|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v žlički
2.6.2007 23:36:43   
Maxica
Naš skoraj triletnik je sedaj že parkrat pojamral, da ga boli nekje tam pri žlički. Enkrat smo spuščali zmaja in je tekel v klanec in nazaj lih če ne stokrat, ko je kar naenkrat pojamral, da boli tam nekje in je želel piti. Ko se je odžejal, je bilo bolje. In zadnjič podobno. Sem tuhtala, če bi imel morda premalo kondicijeuser posted image , glede na to, da res ne počne ničesar tako aktivnega, ampak verjetno ga bi potem bolelo nižje, pri vranici. Danes je dvigal en svoj stolček in se nekaj igral z njim, pa je spet pojamral isto. Zdaj pa ne vem, a ga res kaj boli, ali morda tudi mojo pozornost išče, ker vedno sedaj vsa zaskrbljena butnem vanj, kaj in kje ga boli. Ima kdo podobne izkušnje, bi bilo dobro, da se gremo pokazat k zdravnici?user posted image

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina v žlički
3.6.2007 10:50:25   
Anonimen
Tibor pravi, da ga boli pri kraju prbuha, če dolgo teče. Tako kot pač vsi vemo, kko boli. Za kaj drugega pa ne bi vedela. Vem, da je mene bolelo v žlički, ko so mi odkrili rano na dvanajsterniku, kar je za to značilno, ampak to pri vas ne more biti, ker so tu še druge bolečine zraven, predvsem slabost, slabotnost in hujšanje. Pa tudi ne verjamem, da ima sploh kakšen otrok to.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2007 11:21:13   
Marogica
Tudi našega kdaj boli "trebuh", vsaj tako pokaže, in to celo tako, da ne more hoditi in mora počivati. Smo vprašali pediatrinjo, kaj je to, pa nam je povedala, da pri otrocih-bolj živih je to nomrmalen pojav, ker se jim zaradi "akcije", vranica preveč napolni s krvjo.

Tako, da vsaj vemo od kod to prihaja in zakaj...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2007 11:26:15   
Maxica
Morda pa je to to tudi pri nas. Naš itak vsakič mal drugač pokaže, enkrat nižje dol, zadnjič v žlički. Pa sedaj, če kam gremo na daljši sprehod, ko se mu ne ljubi več hodit, začne jamrati, ooooh, in kaže, da ga tam boli.user posted image  Sem mu verjetno preveč zaskrbljeno vedno nasedla na to foro.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2007 11:28:12   
nejcko
A je bil vaš mali kaj bolan v zadnjem času? Je imel angino ali kaj podobnega? Naš je imel angino in ko so antibiotiki prijeli, smo šli malo ven. Z enim fantkom sta se začela loviti, čeprav sem jaz skoz vpila z njim, da ne sme. No, in ga je kmalu zagrabilo - prijel se je v predelu pod rebri, pri žlički in stokal, da ga boli. Se je kar na eno klopco vlegel.

Drugače pa mene že lep čas boli v istem predelu, tik pod rebri, proti žlički, večinoma me boli, če naredim kakšen čuden gib ali pa na pritisk. To se mi je začelo pojavljati po rojstvu prvega otroka in dr. je rekla, da gre samo za razbolelo trebušno prepono.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2007 11:28:46   
Marogica
Nas so celo zadnjič iz vrtca klicali, da Bor toži zaradi bolečin. Je rekla, da so šli na sprehod in na sladoled, pa niti sladoleda ni mogel jestiuser posted image  Zato pa so ga odjurli do zdravnice, ker to pa je bilo res alarmantnouser posted image . Pa smo dobili odgovor, ki sem ga zgoraj napisala-vranica.

R. Tagore

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2007 11:35:53   
Blacky30
Maxica, hvala, da si odprla to temo in Marogica, hvala za odgovor. Namreč, mi imamo enake težave. Naš vedno potoži, da ga boli trebušček in potem se uleže na kavč tako, da si da pojšter pod trebuh in počiva. To ga je naučila moja mama. Je pa res, da je pri nas verjetno povezano tudi s slabo prebavo, saj ponavadi jamra ravno takrat, ko je minilo že dva dni od zadnjega blata in se potem v kratkem tudi pokaka.

Kako pogosto pa vaši 2-3 letniki kakajo? Naš nekje vsaki 3. dan. To ni OK, ne? Imate kakšne predloge?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2007 11:54:20   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Je pa res, da je pri nas verjetno povezano tudi s slabo prebavo, saj ponavadi jamra ravno takrat, ko je minilo že dva dni od zadnjega blata in se potem v kratkem tudi pokaka.

To je pri nas tudi včasih razlog, ker zelo dolgo čaka, da gre kakat. Tako, da prva pot vodi na WC, če pa res noče, ali reče, da ne gre, potem to opcijo izločimo.

R. Tagore

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?