Krema za nohtno kozico in nohte (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Seven* -> Krema za nohtno kozico in nohte (3.6.2007 20:53:53)

Katera je dobra? Rabim nekaj kar bo utrdilo in nahranilo moje nohte. Kaksno terapijo naj izberem po 25 letih grizenja, da si revezi opomorejo?

frutka_ -> RE: Krema za nohtno kozico in nohte (3.6.2007 21:01:12)

Hm, po mojem bi bil dober kakšen obiska pri dobri manikerki. Da ti svetuje in nohte pozdravi. Jaz sem samo enkrat imela neko varianto od Nivee. Ampak imam kar v redu nohte. 

Jančika_ -> RE: Krema za nohtno kozico in nohte (3.6.2007 21:54:25)

Meni fajn služi Oriflameovo olje za nego obnohtne kožice. Samo spomnit se je treba in ga gor namazat, to je pa bolj redko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Grem zdajle. Česa drugega pa ne poznam, ker je to prva taka stvar, ki sem si jo nabavila.

Maxica -> RE: Krema za nohtno kozico in nohte (3.6.2007 21:57:37)

Za nohte sem jaz najbolj zadovoljna s kremo Dikla. (swiss professional manicure) Če sem jo uporabljala enih 14 dni skupaj, so se mi nohti vidno izboljšali. Priporočam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

natasarobi -> RE: Krema za nohtno kozico in nohte (3.6.2007 22:24:19)

Baje naj bi bila ful dobra krema Mavala (mislim, da jo dobiš v Muellerju). Sama jo sicer nisem uporabljala, naj pa te potolažim, da si nohte kljub vsemu spraviš v red.

Sama sem nhte grizla cca 10-15 let in sedaj se lahko pohvalim z lepimi nohti. Uporabljala nisem nič posebnega - konstantno sem si nohte samo lakirala (z prozornim lakom) in vsake toliko sem si jih spolirala. Občasno sem si jih pa namazala z navadno kremo ali kremo za roke. Vedno pa sem si nohte postrigla zelo na kratko.

ribica. -> RE: Krema za nohtno kozico in nohte (4.6.2007 8:45:37)

Jaz sem tudi uporabljala Oriflamovo olje za nohte. Sedaj imajo pa en tak vosek za obnohtno kožico in je ful fajn. Jaz imam ful suhe hohte. Drugače pa imajo moji nohti enako preteklost kot tvoji.

Stran: [1]