|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregledi v nosečnosti
4.6.2007 10:41:00   
Anonimen
Zanima me, če imate v nosečnosti zmeraj vaginalni pregled? Kaj sploh pregleda? Izmeri maternico, ali kaj? Bris menda naredi samo prvič. Kako je s tem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregledi v nosečnosti
4.6.2007 11:09:24   
Anonimen
Do zadnjega meseca so pregledi vaginalni. Pregleda pa vrat, če so kakšne spremembe, ali se slučajno kaj odpiraš nepričakovano, možna glivična obolenja...kaj pa vem. Naj kar gleda, samo da bo vse OK. Bolje preprečiti kot pa lečiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2007 11:16:21   
valči
Mene tudi vedno pregleda,čeprav nekateri nimajo te prakse,odvisno od g.

Je pa tako,kot pravi paštetka,bolje sprečiti,nego lječitiuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 11:21:24   
Anonimen
meni pa čisto odvisno....zdaj na koncu že, da pregleda vrat in to, prej pa samo UZ, razen če sem jamrala da mi kaj fali tam spodajuser posted image kar pa hvcalabogu ni blo pogostouser posted image

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2007 13:32:19   
skuštrana
Moja g naredi vaginalni pregled samo na prvem pregledu, pa potem ko greš proti koncu, drugače pa na vsakem pregledu dela UZ. Je pa mnenja, da preveč "prčkanja" tam dol ni fajn, dokler je vse v redu..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2007 13:34:53   
Ajvy
Moja G tudi ni vsakič gledla tam doli, mislim, da sem imela dvakrat samo UZ, zdej proti koncu, pa gleda če sem še zaprta user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?