Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
No, pobrala kufre in se iz junija preselila med vas. Glede na to, da sem to dobila komaj na 33. dan, ne vem kdaj naj oz. naj ne pričakujem naslednje...
No, jaz za ta mesec že vem, da jo pričakujem . Moj mož v ponedeljek urgentno odpotuje v Indijo za 12 dni, kar pomeni, da bo odsoten ves čas, ko bi bilo treba biti aktiven. Ta mesec je bil moj zadnji vlak za "ujet" nosečnost, ki bi mi otročka prinesla pred mojim 35 letom. Tak je bil vedno moj plan :) Ampak plani so očitno na svetu zato, da se ne izpolnejo . Tako, da pravzaprav sploh ne sodim na ta seznam, saj jo bom very much pričakovala ampak bom vseeno svetila tukaj za družbo in kot navijačica, da ne bo scubadive sama :)
Štunfek, hvala da si me dodala na seznam. Prava škoda, da se mi zaradi takega razloga pridružuješ med navijačicami, sem pa zadovoljna, da ne bom sama V dvoje je tud navijanje lepše in verjetno bolj učinkovito
Evo mene med julijskimi borkami. Poleti bo gotovo bolje, boste videle. Več časa za , več sproščenosti zaradi dopustov... Pa še to... Spomladanski otroci smo baje bolj živahni, prej shodimo itd.
Punce - milijon pikapok za v tem mescu! ... (saj niste pričakovale da jih res milijon napokam gor, ali? Vala po kot milijon, ne bi rada vso mesto zasedla na RR)
02.07. - Jadrnica 03.07. - Kovič 03.07. - PC Baby 04.07. - Štunfek 04.07. - September1 04.07. - teejaa 05.07.- afnica mala 06.07. - lara light 07.07. - majci23 11.07. - freha 22.07. - sapi ? .7. - Ana luna
Sem se popravila na seznamu. Sem jo ta mesec dobila bolj zgodaj. Zadnji dve imam precej močnejši kot prej. To je gotovo od Dabrostona. Jaz kar upam, da je to boljš. Prej komaj kaj da je blo. Upam, da se zato 2 pikici nista obdržali. Ampak, že dva meseca ne ugotovim, kdaj imam ovulacijo. Upam, da jo sploh imam. Pozdravčki!!!