mojcej77 -> RE: M ne pričakujemo v juliju! (21.6.2007 8:51:09)
|
Zivjo, punce! Da se malo javim...sem že kar nestrpna, pa nočem bit, pa sem... Med ovulacijo (če je sploh bla, kaj pa vem, sem se bolj zanašala na koledarček tu gori, pa maternični vrat sem malo otipavala...), ko smo začeli delat bejbija, sem se par dni kasneje ful čudno počutila, slabo mi je blo pa vrtelo se mi je, pa mela sm tud kr eno roza, pa čist mal sluz, podobno, kot so že ene tu gori pisale...zdej se pa super počutm, sam mam pa polno malih mozoljčkov po obrazu, ki jih drugače nimam...mogoče le kakega pred M...ampak je pa vroče zadnje dni in je mogoče za to... Tko da, nekak si ne upam pomislit, da nama je ratalo že v prvo, ampak neki sm morala napisat, da malo sprostim nestrpnost...po eni strani se hočem sprostit pa ne mislt na to, pa probam bit skulirana in flegma, po drugi pa vem, da če ne bo, bom razočarana...ampak sej bo...mam RR za brat, pe je prec lažje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. V glavnem - pozdravček vsem, še posebej tistim, ki že "odštevate";) lp, m
|
|
|
|