pomoč - dr. Tomažič (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rose -> pomoč - dr. Tomažič (3.6.2007 18:07:45)

Pozdravljene nosečke!

Mi lahko prosim katera pomaga? V torek moram iti k dr. Tomažič (diabetološka ambulanta). Baje je to na polikliniki. Delat naj bi začeli o b 8ih in baje se dolgo čaka. Jaz pa morm bit tam 1,5 ure po jedi. A to pomeni, da morm 6.30 jest al kaj, al si morm s sabo prinest ????
A ima morda katera izkušnje s tem?

Hvala za vsak odgovor.

LP

Hohenn -> RE: pomoč - dr. Tomažič (4.6.2007 9:37:46)

Zdravo!

Jaz imam tudi jutri pregled pri dr.Tomažičevi, vendar meni so točno določili uro, in da moram 90 minut pred tem jesti. Ne vem, mislilm, če boš kar tako prišla, boš verjetno čakala. Ker oni so kar natančni in ko imaš uro , te potem kličejo po zvočniku.
Bomo videli kak bo jutri, verjetno dobim apart za merjenje sladkorja in verjetno tudi insulinske injekcije.

Lp

rose -> RE: pomoč - dr. Tomažič (4.6.2007 10:21:03)

Hvala Hohenn. Bom še poklicala, pa da vidim kaj se da nardit. Drgac bomo pa cakal. Sej sm že navajena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Jaz bom pa dobila samo dieto, ker sladkorja prav povišanga nimam, imam moteno toleranco na glukozo (pri OCCT je bil sam en vmesni rezultat povišan), pa z želodcem imam fuuul težave. PA čudno, da niso nič rekli, da se morm kej naročit, sej so me iz porodnišnice napotili sem, pa moja g. tud ni nič rekla, sam da se lohk čaka.
Bomo jutri vidli kaj bo.

Upam, da dobiš samo aparat, pa brez injekcij, ne.

LP

Hohenn -> RE: pomoč - dr. Tomažič (4.6.2007 10:46:58)

Jaz sem imela vrednost sladkorja sledeče:
pred pitjem glukoze 4,9, nato na vsako uro sledeče: 9,1 ; 8,8 , 7,8
Sem imela že predavanja, imam strogo dieto.

Lp

rose -> RE: pomoč - dr. Tomažič (4.6.2007 19:13:17)

Ja, sej mam kar podobno tvojim: 4,8; 10,1; 6,3; 7,7
So mi pa po tel. rekli, da se morm jutri šele naročit, da samo ob torkih dela dr. Tomažič. Ah, problem je v tem, ko ti vsak dohtar drgač prav. Bom pa šele drug tork pršla na vrsto, bom kasneje z dieto začela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Se glih nisem mogla upret koščku čokolade [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LP, pa srečno jutri

lili3 -> RE: pomoč - dr. Tomažič (26.6.2007 9:48:15)

Zdravo,

a mi lahko katera pove kako se pride do poliklinike, v petek sem namreč naročena pri dr. Tomažič.

Hvala.

LP

Jelenche -> RE: pomoč - dr. Tomažič (26.6.2007 15:50:54)

lili3
škoda ker nisi napisala iz katere smeri prihajaš

če greš iz smeri fužin, most, jarš .. greš pač mimo porodnišnice in pri parkir hiši zaviješ desno. (če si z avtom je tam tudi najbolj pametno parkirati, ker drugje ne boš dobila placa.. vsaj ne brez kazni) no v glavnem greš mimo parkir hiše in imaš 200m naprej na desni strani polikliniko. Če si z busom ti vstavi direktno pred polikliniko bus.
ko prideš na polikliniko je diabetološka ambulanta prva desno. Saj piše diabetološka in endokrinološka. Če ne pra vpraši na informacijah.

upam da sem ti pomagala. če ne pa napiši s katere strani greš

LP

lili3 -> RE: pomoč - dr. Tomažič (26.6.2007 20:59:49)

Zdravo,

Prihajam iz Celja, ampak še ne vem ali bom prišla z avtom ali z vlakom. Koliko daleč stran je to od železniške?

Hvala.

LP

Stran: [1]