|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Soglasje za EA
3.6.2007 20:11:50   
Anonimen
Pozdravljene.

1. Ali res drži, da potrebuješ za it na predavanje in za podpis poglasja za EA najprej soglasje od svojega ginekologa?

2. Sem iz Obale. Če se bo le dalo želim roditi v Postojni. Zato bi tudi tja rada šla na predavanje o EA in tam podpisala soglasje. Ampak ker stvari marsikdaj ne grejo po planu, se lahko zgodi, da bom prišla samo do Izole. Ali to pomeni, da moram dejansko iti na predavanje o EA v obe porodnišnici in podpisat v obeh soglasje, ali velja enkrat pospisano soglasje za EA v katerikoli porodnišnici? Upam, da sem jasno napisalauser posted image .

3. če moram it v obe podpisat, ali to pomeni ,da moram svojo G prositi za dve soglasji za podpis soglasjauser posted image .

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Soglasje za EA
3.6.2007 20:39:50   
Anonimen
Za točko 1. še nisem slišala, da bi rabila soglasje od izbranega ginekologa.

Za točko 2. pa boš morala v obe porodnišnici podpisat, če ne veš, kje boš rodila in nujno hočeš EA.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2007 20:50:52   
Sisy
1. Za EA ne potrebuješ soglasja svojega ginekologa, to je tvoja odločitev.

2. Dovolj je da greš na predavanje samo v eno porodnišnico.
Tam kjer boš predavanje obiskala-npr.v Postojni ti bodo dali  soglasje že vnaprej za podpisat- torej že kar na predavanju,le-tega si spraviš do poroda v materinsko.
Če se mudi in moraš naprimer rodit v drugi porodnišnici je dovolj da na "licu mesta" podpišeš njihovo soglasje (na tistem ki ga imaš v materinski piše Porodnišnica Postojna zato predvidevam da ta ne velja ), kot dokazilo da si obiskovala predavanje pa imaš itak soglasje od Postonjske porodnišnice ki ga nosiš v materinski.

Mislim pa da če se zgodi kaj nujnega  in moraš rodit drugje s predavanji ne
komplicirajo-če si jih opravila pri njih ali v postojni...EA dobiš ravno tako, soglasje pa je pač nujno potrebno.

Upam da sem razumljivo napisala user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 3.6.2007 20:59:18 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2007 21:05:21   
Anonimen
MEni je moj G rekel, da mi bo dal napotnico za EA, ki jo nesem 3 tedne prej v porodnišnico in se tam vse zmenim z anesteziologom

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2007 21:19:04   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

MEni je moj G rekel, da mi bo dal napotnico za EA, ki jo nesem 3 tedne prej v porodnišnico in se tam vse zmenim z anesteziologom

Jaz grem rodit v postojno in EA se tam plača torej napotnice ne rabim....

Verjetno greš ti rodit kam drugam, ali pač? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2007 21:27:39   
Anonimen
V Postojni se nobene napotnice ne rabi ne. Pa sploh nisem vedela, da ti lahko dajo napotnico za EA user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2007 21:42:03   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Pa sploh nisem vedela, da ti lahko dajo napotnico za EA user posted image

bi blo pa fajn ja....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2007 23:42:08   
Anonimen
Jaz sem dobila napotnico za posvet z anestezistom, pa čeprav sem morala potem EA plačat. Ne vem pa, če je bila ta napotnica samo zato, ker sem šla k anestezistu dva dni po PDP. Možno, da zato, ker me mogoče drugače ne bi vzel sploh na posvet. Aja, bilo je pa v Brežicah.

Drugače pa jaz tudi prvič slišim, da rabiš kakšno soglasje od svojega G in mislim, da je dovolj eno predavanje za katerokoli porodnišnico.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2007 9:32:48   
valči
Tašonka,
ali v Brežicah moreš iti določen čas prej na posvet z aneseziologom in ali se moraš videt z tamkanjšnjim ginekologom?

Razmišljam o EA,pa me zanima,na koga se moram obrnit najprej.Ima moj ginekolog kaj s tem,ali samo porodnišnica?
Hvalauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2007 14:17:45   
Anonimen
Hm, v bistvu ti ne bi vedla točno povedat. Načeloma (to je neko splošno pravilo) naj bi šel na posvet ali predavanje najkasneje en mesec pred PDP, jaz sem se pa EA do konca branila. Sem pa tudi šele zadnji mesec hodila dol na preglede in sem imela nadomestno G v porodnišnici in ona me je prepričala, naj grem na posvet, ker to itak ne pomeni, da jo pa moram vzet. Pomoje mi je res napotnico dala samo zaradi tega, ker sem bila ful pozna za posvet, pa še klicala je anesteziologa, da naj me res hitro sprejme.
Pomoje pa ne rabiš nič svojega G "gnjavit" s tem. Pokliči v bolnico, naj te vežejo k anestezistom in jih vprašaj, kdaj lahko prideš in kak je postopek. Če boš pa napotnico vseeno rabila, boš pa svoji G rekla.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2007 14:31:40   
Anonimen
Nimam pojma zakaj mi bo dal napotnico, je pa rekel, da ko bom 3 tedne pred porodom, da mi da napotnico za EA, da se moram iti zmeniti z anesteziologom.

Mogoče da napotnico kao za porod, kjer bo samo gor pisalo porod z EA tako kot piše za CR. Nimam pojma. Ali pa samo za posvet. Rodila bom pa v MS. Zdaj pa ali tam kasirajo Ea ali ne nimam pojma . 

Ampak zgleda da bom na koncu rodila s CR zaradi čudne medenične vstave. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 4.6.2007 14:33:04 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2007 9:19:36   
pika79
Srček,..
Pokliči v Postojno, tam imajo vsak petek mislim da okoli 13 ure predavanje o EA in tam vse izveš. Zelo radi vidijo, da se tega udeležiš.

Jaz sem sicer poslušala predavanja v Ljubljani in v Postojni in imam obe potrdili da soglašam s posegom. Se pa še nisem čisto dokončno odločila ali bom vzela EA ali ne. So pa za EA najboljši v Postojni, ker imajo veliko izkušenj z vstavljanjem katetra, babice so usposobljene in dobiš jo kadarkoli se spomniš.

V Ljubljani je to večji problem,...

pa lp vsem in srečne porode naših user posted image

Jaz imam PDP že 15.6.----user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2007 18:52:13   
Anonimen
Danes sem bila pri svoji G in mi je dala napotnico za posvet o EA za Izolsko porodnišnici.

V nedeljo pa grem v Postojno na 3D in bom še tam vprašala ali potrebujem tudi tam napotnico in če moram v obeh porodnišnicah podpisat.

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?