktivno.

Punce, jaz držim pestke za vse nas, da končno zagledamo user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu kovič)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.6.2007 10:50:29   
sonček33
katja 271 - 21.7. ne sme priti user posted image

(odgovor članu Katja271)
Neposredna povezava do sporočila: 179
28.6.2007 11:19:08   
nInAzWeRiNa
5. se bližauser posted image user posted image upam pa da zauser posted image  to ne velja,komi čakam...user posted image ,punce držim pestke za nas!user posted image user posted image user posted image
lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 180
28.6.2007 11:28:31   
bekyca
ninazwerina, midve sva kr blizu skupaj, pri NEčakanju na user posted image . Kako kaj kaže pri tebi? Že kakšni znaki na prihajojočo user posted image  ali na user posted image ?? user posted image  Matr sem neučakana, čeprav sem bla prejšnji mesec veliko bolj, ta mesec me še ne daje tolk. user posted image  bo kar pač bo.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.6.2007 11:29:36   
fortun
če bi jaz spila dober teranček po kosilu, bi šla samo spat user posted image user posted image  in se mi ne bi dalo misliti še na user posted image user posted image !!!  hihi, no pa malo resnosti: tudi meni se dogaja  podobno - glede user posted image . Je kar problem v naših službah - vsaj tako jaz ugotavljam. Cele dneve smo pod pritiski, potem okoli 5-ih pridem domov, kaj na brzino skuham, pojem in potem sem samo še kot ožeta cunja in se mi ne da popolnoma nič več. Žalostno, toda tako je. Tudi jaz se moram kar psihično in fizično pripravit, da zberem toliko moči, da začnem s "postopkom" - saj potem, ko "steče" je prav super in neizmerno zadovoljstvo, ampak začetek je uf, kako bi rekla TEŽAK!

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.6.2007 11:31:06   
nInAzWeRiNa
neki mi hoče bit slabo user posted image ...samo ne verjamem da je kej na tem ker je še prekmal,oh kaj ta psiha dela,pa šele začel smouser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.6.2007 12:01:38   
Ana Luna
Jaz je ne pričakujem okrog 8.7., pa se mi že "dogaja" ... Hodim več lulat, mal me špika v jajčnikih, na trenutke tut meni hoče bit kar slabo ... Oh, ko bi blo vsaj res kaj na tem! (Tut če potem vsak dan bruham user posted image user posted image user posted image ...) Še dober teden, pa bo že kaj več jasno.
Dajmo punce, držimo pesti ena za drugo, da bodo naši potomci isti letnik! user posted image Papa, Ana Luna

Neposredna povezava do sporočila: 184
28.6.2007 12:07:47   
nInAzWeRiNa
Ana Luna iz tvojih ust u naše trebuheuser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.6.2007 12:38:53   
bekyca
Tudi jaz nekam hodim ful lulat, čeprav to še sploh nič ne pomeni, samo vseeno. Sem imela prejšnji mesec že vse znake, potem se je pa prikazala hudičevka. jao, kaj men ta psiha dela user posted image .

user posted image  Na trenutke sem sama sebi prav smešna, potem pa grem na RR in v bistvu vidim, da nisem sama. Hvla vam punce, da delite svoje dobre in slabe, svoje domneve in še kaj tukaj z nami! Zlate ste!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 186
28.6.2007 14:47:03   
Shani
Punce, da se še jaz pridružim, sem se kr sama dala na seznam in upam, da jo 20.7. ne zagledam, ker me je prejšnji mesec res M hecala sem si dala mal daljši ciklus.

Upajmo, da bo ta mesec nosečniški bum in da ne gremo v avgust, držim pesti za vse, da zagledamo user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image      JULIJSKE BORKE za otročke   user posted image user posted image user posted image

02.07. - Jadrnica
02.07. - mojcej77
03.07. - Kovič
03.07. - PC Baby
04.07. - September1
04.07. - teejaa
04.07. - bekyca
05.07.-  Linda25
05.07. - nInAzWeRiNa
05.07. - afnica mala

05.07. - Tiara123
05.07. - Linda25
06.07. - lara light
07.07. - majci23
07.07. - pikicaa25
08.07. - Ana luna
08.07. - Pat74
09.07. - matejka78
09.07. - Paprika76
09.07. - Anay
09.07. - sandrin

09.07. - meryy 
10.07. - bela vrtnica
10.07. - luna68
11.07. - kitka1
11.07. - freha
11.07. - **NiNa**
12.07. - sasy20
12.07. - Anitka
12.07. - jasnaa
12.07. - kepica

12.07. - pilotgirl
13.07 - Katy/o/

13.07. - murkica
13.07. - MARTINŠČICA
14.07. - trma79
15.07. - Muca83
15.07. - kimmii

15.07. - dezurna
16.07. - 80kaja
17.07. - ilatic
17.07. - Juno

17.07. - Srčekgirll
17.07. - LuNa73
17.07. - daga11
17.07. - SM10
18.07. - pepa6
18.07. - kesora
18.07. - pokec 
19.07. - ledenka
19.07. - monikap 

19.07. - Jo@n
19.07. - fortun
20.07. - jurka6
21.07. - TittyK
21.07. - hmm

21.07. - Galadriel

21.07. - soncek33
22.07. - sapi

22.07. - HEL 36
22.07. - tejčica30
25.07. - Zvezdica

25.07. - Sandra-4

In navijačice: scubadiver, kodrana, štunfek in Katja271  user posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.6.2007 16:39:07   
Ana Luna
Aja, še to - moj mož pravi, da "sva zihr noseča, ker je šel danes že nekajkrat lulat" ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.6.2007 16:49:56   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Aja, še to - moj mož pravi, da "sva zihr noseča, ker je šel danes že nekajkrat lulat" ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, kolk sm se pa zdej nasmejala. user posted image user posted image Že dolg ne tko. Hvala za polepšan dan. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.6.2007 21:23:36   
Erin
Punce moje,..

Mene nč ne špika, nč mi ni slabo, nobenih znakov in nč..user posted image .. tudi tokrat mensezdi ne bo male pikice ...user posted image
Sicer sem en teden prezgodnja sam filing mam tak...mogoč je blo premal user posted image ... no...pa mam še jest bolj žalosten rojstni dan...bomo pa nazdravljal za naslednji rok...user posted image ,da pride user posted image oz.user posted image --->user posted image ...user posted image
Vsem vam želim pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko sreče, pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da preženemo user posted image stran!

Lep pozdrav! user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.6.2007 22:06:42   
Serendipity
user posted image

teejaa - ne tak hitro obupat, noooo .... user posted image

Ni nujno, da bo špikanje napovedovalo tvojo user posted image , tudi slabost redko pride tako zgodaj, ...  Tak da po moje UPANJE OSTAJA! user posted image

Tu držim pesti in ti pošiljem vsemogoče znakce za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej: KEEP YOUR HOPE! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.6.2007 22:15:43   
Erin
Hvala za lepe besede...user posted image ... kolk je lažji mal se izpovedat , za vas itak vem da me boste razumele...ljudem okoli mene pa itak nč ne povem ker so več ali manj vsi polni negativnosti, nevoščljivosti, noben me ne zastop... tukaj smo pa vse zaradi ene in iste stvari, se bodrimo...

Še 1x hvala... upam, da so moji občutki napačni, ...ah...kar bo pa bo...user posted image

Tudi jaz pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas, drage 'sotrpinke'...

LP

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.6.2007 22:18:06   
Serendipity
Joj, skoraj bi pozabila user posted image ... PA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ RD!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: saj bom tudi jaz v takih fazah, ko bom ''moj čas'' prihaja ...Tak da te popolnoma razumem! user posted image
Ljudje težko razumejo in sprejemajo te naše boje... Jaz jim raje več nič ne razlagam...se mi zdi škoda moje energije, raje se tu zaupam, ko vem kako in kaj se dogaja v naših srcih... user posted image

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 28.6.2007 22:19:57 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.6.2007 22:36:35   
Erin
Hvala..user posted image ...mam ga sicer šele čez 2 dni (30) sam me že mal daje...sej veš, ženske in leta pa vsi ostali biološki dejavniki....user posted image ...
Lep pozdravček....pa HVALA vam ker ste tu....ZAKON STE!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.6.2007 23:38:31   
meryy
tejeaa vse naj naj da 30. ne pozabimuser posted image  pa čimprej user posted image

. Danes je tudi pri meni slab dan...tko žalostna ... vse me špika vse boli pa šele 10-ega ne pričakujem kaj pa je zdaj to? nič jasno vedno smo nekje v temi če te špika hmmm? če ne špika spet hmm? škoda da ne obstajajo testi, da ti pokaže že prvi dan nosečnosti!! res da bi potem bile na testiranju vsak dan ob jutranji kavici ampak ...ja tko bi blo bolš!!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.6.2007 9:30:19   
MP30
Zdajle malo gledam seznam in vidim, da sem se pozabila pofočkat! Tokrat user posted image  NE no 3.7.!
vsem pošiljam user posted image in lp.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 196
29.6.2007 9:46:40   
fortun
teejaa, tudi z moje strani vse naaaajjjuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, jaz sem šla pa včeraj čez manjšo krizico - sem včeraj praznovala in ugotovila, da je že spet leto mimo - jaz pa še vedno brez user posted image   user posted image user posted image user posted image
sem pa vesela, da sem našla eno sorodno dušico, ki ima RD v bližini mojega, pa še v delanju user posted image , tako kot jaz!
Držim pesti zate 4.7., da ne bo user posted image user posted image , držim pesti za vse, ki ste se prijavile in ki se niste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 197
29.6.2007 10:17:40   
bekyca
Teejaa in fortun, obema VSE NAJLEPŠE ob roj. dnevu in, da bi čim prej zagledale user posted image  user posted image user posted image .

No, julijke - že kaj novega? Nikar ne pozabite poročat user posted image .

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 198
29.6.2007 13:06:15   
SM10
Tudi z moje strani obema vse najboljše. Teejaa tudi jaz sem dopolnila 30 let in v tolažbo , čeprav še vedno nimam user posted image  imam svojega dragega. Saj bo nam vsem uspelo, ker verjmam v to.

Pa lep vikend

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 199
29.6.2007 15:34:48   
fortun
vidim, da jaz nisem omenila svoje starosti, pa ko pač pišete in se "zdite" malce potrte zaradi svojih 30 križev - naj vama jaz zaupam, da jih imam jaz še 2 več na grbi!!!user posted image user posted image user posted image ja tako je to letauser posted image user posted image z nadzvočno hitrostjo, in moja biološka urica tudi user posted image user posted image user posted image

lep vikend vsem, pa da bi vsaj eni od vas prinesel kako user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?