koala -> RE: nebi imela otroka (4.6.2007 18:44:55)
|
Draga pajčolanka, nisem brala vseh odgovorov, moram pa reči, da sem v tvoji zgodbi našla svojo. Meni se je enako zgodilo po okoli treh letih, ko sva definitivno izvedela, da brez pomoči zdravnikov ne bo šlo, čeprav sva bila na to možnost pripravljena, se mi je ob tem dejstvu da po naravni poti nikoli ne bom mamica podr svet. In takrat sem si rekla, da meni pa tega ni treba, da jaz za svojo srečo otrok sploh ne rabim, da me bo otrok kvečjemu oviral in ne izpopolnjeval življenaj in sem kar nekaj mesecev potrebovala, da sem se pobrala in začela gledati na stvar pozitivno. Potem sem končno spet slišala svoje srce, kisi otročka želi že zelo zelo dolgo. Po moje je to samo obrambni refleks, s katerim se poskušamo zaščititi pred vsemi udarci usode, ko mesec za mesecem znova prihaja M, prd pregledi ki roko na srce niso prijetni,...... Jaz bi ti svetovala, da greš po napotnico, zdaj pred dopusti itak še ne bosta na vrsti, po doputu pa bo svet garantirano lepši. Želim vama,d a se vama želja izpolni.
|
|
|
|