Joni -> Se enkrat o Dabrostonu... (26.10.2004 14:45:19)
|
Dolžina M je bila pri meni skoraj vedno enaka - 5 dni, mogoče dan gor ali dol. Moj G mi je rekel, da tista M, ki se pojavi po O, je močna, traja malo dni in pri nas "srečnicah" npr. s PCO zelo boleča, kar pa seveda ne pomeni, da ženske, ki nimajo bolečih M, nimajo O!!! Zakaj se pa dolžina M razlikuje, pa ne vem! Jaz sem bila v času neprestanega jemanja Dabrostona - se pravi vsak ciklus redno 16. dan 2 tableti na dan vse skupaj 10 dni - taka, kot bi me napikale čebele po hrbtu, rdeči, boleči podkožni mozolji, da spat nisem mogla na hrbtu, tako me je bolelo. Zadnje pol leta, pa se je situacija pri meni malo obrnila, ker sem jemala Dabroston " po potrebi" po naročilu G seveda. Sedaj sva se pa z G zmenila, da nič tablet - počakam sicer 45 dni in če ni v tem času moje lastne M, brez tabletk, potem začnem jemati D - to je potrebno, ker če bi slučajno tako zanosila, se ne bi obdržalo, ker se ne bi moglo vgnezdit zaradi neprimerne sluznice - zato mora biti M vsaj na 2 meseca! Drgač sem pa nehala z vsem, ker imam res dost vsega!:grrr: Joni:metulj:
|
|
|
|