Koliko časa (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Janika -> Koliko časa (26.10.2004 11:48:13)

Zanima me koliko casa se ze trudite zanositi. Ko berem vaše poste v katerih pisete, na kaksnih vseh testih in pregledih ste ze bile, se mi poraja vprasanja, le zakaj meni moj G ne omeni nic od tega pa se trudim ze 6 mesecev???

Hvala vsem

Tiamo -> Koliko časa (26.10.2004 11:55:45)

midva sva se odločila za :duda: pred letom dni. Med tem SS in zdaj v nove boje.

Jaz sem že po treh mesecih zganjala paniko in G rekla naj me pošlje na preiskave. On pa je rekel,da naj delam paniko šele po enem letu ali dveh.:zmeden::ups::zmeden:

Lp

biba77 -> Koliko časa (26.10.2004 11:57:42)

Tabletke sem nehala jemati marca 2003;
Na :duda: intenzivneje delamo nekje od julija 2003:
"Prva pomoc" pri G je bila letos v zacetku maja...

:miska:

pupika -> Koliko časa (26.10.2004 12:02:51)

Midva se trudiva 3 mesece. Če nama je sedaj kaj ratalo pa bomo vidli naslednji teden.

TASI71 -> Koliko časa (26.10.2004 12:06:28)

Midva sva se šele začela truditi, zdaj mineva prvi mesec. Ta teden bomo pa videli, če nam je morda že v prvo ratalo.

Ada -> Koliko časa (26.10.2004 12:11:21)

Začeka sva maja letos, avgusta sva zanosila, septembra pa sva imela ss.

Neplodnost je menda po letu dni rednih spolnih odnosov, ampak jaz v praksi ne bi čakala celo leto, da grem k ginekologu- razen, če bi bila stara pod 25. let.

Janika -> Koliko časa (26.10.2004 12:13:58)

hmm, po letu ali dveh, takrat bom imela ze 35 let.:zmeden:

lutka -> Koliko časa (26.10.2004 12:31:17)

Midva sva se pa obakrat trudila 6 let.Tako,da nikar ne obupavajte.Vse bo OK:bravo:9nebesa9nebesa:nosecka::nosecka:
lp

bori -> Koliko časa (26.10.2004 12:40:55)

Mi dva 7 mesecev. Zaenkrat še brez G posredovanja, ta pravi, da bi lahko priiskave delali še po 18 neuspelih ciklusih. Halooooo?

pika74 -> Koliko časa (26.10.2004 12:51:39)

...od leta 2000 dalje :(:(:(

enci -> Koliko časa (26.10.2004 12:52:10)

Midva sva v 13. boju.:sloncek::sloncek::sloncekBila sem na HSG-ju, vse OK, prejsnji teden na hormonskem testu (prolaktin in FHS), moz ima v cetrtek spermiogram ... Naslednji teden v torek pa bodo rezultati in takrat bomo vedelik kako in kaj naprej.
Sicer pa sem se pri gin malo zlagala, ker sem rekla, da se ze 1 leto trudiva, pa je bilo par mesecev manj ... tako te prej da na kak pregeld :ups::ups::ups::ups:
Lp
enci:metulj:

saba -> Koliko časa (26.10.2004 12:56:30)

od maja letos, ss septembra, januarja po KT pa v nove boje

saba

Gea1 -> Koliko časa (26.10.2004 13:13:28)

17 mesecev. Bila sva 2x na spermiogramu in jemala sem klomifen, a žal brez uspeha. Pred kratkim pa sem na dopustu zanosila, pa žal splavila v 5. tednu. Sedaj en mesec pavze, nato pa naprej. K zdravniku se bom odpravila šele po novem letu, če še ne bo ratalo, ali pa še malo kasneje, saj sedaj vsaj vem, da lahko zanosim.

Včasih je pač odvisno od srečnega naključja in upam lahko le, da ne bom spet predolgo čakala nanj.

Pozdravček vsem! :sloncek:

klarisa -> Koliko časa (26.10.2004 13:40:59)

oooo, kje je ze zacetek??? Bo pa ze kar kaksnih 5 let..prve 2-3 leta nismo glih nacrtoval, pa ni bilo nic,potem obvezno merjenje BT, racunanje ovulacij-tudi nic...Lani opravljen HSG-b.p, vzrok:slab spermiogram...Letos za seboj ze 3 neuspesne IVF-ICSI-najbrz decembra v novega...Ce bi prej vedela bi sigurno prej zacela s preiskavami a kaj,ko sva tudi midva cakala in cakala in pripisovala psihi, pa pretiranem tempu v sluzbi, pa se cem..Na koncu pa ni bilo nic od tega.

pa pa

Majči -> Koliko časa (26.10.2004 13:52:09)

Midva se tudi že dolgo mučiva za drugega otročka in sicer sva začela konec 2002, potem sem lani novembra zanosila in končalo se je z ss, potem sva imela dva ciklusa pavze, kot so nam svetovali. Od takrat dalje pa se ponovno mučiva in do sedaj spet nič. V petek bi morala imeti HSG pa zaradi malo povišane sedimentacije niso opravili posega, tako, da me čaka to naslednji mesec, če porihtam to s krvjo, bo to za mano naslednji mesec. Upam, da bo ta poseg kaj obrodil sadov. Kaj me čaka naprej pa za zdaj še ne vem....
Ja, ni lahka a ne preostane nič drugega, kot ustrajati in upati vsak mesec posebej.
Pri mojem prvem otročku je ratalo takoj prvi mesec po planiranju, zato toliko težje razumem zdajšno situacijo.
Ali mi lahko katera pove, za kaj so tabletke Doberston - ali nekaj takega, pomagajte mi, saj me je ena kolegica spraševala o njih pa jo zanima za kaj so, baje pa naj bi bile tudi nekaj povezane za močnejšo ovulacijo.....se moti?!

Ninika1 -> Koliko časa (26.10.2004 13:54:34)

Pozdravljene,
KT sem nehala jemati novembra lani. Drugače pa se resneje trudima od meseca marca. Moram priznati, da sem že kar malce "panična". Bolj ko si želiva :duda: nikakor noče in noče.
Zdaj so se pojavili še neredni ciklusi in sem čisto zmedena.:(:zmeden::zmeden:
Končno sem se naročila k G, še vedno pa tiho upam, da bom do takrat že 9nebesa

Komaj že čakam!!!!!
Lp:muca:

lo -> Koliko časa (26.10.2004 14:00:19)

Jaz sem zanosila takoj po prvem nezaščitenem spolnem odnosu.(hvala bogu).

lp

Ninika1 -> Koliko časa (26.10.2004 14:15:24)

SREČNICA!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Drži pesti še za nas :):rozica::rozica:

maya1 -> Koliko časa (26.10.2004 14:25:28)

prvič je ratalo takoj, drugič sva se pa trudila 9 mesecev.
zdaj sem pa končno :nosecka: že 6 mesecev.

lana 5 -> Koliko časa (26.10.2004 14:37:57)

Midva se matrava pridelati en lep trebuscek
ze eno leto.
:bravo::bravo:Preiskave pa zacnevs ta mesec.:bravo:

pi -> Koliko časa (26.10.2004 14:48:46)

Nama je prvič ratalo takoj, zdaj pa se trudiva četri mesec. Mogoče pa ta mesec le bo, bomo videli, M:hudicek:, čakam tam po 29.10, če mi ne bo spet lažno zamujala.
Ne razumem zakaj sem imela prej M vedno na 28, zdaj od kar pa sva se odločila za :duda:, pa mi vedno zamuja.

saba -> Koliko časa (26.10.2004 15:13:42)

psiha deluje

urši77 -> Koliko časa (26.10.2004 15:15:55)

Mi2 pa intenzivno delava:duda: že dobri dve leti. Vmes 3xss, op.pregrade, genetska ambulanta, zdaj pa še klomifen. Bomo videli kaj se bo zdaj izcimilo iz tega!
LP, čimveč :sloncek: in potem še eno malo :duda:

Hanika -> Koliko časa (26.10.2004 15:42:59)

Midva se trudiva dve leti, s tem, da zdaj že tretjič po tri mesece jemljem Klomifen, pa na HSG sem tudi že bila, pa je vse v redu. Otročka pa nikjer...
Najbolj pa me skrbi vse skupaj zato, ker že imam otroka, štiri leta in pol staro hčerko. Takrat je ratalo prvič, zdaj pa že dobri dve leti ne. Do zdaj sem vidla, da se z drugo zanositvijo približno tako dolgo kot midva trudi tudi Majči. A mogoče katera ve, zakaj pride do te, t.i. sekundarne neplodnosti?

IZADORA -> Koliko časa (26.10.2004 21:17:38)

Pri nas pa nacrtujemo povecanje druzine :duda: ze od daljnega leta 2001, v teh mesecih je to ravno ze 3 leta:(. V postopkih se nisem, vsi pregledi so BP in rezultati dobri. Le prolaktin imam majceno povecan, tako, da jemljem pol tabletke Bromergon. Sem pa ze tudi 2. mes na klomifenu, s testi si merim O in je nikakor ne zaznam.

Koliko sem zalostna.:((

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>