Anonimen -> RE: Neuporaba avtosedeža (2.6.2007 16:39:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Če imaš v nečem prav, še ne pomeni da ravnaš pravilno. Prav gotovo si čutila, da moraš otroka zaščiti pred nadaljnimi podobnimi nevarnostmi. Vendar rezultat pravilne reakcije bi bil, zagotovljena zaščita otroka brez zamere na katerikoli strani. Tako da imaš prav, nisi pa ravnala pravilno. Si pa ravnala (nastopila) tako, kot bi večina od nas (in tudi jaz sam). A to še vedno ne pomeni, da je takšno ravnanje pravilno. Je pa razumljivo. Tehnofil, kako si bo nekdo vzel k srcu naše ravnanje, je v 90% stvar tistega, kateremu je stvar namenjena. To, da je bila anonimnina tašča užaljena, ni problem anonimne, temveč tašče. Če bi bila zrel človek, bi kritiko (pa saj se vendar gre za varnost otroka, ne za eno bedarijo), ki je bila v tem primeru povsem umestna, sprejela, se opravičila in se ovedla, da je storila (veliko) napako. Ker pa tašča to očitno ni, je bila užaljena. Jaz sem zelo diplomatski človek, pa so ljudje masikdaj kljub vsemu užalljeni, ko kakšno rečem. In nikoli ne rečem ničesar z namenom, da bi koga prizadela. Zakaj so potem užaljeni? Ker moje besede razumejo drugače, kot so bile mišljenje. Anonimna, ravnala si popolnoma pravilno. Tudi jaz bi naredila povsem enako, mož bi ponorel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|