reklamacija pri baby-centru (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

pikecpokec -> reklamacija pri baby-centru (1.6.2007 20:20:50)

Mislim, kaka bedarija se nam je danes naredila! Na vozičku smo imeli gumidefekt! In to na vozičku, ki je star slabega pol leta, kupljen v baby centru v eni akciji, kjer je bil znižan za 50%. Guma je pa spustila ker je zračnica totalno preperela. Tko da mi je zdaj jasno zakaj je bil tolk znižan - očitno so meli eno staro zalogo, ker sem zdaj malo brskala po internetu in jih sploh ne delajo več.
Zdej pa ne vem, al nej zakrpam gumo al nej počakam kaj bojo oni namudrili. ker mail sem jim glih poslala, ampak verjetno čez vikend ne delajo. sam da bomo cel vikend brez vozička-brrr! ne vem če se bo naš mali strinjal. po drugi strani pa, če recimo jutri zaflikam gumo, lahko pol oni rečejo da se ne da več reklamirati. kaj mislite da nam je za narediti? prosim za nasvet.

aja, se mi zdi da tud ostale gume mal spuščajo ker jih moram pumpati vsaj enkrat na mesec.

mojsoncek -> RE: reklamacija pri baby-centru (1.6.2007 21:03:33)

Daj jih jutri dopoldan se poklici, pa naj ti povejo kako in kaj, preden bos ukrepala s flikanjem gume.

Se mi zdi, da moramo biti vcasih za kaksno stvar kar malo sitni, da se koncajo tako kot je prav.

TVN -> RE: reklamacija pri baby-centru (1.6.2007 21:08:58)

Napokat voziček, pa otročička in možeka, pa hajdi do BC in osebno podati reklamacijo. Mogoče uspe... Držim pesti!

karamela -> RE: reklamacija pri baby-centru (1.6.2007 22:32:00)

Vztrajaj na reklamaciji.

Če pa ti reklamacija ne uspe pa nove gume oz. plašča nikakor ne kupi v baby centru.

Jaz sem imela sicer na starem vozičku gumidifekt. Enak plašč dobiš za 50% ceneje v vseh trgovinah s kolesi in kolesarsko opremo.

Edina razlika je, da ni zapakirana v lepi vrečkici.

rozi81 -> RE: reklamacija pri baby-centru (1.6.2007 22:35:50)

Jaz pa mislim da ne bo nič iz tega. Glede na to da je guma potrošni material bodo sigurno rekli da žal, potrošnega materiala ne reklamirajo. To je tako kot pri baterijah in novih igračkah. Če baterija hitro ckrkne pač kupiš novo. Verjamem pa da te zelo jezi.
Mi smo imeli en mesec z vozičkom cel pekel. Če nam ni takrat 4x v mesecu počila guma nič ne rečm. Pa še prednja, ki jo je bilo zelo težko dobit, tako da smo na koncu veliko prevelik plašč dal notri da smo lahko sploh za silo uporabljali kolo in čakal na gume. No na koncu jih ni bilo in ni preostalo nič drugega kot da smo zaflikali zračnico, plašč pa je ostal predrt.

sayuri -> RE: reklamacija pri baby-centru (2.6.2007 8:21:27)

Ne verjamem, da boste uspeli reklamirat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Nam ni uspelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Sta se obe prednji gumi pri vozičku v roku pol leta čisto zrabile-da so že žice ven gledale. PA so nam zabrusili, da lahko reklamiramo direktno pri firmi, ki vozičke izdeluje, pri njih pa ne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/grrr.gif[/image]  Ne vem točno, kaj vse smo sprobali, ampak so bili ful nesramni. Tako da...veliko sreče. Mi smo odnehali in kupili nove gume.

LUNA06 -> RE: reklamacija pri baby-centru (2.6.2007 9:40:33)

Če ste ga naročili preko spleta in boš želela reklamirat, moraš it v BC na Rudnik.
Osebno pa tudi menim, da vam ne bo uspelo.Pa saj to ni takšna reč eno gumo zaflikat, ste pa verjetno useeno ful pršparali na vozičku.

pikecpokec -> RE: reklamacija pri baby-centru (2.6.2007 10:30:51)

Evo, sem zaflikala gumo. Sem klicala v Baby center pa so rekli da na gume ni garancije, ampak da pa lahko pokličem v najbližjo njihovo trgovino če imajo te gume in mi bojo zamenjali. V trgovini je pa prodajalka rekla da prvič sliši za take vozičke in da jih sploh ne delajo več in da take gume pri njih absolutno ni za dobit.
Torej sem po sistemu sam svoj mojster to zaflikala. Če drži, pa še ne vem, ker se še suši!
Upam sam da ne bojo zdej začele kr vse gume spuščat.
Hvala za nasvete!

LP

Nixxon -> RE: reklamacija pri baby-centru (6.6.2007 8:53:32)

KAkšna bedarija!

Še na gume za avto garancije so, tle pa nebi bile. Pomoje bi bilo treba vztrajat, ponavadi, ko se malo zagrozi s tržno inšpekcijo in društvom za varstvo potrošnikov, marsikateri junak klone.

pikecpokec -> RE: reklamacija pri baby-centru (7.6.2007 11:45:28)

Sem malo zatežila in so mi poslali dve zračnici ZASTONJ! Tko da je očitno res treba mal težit!

Stran: [1]