mentos
|
Evo nas, tudi pri nas je snežilo, vendar sva se midve s Hano, kljub snegecu odpravile na kratek sprehod, čeprav se je delala že tema. Prav pasalo ji je, ker je takoj zaspala, pa še pojedla je brez problema. Zdaj sem ugotovila, da naša Hana poje le, če spi, oz. če je zunaj v vozičku. Če je notri, se upira na vse kriplje. Hana je bila danes zelo pridna. Ponoči sem ji ob 03, v spanju dala flaško, nato ob 08. prav tako v spanju. Ob 08.30 se je že stiskala pri nama v pojsteljici, ter nato smo spali do 09.45. Jaz sploh nisem mogla, ker nisem več navajene, da bi tako dolgo spala. Nato smo odšli k tašči, se tam malo pocrkljali ter ob 13 spet zaspali do 15.30. Mislim, da ji je danes dišalo po snegu in spanju. Zdaj smo imeli obiske, njena krstna botrca in ob 20 že spančka, tako, da tudi kupčka ni podrla. Upam, da ne bo ponoči pestro. NikicaI ko sem brala, prav nisem bila prepričana, če prav berem, tako, da upam, da bodo priprave na poroko, čim lepše in sladke, tako, da čestitke za tako lepo odločitev. Mislim, da ste tudi nekatere že omenjale, da se boste ženile, tako da, vse tiste, ki ste v fazi pripravljenosti ČESTITKE. Kati81, pa hitro odženite prehlad iz hiše, za Kajo pa ŠpelaP, ful dober filmček, naša Hana je gledala s tavelikimi očmi, prav zadovoljna je bila, tako, da ji bom zdaj vsak dan lepo zavrtela te flletne mucike. zdej pa grem malo k našemu, nato pa v miže, ker me jutri čaka 4 žehte perila za zlikat. Me že zdaj glava boli.
|