baguSka
|
je rekla, da sem v pondeljek kar na vrsti in da poteka vse skupaj pod lokalno narkozo in bom mogoče lahko šla še kar isti dan domov??? Uff... tole me pa ciiiist preseneca... Jaz sem sla prejsnji torek notr... prvi dan so preiskave in ciscenje ((odvajala), ki so bla btw toooook mucna, da sem misnla, da me bo zarad bolecin v zelodcu kr raznesl) da so me pripravili na operacijo, katero sem imela sele naslednji dan... od polnoci naprej nisem smela spiti niti pozirka vode vec... na vrsto sem pa prisla sele ob 14.30... grozn je blo... ampak sem si nekak probala vsaj ustnice vlazit, da ni blo prevelike zeje... potem sem mela operacijo (do 15.30), po operaciji spanje... takoj ko sem se zbudila so ble fuuuuull bolecine, tako da so mi takoj dal inekcijo, potem pa full krvavitve... matr mi je blo nerodn, ker je bla kr cela pojstla krvava... pol je blo na sporedu obvezno lulanje (proti veceru)... ker je rekla sestra, ce se ne bom polulala, da mi bojo ustavli cevko... potem sem vsakih 5 minut hodila na wc in se trudla lulat in koncu mi je koncno uspel, ko sem si odprla pipo pri umivalniku, da sem poslusala kako voda tece hehe... uglavnem sem bla full vesela, da mi je uspel ta podvig... naslednji dan zjutri je bil na vrsti zajtrk, a sem ga ze po prvem grizljaju pustila, ker mi je spet skor zelodec razneslo... potem je blo na vrsti tusiranje in za tem vizita... in kaj me je cakalo tam!? Najhujse... ko sem bla ze prepricana, da je vse za mano, se je sele dobro zacelo... ze na vratih je zdravnik povesil obraz in mi naznanil, da ima zame slabe novice... GROZA. Operacija je bila neuspesna... Ugotovil je (na lapari), da mi desnega jajcnika sploh ne najde, ker sem bila operirana na slepicu in se mi je vse skupaj zarastlo (torej crevo, trebusna votlina in jajcnik so zaviti v en velik trd ovoj in jajcnika sploh NI)... da levi jajcnik je sicer ok in da tud zazna znake ovulacije (hvala bogu vsaj ena dobra novica), da pa je bila tudi histeroskopija in odstranitev pregrade neuspesna, ker imam preozko maternico... da je poskusal in poskusal, vendar mu nikakor ni uspel pridt niti blizu... In potem me je vsaj potolazil, ko je reku, da bo septembra poskusu se z eno drugo masino opravit enak postopek se enkrat... Torej me septembra caka se ena operacija in spet vse se enkrat - jao!!! Okrevala nisem se vse do danes... sicer je vsak dan malo boljse, vendar se vedno obcutim bolecine in se vedno full krvavim... upam da bo kmalu boljse... Pozdravcek,T.
|