Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 5.6.2007 22:18:36
|
|
|
|
lemavrica
|
Čestitke . Obe sta ful lušne. Želim ti zmago in šolanje v Londonu
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 5.6.2007 22:54:45
|
|
|
|
petra81
|
Čestitke za zmago in na bodočo zmago!!!
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 6.6.2007 10:07:45
|
|
|
|
filipinka
|
Ej, hvala vsem! Tako sem ze v pricakovanju! Vsak, dan razmialjam samo kaksen makeup narediti, kaj narediti se boljse, itd. Skratka, hvala, da ste mi povedale kje je kongresni trg. Upam, da bom nasla! Lep dan, cao
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 6.6.2007 21:56:15
|
|
|
|
Rožica I
|
FILIPINKA- sam en nasvet glede tega, prosim ! Do jutri moram izbrati dvobarvo senčilo za (umetno) rdečelasko s svetlo poltjo, pegicami in modrimi očmi... Ali zlata varianta paše v tem primeru? In če, katera še gre zraven zlate v njenem primeru? THANKS !
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 7.6.2007 9:47:11
|
|
|
|
filipinka
|
Odvisno je tudi ali je dnevni ali vecerni make up. Ce je za posebno priloznost, lahko vzames odtenke, ki se zlijejo z barvami obleke. Rdecelaskam, se posebej zelenookim, lepo pristajajo vijolicna sencila. Ampak moras temniti s temno vijolic. ali crno in svetliti proti obrvim z belo. Ce je za vecer morajo biti barve svetlikajoce oz. perlaste. Napisi malo bolj tocno, kako in kaj! Zakaj makeup, kaj bo oblekla, ...
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 7.6.2007 10:07:33
|
|
|
|
Rožica I
|
Gre za večerni make-up, k oblačilom drap-rumeno-zlato, elegantni stil.. Zdi se mi, da bi pasalo zlato senčilo- kakšen odtenek pa še zraven? Super si, thanks !
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 7.6.2007 12:01:02
|
|
|
|
filipinka
|
Kombiniras lahko s temno vijolicnim ali cisto crnim. Rahlo obrobis ob trepalnicah, zgornjo veko pa se malo osencis tik nad koncem trepalnic, da zgledajo bolj bogato. V notranje koticke ocesa daj malo bez perlaste barve, da oci zasijejo...joj raje bi mazala, kot pa govorila! Ne da se to tako dobro povedat kot se da nardit! Vseeno ti zelim, da ti preobrazba uspe!
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 7.6.2007 12:12:24
|
|
|
|
Rožica I
|
Ja, mogoče pa se kdaj lahko zmenimo, ne ! Hvala za pomoč in dosti uspeha glede izobraževanja !
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 11.6.2007 9:37:16
|
|
|
|
vista
|
Filipinka, kako je bilo?!?! Upam, da ni že odprta ta tema... No, za kakšen nasvet bi te tudi prosila: svetla polt, temno rjavi lasje, sivo zelene oči...... ? barve? kako kaj....nič mi ni jasno.....
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 11.6.2007 11:09:32
|
|
|
|
filipinka
|
Zmagala nisem , je pa blo fajn! Na tekmovanju, me je ful presennetilo, da smo svoj model in nacin licenja mogle predstavit v angleskem jeziku... in tukaj sem jaz pogorela! Moram pa povedat, da cutim olajsanje, da ni treba v London, ker ne vem kaj bi z mojima sonckoma, ko me ne bi blo celih 14 dni! ... vsaka tolazba je dobra, ne Slike so na avon.si!
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 11.6.2007 11:15:26
|
|
|
|
ery
|
Filipinka, čestitam ti vseeno!!!!!! Moram še slikice pogledat. Sam kaj? Ti imaš že dva sončka?
|
RE: Bi se veselile z mano? 11.6.2007 11:24:41
|
|
|
|
filipinka
|
Ne, enega malega ( 2,5 let) in enga velikega (26 let)! Samo sta oba soncka! Eden , ta veliki je vcasih tudi , namesto soncek! Ej pod mojo sliko so napisali Tadeja Kube iz Maribora, namesto mojega imena!
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 11.6.2007 11:30:06
|
|
|
|
Rožica I
|
FILIPINKA! Hvala za nasvet zadnjič ! Glede tekmovanja pa, važno je sodelovati in ne zmagati, kajne ! Sigurno si se pa dosti naučila, kar boš lahko s pridom uporabila! In zamišljaj si, biti 14 dni z doma- doma pa tvoji zakladki sami!? Vsako zlo za nešto dobro, pravijo... Vse dobro !
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 11.6.2007 11:41:22
|
|
|
|
filipinka
|
Ej, tocno tako! Gremo naprej in z mojima nacrtujemo dopust! hvala in cao!
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 12.6.2007 10:07:01
|
|
|
|
Mojca20
|
četitke !!
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 12.6.2007 10:07:18
|
|
|
|
Mojca20
|
Popravljam: ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Bi se veselile z mano? 12.6.2007 10:16:29
|
|
|
|
Tiamo
|
sem pravilno prilepla, no čestitke, vseeno če nisi zmagala, si bila pa najlepša
|
|
|
Ime?daisy87Katero ime vam je ljubše? Žana (
33%)
Zala (
67%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!