|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prvi gibi
10.8.2007 23:56:40   
Ilije
Hej!
V prvi nosečnosti so se mehurčki pojavili točno na 20. teden, sedaj v drugi pa v 17. tednu, ko sem tri dni intenzivno počivala po AC. Pa sem tudi sama med bolj špehastimi, tko da mislim da to ne igra prevelike vloge.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: prvi gibi
19.5.2010 11:49:09   
laalia
Jaz sem v prvi nosečnosti začudila gibe točno v 4 mesecu,zdaj pa sem v 15tednu nosečnosti in že nestrpno čakam na prvo brco.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.5.2010 14:03:39 >

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?