Bazalna temperatura-prosim pomagajte (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pi -> Bazalna temperatura-prosim pomagajte (26.10.2004 14:58:42)

Ta mesec sem si prvič merila BZ. Kolikor vem bi naj ovulacijo imela ko se dvigne temperatura in se pojavi sluz. Jaz sem imela sluzast iscedek 18 dan ciklusa, teperatura pa se mi je povišala ( iz 36.8 na 37.2 )22 dan ciklusa. Zdaj mi pa sploh nič več ni jasno. Sem sploh imela ta mesec ovulacijo in kdaj ?

saba -> Bazalna temperatura-prosim pomagajte (26.10.2004 15:12:18)

pozdrav Pi

jaz sem tudi delala čire čare, pa merja temp., pa ovulacijske teste delala, pa sluz kontrolirala itd. itd. no ko sem pa zanosila (žal septembra ss) sem ugotovila da sploh tisti mesec ko sem zanosila nisem imela O. na tisti dan kot sem mislila, ampak mi je rekel G. da sem zanosila tik pred datumom M.

torej, ti priporočam da kar :sloncek::sloncek::sloncek: cel mesec, ne pa samo okoli O., ker nič ni 100%.

no to so moje izkušje. Ko pretečejo 3 meseci moje pavze po ss, si ne bom gledala kdaj je O. ampak kar :sloncek::sloncek::sloncek: vsake 2-3 dni

srečno

lp
saba

Janika -> Bazalna temperatura-prosim pomagajte (26.10.2004 15:19:45)

sluzast izcedek se lahko pojavi nekaj dni pred ali po O.

naja78 -> Bazalna temperatura-prosim pomagajte (26.10.2004 15:36:41)

ja bejba ni nujno da maš na isti dan ko maš sluz in višjo tt tudi o.

ti kr :sloncek: od 5 dne po M pa kr 14 dni lepo :sloncek:.

eva1 -> Bazalna temperatura-prosim pomagajte (26.10.2004 21:47:01)

No tudi jaz sem si merila bazalno tem., pa opazovala sluz, pa nikol ni kazalo na O! Sem bila prepričana da jo sploh nimam(saj sva se tudi skoraj dve leti matrala), pol pa ni blo M, pa test :modri:! Tako da jaz ne dam veliko na te znake! Ti kar lepo:sloncek::sloncek: slej ko prej se bo že "prjelo"!
Lp, Eva 19t in :duda:

Stran: [1]